Capitolul 3

703 81 23
                                    

   Sasha ieși din baie de ceva timp

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

   Sasha ieși din baie de ceva timp. Nu știam mai exact cât trecuse, ieșisem și eu într-un final, închisesem ușa iar acum mă îndreptam spre dormitorul meu, trebuia să îl aranjez pe Kevin, nu venea cu mine oricum.
   Am intrat în dormitor vâzândul, citea o carte și se pare că era destul de concentrat, nu mă observase. Mi-am dat ochii peste cap, ce tocilar.

—Kevin! Am strigat iar acesta tresări.

—Ce vrei Satir? Întrebă dându-și ochii peste cap.

—Ști că nu mergi nicăieri cu mine așa nu? L-am întrebat făcând semn spre el.

—Dar ce am?

—Trebuie să se vadă că ești fratele meu, nu un idiot dezorientat, te îmbraci oribil în general, plus părul tău. Așa că hai, sus!

  Se ridică oftând, nu îi convenea, dar nici mie să îl văd așa, avea un stil foarte prost de a se îmbrăca, față de mine pe care mă invidiau toți, bineînțeles.
  Am deschis dulapul alegând un costum care mie îmi rămăsese mic, era puțin mai slab decât mine, mai ales în talie. I l-am așezat pe pat iar acesta își încrucișă brațele la piept.

—Ieși afară, nu mă schimb în fața ta!

Am scrâșnit din dinți murmurând "virgin prost" și am ieșit din cameră. Uneori mă enerva la culme, nu, zilnic făcea asta. L-am așteptat în timp ce mă admiram în oglinda de pe hol, eram atât de frumos, nu era de mirate că toate fetele și băieții roiau în jurul meu, toți mă adorau, aveam o frumusețe ieșită din comun, era doar adevărul. Însă mai erau mulți alții, invidioși ce nu puteau avea frumusețea și eleganța mea.
Pierdut în gândurile mele, nu îl observasem pe Kevin care era în fața mea, l-am privit din cap până în picioare, am schițat un zâmbet, mult mai bine.

—Acum părul! Am spus practic târându-l după mine în baie. Nu voia asta, dar nu mai era alegerea lui acum.

—Va dura mult? Întrebă lăsând un oftat să îi părăsească buzele.

—Nu te mai plânge ca un idiot, și nu mă enerva acum!

Am luat gelul începând să-i aranjez părul, parcă era un mielușel care aștepta la tuns. După ce l-am aranjat am luat penseta, el protestă dar eu nu aveam chef de glume, nu era obișnuit cu asta, dar nu avea de ales, trebuia să îl fac frumos, era un eveniment important pentru mine, iar totul trebuia să iasă perfect, ca în fiecare an.
După ce am terminat, l-am privit, avea niște sprâncene frumoase și cu o formă bine definită, nu mai arăta ca un tocilar. Am zâmbit fiind mulțumit de rezultatul meu. Era ok, eu când mă aranjam eram atent și la cel mai mic detaliu, dar acum nu mai aveam timp de asta, trebuia să plecăm.
Am coborât amândoi jos unde ne aștepta Sasha, tații noștri și Kenny. Ne-am luat rămas bun iar Kenny se uită la noi doi zâmbind larg.

—Băieții mei frumoși, să aveți grijă, și Satir, să ai grijă de Kevin.

—Nu mai sunt un copil... spuse Kevin strâmbând din nas, iar Kenny doar zâmbi.

𝒰𝓃 𝓉𝓇𝒾𝑜 𝒾𝓃𝓋𝒾𝓃𝒸𝒾𝒷𝒾𝓁 (𝐵𝑜𝓎𝓍𝒷𝑜𝓎)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum