Kapitel 13

416 14 5
                                    


Emmas synsvinkel d. 17 November hjemme i Californien vejret regnene og blæsende

Idag er jeg syg eller "Syg" Jeg pjækker for første gang i mit liv. Siden Christian har voldtage mig har jeg følt mig så ulækker og klam. Jeg har ikke været mig selv og jeg har ikke haft overskud til at svare Alex på hans spørgsmål,men det er fordi jeg føler mig så ulækker. Idet samme kommer min mor ind "skatter er du okay?" Hun stryger mig hen over håret jeg ryster på hovedet "jeg har det virkelig skidt" Hun stryger mig over håret "Skal du ikke i skole idag Emma?" "Nej mor jeg har det virkelig skidt mor" Hun nusser mig i håret "Håber du for det bedre og far og jeg kommer først hjem i næste uge vi tager afsted idag" Jeg smiler og nikker og hun kysser mig på kinden og går ud idet samme vibrere min telefon. 

Alex- Hej mus, håber du har det bedre, jeg savner dig rigtig meget❤

Emma- Undskyld jeg ikke har svaret. men har haft det mega skidt og har det rigtig dårligt og føler mig sgu lidt som en luder❤😘

Alex- Mus, har du slået op med idioten? 

Emma- nej ikke rigtigt jeg tør ikke. Og jeg vil så gerne, men hvad nu hvis han gør alvor af sin trussel? Og hvad med dig hvordan går det med dig?

Alex- Emma, tag dig lige lidt sammen hvis han er en rigtig man så kan han godt tåle at du slår op med mig og du skriver bare så kommer jeg. Og nej har det sgu ikke for godt, min mors hus er pisse kold, og er ved at gå i stykker og hvad endnu bedre er så kan de ikke engang betale husleje. Og jeg kan ikke flytte hjem til min far for jeg magter ikke lige at skal leve som han gør såå ved ikke lige hvor jeg skal bo😊

Emma- kan du ikke bo hos mig?😘 Det må du godt eller komme her og bare være lidt❤

Alex- nej mus det er okay, men vil da gerne komme og besøge dig😊😍

Emma- Skat, mener det jeg vil gerne have at du har det godt og jeg er pisse ked af det og har brug for dig❤

Alex- Kommer med glæde, men  er dine forældre ikke hjemme?❤

Emma- Nej de er på rejse og Maggie er på collage og jeg er blevet pisse bange for at være alene igår jeg fik et angst anfald mens min søster var der og jeg ryster helt nu bare ved at snakke om det. jeg sidder og tuder lige nu, er virkelig bange Christian har lige truet mig. 😱😫

Alex- Jeg kommer med det samme. Emma hvad skrev han?

Alex- Emma........

Alex- Emma.........

Jeg bliver så bange og jeg er bange han skrev at an ville slå mig ihjel. Jeg er så bange lige nu at det er helt vildt. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Alexanders synsvinkel stadig d. 17 november i London 

Jeg sidder desperart og kigger på flybilletter og skal bare ned til hende. Og jeg føler bare at hele min krop sitre som aldrig før den pige som redder mig. Og jeg tror ikke hun er klar over hvor rart det bliver at tilbringe tid sammen med hende, jeg er jo blevet sendt på tænker af vores rektor. Og jeg ja kan ikke forklare hvor glad det gør mig at skulle væk fra det her kaos min mor bor i. Jeg ligner enligt min mor rigtig rigtig meget især den der vane med hvis jeg bliver frustreret så køre jeg hænderne gennem mit hår og jeg er lige nu så bekymret ja den var ny. Men bekymret for hvad der sker med Emma for hun har ikke svaret mig, så jeg har booket fly billetter til klokken 02:30. Jeg kan høre min mor og James der diskutere, jeg finder en sports taske og putter mine ting der ned nogle t-shirt, hoodies og bukser. Og mine cigaretter, selvom der kun er en pakke som jeg har købt da jeg fik nogle penge fra min far. Og hvad endnu bedre er så er der ikke noget vand i huset jeg tror det er fordi at nogle har gravet vandrøret op og så er der ikke nået vand. Jeg har fået nok af bekymringer om min familie eller min mor og James for de har fandeme hovedet op i røven og tænker med røven de har 4 børn de skal tage ansvar for. Og tage ansvar vil sige at der er mad på bordet og man har styr på sin økonomi, men det har de på ingen måde,jeg synes det er uansvarligt og hvad være er så er det som om de bare tænker det skal nok gå. Men det går ikke jeg har det ikke så godt med det og jeg ved at Charlie ikke har det godt, han er næsten aldrig hjemme  og Jake bor hjemme ved en eller anden Julie de er vidst kærester. Og Laura er hele tiden hjemme jeg ved ikke hvordan hun kan holde det ud, men hun har sgu altid været lidt mærkelig. 

Jeg går nedenunder hvor jeg finder min mor og James. Der diskutere jeg tager mine ting og min jakke og mine højt elskede vans. "Alexander hvor skal du hen?" Spøger James amen for helvede jeg hader den mand han behandler min mor som lort hun fortjener bedre. "Væk fra det her lorte hus væk fra jer langt væk jeg flyver til Californien" Han måber "Nej det gør du ikke det kan jeg godt fortælle dig du har din skole du rejser ingen steder"  Han blokere døren og jeg tænker bare hvad fuck laver manden er han dum jeg er stærkere end ham såå "Flyt dig" Siger jeg, men han flytter sig jo ikke så jeg braver ind i ham og går ud ud af det her hus, jeg finde ren bus ind til heathrow lufthavn. Tiden snegler sig afsted og jeg kan ikke vente. Til at se hende og kramme hende for den der idiot, der truer hende og det bekymre mig så meget at han har truet hende og jeg ved ikke hvad han har skrevet om hun har det godt om han har overfaldet hende. 

______________________________

Så  var der lige et nyt kapitel det sidste i sommerferien😪

og det betyder også at der kommer mindre opdateringer det næste kapitel kommer her næste weekend så hav tålmodighed! 

Husk at stemme det ville gøre mig rigtig glad! 

Hav en god dag kh Dicte!  


Why me?Where stories live. Discover now