1🌹

1.1K 41 9
                                    

Νεφέλης POV

Σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα στο σχολείο. Θα πάω πρώτη λυκείου και έχω αγχωθεί αρκετά. Το πρωί ξύπνησα με αρκετή όρεξη. Γενικά μου αρέσει το σχολείο αλλά κάτι μέσα μου μου λέει ότι η φετινή χρόνια δεν θα είναι σαν τις υπόλοιπες ήσυχες και βαρετές. Αρχικά θα πηγαίνω στο ίδιο σχολείο με τον αδερφό μου τον Άρη ο οποίος είναι 18 και πάει τρίτη λυκείου. Με τον αδερφό μου δεν έχουμε και της καλύτερες σχέσεις πάντα με μισούσε. Με αυτές τις σκέψεις σηκώθηκα επιτέλους από το κρεβάτι μου και πήγα στο μπάνιο για να κάνω τα απαραίτητα. Είχα αποφασίσει από το βράδυ τι θα βάλω οπότε δεν χρειάστηκε να χάσω χρόνω. Έβαλα αυτά 👇👇👇

(Χωρίς το καπέλο)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Χωρίς το καπέλο)

Κατέβηκα κάτω στην κουζίνα που καθόταν η μαμά μου με τον μπαμπά μου και τον Άρη (τον αδερφό μου) και τρώνε πρωινό. Αφού καθήσω και εγώ στο τραπέζι τρώω το πρωινό μου και φεύγω για το σχολείο. Όταν έφτασα στο σχολείο αρκετά βλέμματα έπεσαν επάνω μου. Δεν μου άρεσε αυτό. Αφού δεν είχα τι να κάνω και το κουδούνι θα χτυπούσε σε 10 λεπτά είπα να πάω στο πίσω μέρος του καινούργιου μου σχολείου για να καθήσω. Όταν έφτασα εκεί είδα ένα άδειο παγκάκι οπότε πήγα και εκατσα εκεί. Μετά από λίγο είδα τον αδερφό μου να έρχεται πρως το μέρος μου μαζί με την παρέα του τον Πάνο και τον Αχιλλέα αλλά μαζί του ήταν και αλλά δύο αγόρια που μου ήταν εντελώς άγνωστα.

Άλεξ POV

Καθώς πήγαινα στο σχολείο με τον Φίλιππο είδαμε τον Άρη με τον Αχιλλέα και τον Πάνο να μας περιμένουν. Με το που μας είδαν γύρισαν πρως το μέρος μας και μας χαιρέτησαν.
Αρ{γεια σας ρε μαλακες τι κάνετε?}
Εγώ{ μια χαρά Μπρο εσείς?}
Αρ, Αχιλ,παν, {Μια χαρά και εμείς}
Καθώς προχωρούσαμε πρως το πίσω μέρος του σχολείου είδαμε μία κοπέλα να κάθετε στο παγκάκι μας. Δεν την είχα ξανά δει αλλά μπορώ να πω πως ήταν αρκετά καλή. Με το που την βλέπει ο Άρης αμέσως νευριάζει και αρχίζει να κατευθύνεται ποιό γρήγορα πρως εκείνο το σημείο. Εμείς έχουμε μείνει να τον κοιτάμε χωρίς να καταλαβαίνουμε τι στο καλό γίνεται. Μόλις φτάνει μπροστά στο παγκάκι ρίχνει ένα αρκετά δυνατό χαστούκι στην κοπέλα που κοθοταν στο παγκάκι χωρίς να κάνει τίποτα. Μα για ποιόν λόγο την χτύπησε. Αμέσως μετά άρχησε να της φωνάζει
Αρ.{ Γιατί είσαι εδώ ; Παλιό πουτανα γαμω το σπίτι σου φύγε τώρα να μην σε βλέπω} της φώναζε και εκείνη καθόταν σιωπηλή και παγωμένη στην θέση της όπως και εμείς. Ο Άρης κατευθείαν την ρίχνει κάτω και αρχίζει να την χτυπάει με μανία, με μίσος ήταν εκτός ελέγχου. Η κοπέλα είχε πέσει κάτω και ούρλιαζε από τον πόνο. Δεν ήξερα τι να κανω.

N

εφελης POV

Εκεί που καθόμουν στο παγκάκι και έβλεπα τον αδερφό μου με την παρέα του να πλησιάζουν. Με το που φτάνει ο αδερφός μου μπροστά μου μου ρίχνει ένα χαστούκι που νόμιζα ότι θα ξεκολλήσει το κεφάλι μου. Άρχισε να με βρίζει και να μου φωνάζει. Εγώ είχα παγώσει στην θέση μου μην ξέροντας τι να κάνω. Ξαφνικά με ρίχνει κάτω και αρχίζει να με χτυπάει πολύ δυνατά στην κοιλιά με το πόδι του ενώ μου έριχνε σφαλιαρες. Ξαφνικά δεν νιώθω πόνο απλά νιώθω τα βλέφαρα μου να βαρενουν. Ακουγα φωνές που έλεγαν { ρε μαλακά τι έκανες ή τι σου έκανε το κορίτσι ή φωναξτε ένα ασφονοφόρο.} και ήμουν σίγουρη πως αυτές οι φωνές δεν ήταν του Αχιλλέα η του Πάνου αλλά τον άλλον δυο αγοριών που ήταν μαζί τους. Και είμαι σίγουρη πως δεν ήταν δικές τους γιατί και αυτοί οι 2 τα ίδια με τον Άρη μου κάνουν αλλά δεν ξέρω γιατί τι τους έχω κάνει και με μισούν?


Αυτό ήταν το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας μου ελπίζω να σας αρέσει . είναι η πρώτη μου ιστορία οπότε ελπίζω να δίξετε κατανόηση. 😂

Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now