Capitolul 22

495 59 2
                                    

     Eram în brațele cuiva, însă îmi era imposibil să deschid ochii, mă simțeam de parcă eram într-o transă

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Eram în brațele cuiva, însă îmi era imposibil să deschid ochii, mă simțeam de parcă eram într-o transă. Nu știam ce se întâmplă, și nici nu puteam să mă mișc.
Aterizasem pe o suprafață tare, cel puțin așa credeam. Auzisem cum o altă persoană se apropie de noi.

—Ce s-a întâmplat cu el?

Auzisem o voce familiară, mă luă din brațele acelei persoane.

—E în regulă, e doar adormit, ai grijă de el, s-ar putea să fie slăbit când se va trezi, am făcut un efort mare să-l aducem aici, ne-am părăsit regatul, și ști că asta e interzis Relict!

—Știu Eiri, se pare că nu v-ați schimbat deloc, de la ultima noastră întâlnire.

—Ce nu a fost tocmai una plăcută, nu înțeleg ce vede la tine Kentin, ar fi trebuit să facă o alegere corectă, însă așa e scris, iar ce va urma, nu va fi problema noastră, noi suntem divini, suntem protejați.

—Ce va urma? Ce vrei să spui?!

—Vei afla curând, însă, ți-aș sugera să-l protejezi pe Kentin, și cei dragi ție

Îmi deschisesem ochii încet, iar o durere ușoară de cap mă cuprinse, eram paralel cu diacuția celor doi, auzisem mai mult niște cuvinte fără sens, ce pentru mine nu se legau. Cei doi încetară din a vorbi privindu-mă. Când vederea îmi era din ce în ce mai clară, îmi dădusem seama că eram în brațele la Relict, iar Eiri și Zao mă priveau, oarecum cu părere de rău.

—Ce s-a întâmplat? Am întrebat încet privindu-l pe Relict.

—Ai leșinat, probabil de la fluxul de informații primite. Spuse Eiri zâmbind.

—Mă bucur că ești bine, spuse Relict trecându-și mâna ușor prin părul meu.

Ultimele evenimente dinainte să mă trezesc, îmi trecură prin fața ochilor parcă ca un fulger, îmi amintisem de Rodinia...Juvio, oh! Juvio și Eros, trebuia să rezolv asta. Înainte ca acele amintiri din trecut să se sfârșească, îi copiasem sigiliul, pentru ai trimite un mesaj lui Eros, ca acel mesaj să fie din partea lui Juvio, aveam nevoie de sigiliul său, fiecare ființă avea un sigiliu unic, pe care îl folosea atunci când trimitea un mesaj-pergament, ca persoana căruia il trimitea, să știe din partea cui e, însă mă îndoiesc că Relict mă va ajuta cu asta.
Oricum, eram supărat pe el, și nu avea să-mi treacă prea curând.

—Sunt bine, am spus împingându-l.

Când picioarele mele făcură contact cu solul, simțisem cum totul se învârte în jurul meu, după care mă dezechilibrasem căzând pe suprafața tare.

𝒰𝓃 𝓉𝓇𝒾𝑜 𝒾𝓃𝓋𝒾𝓃𝒸𝒾𝒷𝒾𝓁 (𝐵𝑜𝓎𝓍𝒷𝑜𝓎)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora