Kapitel 17

385 16 6
                                    


Alexanders synsvinkel hjemme hos Emma 20 november klokken 12:30 vejret overskyet og blæsnede

Emma er i skole og jeg savner hende som en sindssyg.Jeg sidder udenfor med en dejlig cigaret, jeg ved godt at Emma ikke kan lide at jeg ryger, men det er tiltrængt og jeg ved ikke hvad hun gør eller hvordan hun gør, men hun har ændret mig. Men lige nu er denne her smøg tiltrængt for fuck hvor jeg savner hende det var da helt sindssygt. Hvad fanden har jeg gjort for at hun gider mig, mens jeg tænker over det bliver jeg mere og mere irriteret over hvor fucking langt vi bor fra hinanden.

Endelig kommer hun hjem "hej baby" Hun rødmer, og smiler jeg trækker hende ind til mig og kysser hendes smukke bløde læber. "Jeg elsker dig" Jeg smiler de ord bliver jeg aldrig træt af at høre, "Jeg elsker dig mere smid tøjet" Hun griner jeg trækker jakken af hende fuck man hun er jo virkelig lækker "Skal vi se en film sammen?" Hun smiler "Ja lad os det"  Vi ender med at se fiftyshades og fuck man det ender måske lidt med at vi ikke helt for set filmen færdig kæft hun er røv fræk. 

Da jeg vågner efter virkelig fantastisk sex, vågner jeg op på sofaen med Emma der ligger i mine arme, hun ligger med ansigtet mod mig. Jeg stryger forsigtigt håret væk fra hendes ansigt jeg kunne ligge og kigge på hende hele dagen, hun vender sig rundt jeg kysser hende i nakken. Jeg begynder at nusse hende i håret kysse hende lidt "Mus er du vågen?" Hun ryster på hovedet "skat jeg går i bad" "Nej ikke gå" "Du kan gå med" Hun ryster på hovedet fuck man når hun bider sig i læben og kigger lidt op på mig hun trækker sig op oven på mig "Hvad hvis jeg siger du ikke må gå" "Satans Emma du gør det svært at være det gode menneske du siger jeg er" Hun smiler det der smil der der for hele min krop til at sitre "Du er mit ynglings menneske ved du godt det"Hendes fingre stryger mig blidt over læberne "Du er også mit ynglings menneske min prinsesse" Hun griner "Du er min helt" "Mulle din helt skal i bad" HUn ligger sig ned oven på mig og kysser mig "skat jo hurtigere du lader mig komme i bad jo hurtigere kan jeg komme tilbage og give dig kærlighed og kysse dig" Hun smiler og ruller ned fra mig og ser lidt fornærmet ud jeg griner for mig selv.

Mens jeg er i bad, står jeg og tænker over hvor meget jeg elsker hende. Jeg er jo faldet pladask for hende, hendes smil og udstråling for mig virkelig til at droppe det hele for hende, jeg prøver at stoppe med at ryge for jeg ved at hun hader når jeg gør det. Udover det så vil jeg stoppe med at være med andre piger da jeg føler at det er forkert og jeg vil virkelig kun hende. Jeg stiger ud af badet tørrer mig og tager tøj på eller underbukser, idet samme høre jeg det højeste skrig og fuck man det lyder som Emma skrig og derefter lyder det som glas der bliver knust jeg kan ikke forklare hvor fucking stærkt jeg løber neden under af den lange snoet trappe. Det syn der møder mig er det mest forfærdelige jeg har set Emma der ligger på gulvet med blod udover det hele det strømmer ud fra hovedet hvor der er glasskår og udover det ligger der en kniv med blod på den har siddet i hendes hals, jeg er så sur og så vred og ked af det. Jeg høre en stemme og vender mig om for fuck helvede satan.

_____________________________

SÅ er kapitlet ude og undskyld for min manglende opdatering på denne her bog, har måske bare følt at jeg har manglet inspiration på den, men hvis i har ideer så kommenter endelig skal nok prøve at se om jeg kan flette det ind i historien. Håber i kan lide kapitlet! Husk at stemme! Pssst hvis i når over 7 stemmer og 5 kommentere kan i få et ekstra kapitel på denne her bog!


Why me?Where stories live. Discover now