3. évad 14. rész

993 70 12
                                    

December 17. (Csütörtök)

~ Rettegve futottam az utcán. Üldözött. Rájött, hogy tudom mire készül.
- Állj meg, Leila! - üvöltötte dühösen, de hülye lettem volna megállni. Tovább futottam. Lefordultam az egyik utcába, de lassan utolért. Zsákutcába kerültem. - Most végre megvagy - nézett rám dühvel teli tekintettel.
- Kérlek ne bánts!
- Utolsó kívánság? - szegezte rám a pisztolyát. Nagyot nyeltem. - Kérlek! Nem direkt kutakodtam! Hagyj életben és nem köpök senkinek!
- Egyébként sem tennéd. Most pedig indulj a kis barátnődhöz a túlvilágra - mondta, majd a fegyver elsült és óriási fájdalmat éreztem a szívemnél. ~
- NEEEEEE!!! ANYAAAAA!!!! LEVIIII - sikítottam fel álmomban. Riadtan ültem fel és sírva fakadtam.
- Leila! Mi történt és miért van bezárva az ajtód?! - rángatta az ajtót Csaba. - Te menj innen! Hagyj békén!! - fogtam a fejem bőgve.

Levi

- Leila, engedj be legalább engem! Hallod, húgi? - mondtam az ajtajánál állva. - Csak te meg anya! Más nem! - adta a tudtunkra, hogy Csabi nem teheti be a szobájába a lábát.
- Oké - bólintottam. Pár perccel később Leila végre kinyitotta az ajtót és beengedett minket anyával.
- Mi a baj kislányom? - kérdezte anya tőle miközben az ágyára ült.
- Rémálmom volt - könnyezett Leila.
- Megint?
- Igen, de most nem olyan, hanem Csabával kapcsolatban. Félek!
- Mitől kicsikém?
- Nem tudok megbízni benne!
- Nyugodj meg kislányom - ölelte magához anya Leilát, aki picit kezdett megnyugodni. - Semmi baj, minden rendben lesz, picikém - puszilt a meg Leila fejét, majd kiment a szobájából.
- Minden oké?
- Félek Csabától - suttogta rémülten.
- Miért?
- Megakar ölni minket - nézett rám, mire én elnevettem magam, majd látva, hogy komolyan mondta befejeztem a hahotázást. - Miért akarna megölni minket?
- Mert tudja, hogy anya juttatta Timi apját börtönbe és, hogy közel álltunk Timihez. Levi, Csaba el akar tenni minket láb alól! Hinned kell nekem! - kezdett könnyezni.
- Ez nem lehet igaz. Biztos, csak az agyadra ment a paranoia - ráztam meg a fejem és elindultam az ajtó irányába, de Leila utánam szólt.
- Van egy pisztoly az alsó fiókban! - amint kimondta, megtorpantam. Lassan visszanéztem rá. Szomorúan nézett rám. - Ez még viccnek is rossz - ráztam meg a fejem és kimentem a szobájából. Visszafeküdtem aludni, de csak Leila vádaskodásán járt az eszem. Hihetetlen, hogy Csabi megakarna ölni minket. Mintha átélnék egy béna Családi Titkok részt. Megáll az eszem!

Leila

Anya a mai napra kikért engem a suliból, hogy nyugodtan pihenjek, de nem tudtam azzal a tudattal pihenni, hogy tudtam van egy fegyver a házon belül. Igyekeztem elterelni a gondolataimat és inkább Bambit néztem. Az megnyugtatott kicsit.

December 18. (Péntek)

Utolsó nap a téli szünet előtt!
Reggel fáradtan ébredtem fel. Alig aludtam az éjjel, mert minden egyes neszre felriadtam. Lassan kimásztam az ágyból és szekrényemhez csoszogtam a ruháimért. Felöltöztem, a hajamat lógva hagytam és tettem fel egy kis sminket, hogy ne látszódjon annyira kialvatlannak a fejem. Mikor elkészültem fogtam Beni ajándékát és levánszorogtam a lépcsőn, azonban az utolsó lépcsőfokot nem láttam és szabályosan pofára estem. Nem törődtem semmivel, csak ott a földön elaludtam... volna, ha valaki nem jön ki a konyhából a puffanásomra.
- Jézusom, Leila! - hallottam Csaba hangját. Azonnal felkeltem a földről, nehogy hozzám érjen. - Jól vagyok, álmosnak - mondtam értelmetlenül.
- Nem ütötted be a fejed? - kérdezte aggódva. - Te csak ne aggódj érted... öhm értem, minden jól vagyok. Vagyis minden rendben, jól vagyok - mentem a konyhába ásítva. Leültem az asztalhoz, ettem egy kis müzlit utána felvettem a bakancsomat és a kabátomat, majd kimentem a házból. Ádi a kapu előtt várt engem.
- Fáradtnak tűnsz - kezdte köszönés nélkül. - Kösz, erre magamtól is rájöttem - feleltem kicsit flegmán.
- Minden rendben, Leila?
- Igen, minden príma! - válaszoltam és elindultam. Ádinak futnia kellett, hogy utolérjen engem. A suliba beérve páran furcsán néztek minket, de nem izgatott. Köszönés nélkül mentem be a terembe és azonnal levágódtam a helyemre. Többen kérdezték, hogy mi bajom van, de nem feleltem, csak a hasam görcsölt. Hülye piros mikulás! Kereken nyolckor Faragó lépett be a terembe. Mondott pár kedves szót utána kezdődhetett az ajándékozás. Én átadtam Beninek az ajándékát (egy Green day-es pólót kapott meg egy telefon tokot) én pedig Lillától kaptam egy JBL-t. Miután ezzel végeztünk mindenki mehetett haza. Otthon felmentem a szobámba és az ágyamba dőlve aludtam el.

-----------------------------------------------------------

Sziasztok, remélem tetszett ez a kissé béna rész!

By: M.

A Szent Márk Gimi✔Where stories live. Discover now