3. évad 9. rész

1.1K 68 28
                                    

Szeptember 11. (Péntek)

Reggel boldogan keltem fel. Kimásztam az ágyból és a szekrényemhez mentem. Kivettem egy fehér cicás pólót és egy piros szoknyát. Gyorsan felöltöztem, a hajamat kifésültem és befontam utána fogtam a táskámat és lementem a konyhába. Ettem egy kis müzlit, majd miután megettem kimentem a házból. Ádi a kapuban állva várt engem. Mosolyogva mentem oda hozzá. Ádi átölelt, majd egy lágy csókot adott utána kézen fogva mentünk a suliba. - Este megyünk a Blackbe? - kérdezte Ádi.
- Persze - mosolyogtam rá. Ádi mosolyogva puszilt a hajamba. A sulihoz érve bementünk az épületbe. Az emeleten elköszöntünk egymástól egy puszival utána mentünk a saját óránkra. A terembe belépve azonnal leültem a helyemre Kami mellé. Lia is odajött hozzánk beszélgetni, majd csengetéskor belépett Keresztes tanárnő. Az órán szolmizáltunk. Ének után olasz jött. Rossi tanár úrral folytattuk a dalok fordítását. Angolon szövegértés feladatot csináltunk. Angol után jött egy lyukasóra, ahol az udvaron ültünk és beszélgettünk. Tesin futottunk utána gimnasztikáztunk végül matekon Bebesi leosztályozta a házi feladatokat (az enyém négyes lett). A nap végén Ádival ketten mentünk haza. A kapuban elköszöntünk, majd bementem megírni a leckémet. Amint végeztem megnéztem egy filmet utána elkezdtem készülődni. Mikor elkészültem, még volt fél órám. Addig lementem a konyhába anyuhoz.
- Szia, anya - köszöntem neki lent.
- Szia, ma is mentek Levivel a Blackbe?
- Én megyek, hogy Levi megy-e azt nem tudom - mentem a hűtőhöz kivenni a narancslevet. Töltöttem a poharamba és lassan elkezdtem kortyolni a hűsítő italt.
- Rendben, majd érezd jól magad - mosolygott rám anya.
- Jó.
- Nem tudod mi van mostanában Levivel?
- Gondolom még mindig Timi miatt ilyen, meg ugye a banda is lefoglalja - válaszoltam, mire anya csak csendben bólintott. Mikor megittam a narancslevet elmostam a poharat.
- Levi mesélte, hogy voltál állás interjún. Milyen volt? - érdeklődtem.
- A-az állás interjú? Öhm, jó volt, vagyis... minden jól ment - hebegte zavartan. - Minden oké? - néztem rá aggódva. Eddig még nem igazán láttam ilyennek anyát.
- Persze, hogy minden rendben. Miért ne lenne?
- Csak mert furán viselkedsz.
- Ez nem igaz!
- De - mosolyogtam rá. Ekkor csengettek, mire anya mosolyogva sóhajtott egyet. - Itt van Ádi érted. Érezd jól magad kicsim - puszilta meg a fejem. - Rendben, szia anya! - köszöntem el tőle, felvettem a cipőmet és kimentem. Ádi mosolyogva állt kint a kapu előtt. - Szia, Leila - csókolt meg.
- Szia - köszöntem miután elváltak az ajkaink. Megfogta a kezem és így mentünk a Blackbe. Mikor odaértünk felmutattuk a diákunkat és bementünk. Célegyenesen a mi asztalunkhoz mentünk. Köszöntünk a többieknek és én elkértem a dallistát Danitól. - Mióta vannak ezek is rajta? - kérdeztem úgy unblock mindenkitől.
- Általában havonta szokták frissíteni - válaszolta Ákos. - Azt tudom, de ilyen zenék mióta vannak benne? - mutattam az egyik számra, ami az Utódok trilógiában és a Violettából van.
- Azt nem tudom - vonta meg a vállát a fiú.
- Leila, jössz énekelni? - kérdezte Kami vigyorogva. - Micsodát?
- Ezt? - mutatott az egyik címre. Az emlékek azonnal elárasztották az elmémet.
- Jóóóó - néztem rá, mint egy kis lány. Ciki, nem ciki én kislány koromban éltem haltam a Violettáért (és lehet, hogy ha hazaérek újra nézem a sorozatot). Kamival és Liával kértünk dalt és felmentünk énekelni.

A végén a mi csapatunk vadul tapsolt nekünk. Lementünk a színpadról és leültünk hozzájuk. - Na jó, ha a csajok is énekeltek ilyet, akkor mi is - mondta Tilla, majd elment Levivel, Ádival, Patrikkal és Milánnal. Kértek dalt, majd felmentek a színpadra.

Nagyon jók voltak a fiúk is. Fura volt, hogy amiket én gyerekként hallgattam zenéket, most a barátaim azt éneklik, de jó volt. Ádi mindig felém mosolygott. Mikor befejezték visszajöttek hozzánk. Ádi megállt előttem, majd a kezét nyújtotta. Megfogtam, felsegített és a színpadhoz kísért. Ő választott dalt, majd felmentünk énekelni. Hát ez már csak egy Violettás este volt nekünk.

A zene, amit Ádi választott az egyik kedvencem volt. Éneklés közben eszembe jutott a kiskori énem, ahogy a tv előtt énekelve táncoltam. Mikor befejeztük Ádi megcsókolt, mire többen kezdtek tapsolni és füttyögni. Lementünk a színpadról és leültünk a többiekhez. - Ez eszméletlen volt! - vigyorgott Lia. - Köszi - öleltem meg a barátnőmet. Utánunk még énekeltek páran, de olyan fél kilenc felé Ádival és Levivel elköszöntünk és hazaindultunk. - Nem is tudtam, hogy ismeritek a Violettás zenéket - néztem felváltva a két fiúra. - Van húgunk - vágták rá egyszerre.
- Nem is tudtam, hogy van húgod! - néztem elképedve Ádira.
- Mert ő apánál van. A váláskor megkérdezték, hogy hol akarunk lenni. Szofi apát választotta, én meg anyát. Szoktunk néha találkozni és ennyi - mesélte Ádi. - Az én sztorimat meg már tudod - mondta Levi.
- Ühüm - bólintottam. Mikor a kapunkhoz értünk Áditól egy csókkal köszöntem el, majd a két fiú kezet fogott és Levivel bementünk a házba. Felmentem a szobámba a pizsimért, elmentem a fürdőbe letusolni utána ettem egy kis müzlit, majd befeküdtem az ágyamba és elkezdtem Violettát nézni.

-----------------------------------------------------------

Sziasztok! Bocsánat, hogy nem volt rész, de nem volt ötletem a sztorihoz😅. De ezentúl igyekszem gyorsan hozni a részeket❤❤❤

By: M.

A Szent Márk Gimi✔Where stories live. Discover now