Kapitel 12

410 17 2
                                    


Alexanders synsvinkel d 10 Oktober klokken 22:30 hjemme i London hos mor vejret Overskyet

Idag er en af de dage hjemme i det her skåd hus uden mad på bordet hvilket, jo nok betyder at vi er på røven. Og idag er vi alle sammen hjemme hvilket vil sige at en pizza ikke kan række der er 8 stykker og et stykke pizza mætter hverken Jake, Charlie eller jeg jeg tror sgu heller ikke det mætter Laura, men hvad ved jeg. Vi har ikke spist endnu nok fordi vi ikke har penge og det er kun d 10 så resten af måneden er jo nok mad hjemme ved James forældre og de mennesker kan jeg ved gud ikke fordrave de er så perfekte. Og prøver at få mig til at stoppe med at ryge og ja prøver at være min farmor og farfar, men det er de ikke og jeg hader dem.

Og jeg kan ikke tage hjem til Jackson for han er taget i sommer hus og ja så jeg må blive i det her skåd hus som vinden snart blæser i stykker. Og hvad endnu være er jeg har ikke flere cigaretter og jeg er ret så flad, og til jer der tænker hvordan bor i så mange mennesker i det her lorte hus såå Jake og Charlie sover på et lille bitte værelse hvor de kan slå en sovesofa ud og min mor og James de sover i stuen Laura har sit eget værelse et lille et af slagsen på 8 kvadrat meter. Mit er på 10 så meget småt og huset er for real ved at brase sammen, og der er ikke engang varme i så der er oven i det pisse kold og jeg tror sgu snart ikke det hele kan blive være. 

Idet samme ringer min telefon det er Emma jeg tager den "hej smukke" Hun snøfter og begynder at græde og græde endnu mere "Emma hvad sker der" Hun snøfter og græder endnu mere "Emma er der nogle der har gjort dig noget?" "D d d det er Christian" Jeg kan mærke at mine muskler der spænder og jeg bliver vred hvad har idioten gjort hende. "Emma hvad fanden har idioten gjort?" "Alexander han han...... har voldtaget mig og det hele er min skyld" Jeg bliver så sur og sur på Emma hvordan fanden kan det være hendes skyld at hun er blevet voldtaget af stodderen. 

 "Emma for fanden da nu må du da banke lidt fornuft ind i den knold du er udstyret med, det er ikke din skyld det er ham der er noget i vejen med. Hvor er du?" "Jeg sidder i min bil på vej hjem til en veninde" Snøfter hun jeg kan høre hun bryder sammen og det gør mig helt vred klamme stodder "Skat du skal ikke køre hjem til en veninde i den tilstand er der ikke en der kan komme?" "Nej jeg kan godt selv"  "Emma det er ikke forsvarligt at køre når du er så ked af det. kan din veninde ikke komme og hente dig?" Hun bryder fuldstændig sammen "Ka kan du ikke komme og holde om mig?" Jeg kan mærke at min krop skriger efter at tage det første fly ned til Californien og kramme alt den smerte  ud af hende og at slå den idiot ned. For ærligt han er den klammeste stodder jeg har hørt om.

 "Skat, hvis jeg ikke var helt flad så tog jeg det første fly og kom ned til dig, men Emma det er ikke din skyld" Hun bryder endnu engang sammen "Alexander, det er min skyld jeg føler mig som en luder" Jeg kan mærke vreden ikke på hende, men på Christian hvordan kan han voldtage hende var de ikke kærester.  "Emma pleas slå op med ham du skal på ingen måde være sammen med en der voldtager dig. Og hvis dine forældre bliver skuffet så er det deres problem, du skal ikke være sammen med ham han fortjener dig ikke" Jeg kan høre hun trækker vejret meget dybt "Alex, det jeg ved ikke jeg kan ikke" Og hun bryder igen sammen er det sket før "Emma er det her sket før?" "Nej, men han truer mig Alexander, han har sagt at hvis jeg slår op med ham vil han slå mig ned" Jeg stivner kæft et svin og en klam stodder  "Emma, elsker du ham?" "Nej er du dum eller sådan noget?" "Det tænkte jeg nok, så slå op med ham Emma, jeg vil ikke have at du bliver behandlet sådan du er så meget mere værd end det" "Ja, jeg finder ud af det tak for snakken" "Mus, ring eller skriv lige når du er hjemme ved din veninde jeg venter" "Ja, det skal jeg nok" Og hun ligger på, jeg kan mærke at jeg virkelig overvejer at tage turen over til Californien for at være sammen med hende og passe på hende. Det eneste lille eller mindre problem er at jeg ingen penge har  som i jeg tror jeg har hvad 100 pund på mit kort og det kommer man ikke særlig langt for. Jeg går på google og googler mig frem til at  det kræver 494 pund og det er mange penge (4000 kr i danske) Jeg kunne selvfølgelig spørger min far om et lille lån det ville jo ikke være første gang eller tiende gang. Men først og fremmest venter jeg på at Emma skriver at hun er kommet godt frem. Jeg tager den sidste cigaret i min pakke og går ned af de knirkende trapper og går udenfor jeg tager et sug af min cigaret det var rart. Min mobil vibrere.

Emma- Hej Alex❤Er kommet frem og har fået et bad og noget mad. Jeg  er i gode hænder så ingen bekymring!

Alex- Det er jeg glad for at høre mus, men skriv ring hvis der er det mindste jeg er der for dig!❤😍

__________________________

Så var der lige et kapitel mere til samlingen 

husk at stemme det ville gøre mig lykkelig!


Why me?Where stories live. Discover now