3. évad 19. rész

948 67 20
                                    

Február 27. (Szombat)

Levi

Az elmúlt hetekben semmi izgalmas sem történt a suliban. Mindennap beszéltem Tamival, amiért hálás vagyok neki, mert valamennyire elterelte Timiről a gondolataimat. Azonban a mai nap vegyes érzelmekkel telt, mert egyrészt ma egy éve lett öngyilkos a barátnőm, másrészt ma végre láthattam élőben Tamit. Reggel miután kimásztam az ágyból és felöltöztem, Leilával rögtön a temetőbe mentünk, hogy kicsit rendbe tegyük Timi sírját. Mikor odaértünk megláttuk, hogy az egész osztály ott volt a sírnál egy-egy szál virággal vagy épp koszorúval a kezükben. - Köszönöm, hogy eljöttetek! - néztem végig az osztályon hálásan. Mindenki vigasztalóan megölelt engem és együtt kezdtük el rendbe rakni. Mire végeztünk, már dél volt. Egy pillanatra oldalra néztem és, mintha Timit láttam volna egy hófehér ruhában állni a sír mellett és mosolygott volna. - Timi? - suttogtam hitetlenül. Lassan elindultam felé, de mire odaértem volna hozzá ő eltűnt.
- Köszönöm szépen nektek! - susogta a szellő. Oké, kezdek megőrülni!
- Minden rendben? - tette a vállamra a kezét Leila. - Mi? Ja, öhm aha. Minden oké - válaszoltam a húgomnak. Nem mondott semmit, csak szorosan megölelt, mire lehunytam a szemeimet és könnyezve viszonoztam az ölelését. Lassan kinyitottam a szemeimet és megláttam egy fekete hajú fehér kabátos, fehér farmer nadrágban lévő lányt. Elengedtem Leilát és odamentem hozzá.
- Szia, Levi! - ölelt meg a lány. Akaratlanul is beszívtam az illatát. Mintha csak Timit öleltem volna meg.
- Szia, Tami! - engedtem el őt.
- Úristen! Timi feltámadt?! - kérdezte riadtan Kami.
- Jesszusom, de sötét vagy Kamilla! Ő nem támadhatott fel! - korholta le Anna. - Hadd mutatkozzak be! Pécsi Tamara vagyok, de hívjatok nyugodtan Taminak - mosolygott a barátaimra Tami. Ők is bemutatkoztak neki, majd elindultunk ki a városba. Még utoljára visszanéztem Timi sírjára, majd visszafordultam a többiekhez. Együtt elmentünk a mekibe, ahol kellemes hangulat uralkodott. Dani, Ákos és Ági vicceket meséltek, amiknek a felét elvihogták. Tami jól érezte magát, ahogy én is és valamelyest elterelték a gondolataimat Timiről, amiért hálás voltam nekik. - Levi, majd eltudnál kísérni a Délibe? - nézett rám kérdő tekintettel Tami.
- Persze! - vágtam rá rögtön.
- Húúúú - húztak a fiúk. Éreztem, ahogy enyhén elvörösödött a fejem.
- Ugyan már srácok! Csak barátok vagyunk! - szólaltam meg.
- Mindig a csak barátokból lesznek a gerlicék. Nézd meg Leilát és Albit, majd ugyancsak Leilát Ádival. Barátokként kezdték és járni kezdtek - vigyorgott Ági.
- Minket ne keverj bele! - nézett rá szúrósan a húgom.
- Érted a példát? - hagyta figyelmen kívül Leilát. - De az más!
- Hát nem, de megyek hozok egy sajtbureszt - vont vállat Ákos és elment rendelni.

««««««««««««««««««««««««««««««««««

- Bocsi a srácok miatt - kértem elnézést Tamitól miközben a Délibe mentünk. - Semmi baj. Jó fejek a barátaid - mosolygott rám kedvesen.
- Honnan ismerted Timit? És engem honnan ismersz?
- Timit mindenkinél jobban ismerem, ahogy tégedet is Levi - felelte titokzatosan. - Hogy érted, hogy ismered? Nem csak ismerted? - emeltem ki az utolsó szót a múlt idő miatt. - Nem. Ismerem, mert ő bizony tovább él bennem, ahogy benned is - mutatott a szívemre. Hihetetlen, hogy ez a lány ilyen éretten és bölcsen gondolkodik bizonyos dolgokról. Vajon minden téren ilyen ez a lány?
- Tényleg akarod tudni, honnan ismerlek téged és Timit?
- Igen - bólintottam visszatartott lélegzettel.
- Hát jó. Én és Timi...

Folytatás következik...

-----------------------------------------------------------

Sziasztok, remélem tetszett ez a rövidebb rész! Vajon mit akar mondani Tami Levinek? A teóriákat várom kommentbe😉
És végre megtörtént az, amit sose hittem volna... meglett az 1K követő!!!!!!😱😱❤❤❤❤ Nagyon szépen köszönöm nektek😘😘

By: M.

A Szent Márk Gimi✔Where stories live. Discover now