9🌹

719 29 3
                                    

Aριανας POV

Εδω και εναν μηνα εχω αρχισει να νιωθω καποια πραγματα για τον Πανο . Ναι το ξερω οτι ειναι ενας player , ξερω τι εχει περασει η κολλητη μου εξετιας του αλλα εγω νομιζω πως τον εχω ερωτευτει και φοβαμαι να το πω στην Νεφελη μην μου θυμωσει . Με τον Πανο εχω μπερδευτει . Την μια μερα μου δινει σημασια και νομιζω οτι ενδιαφερεται και την αλλη μερα τον βλεπω με της πουτανες του σχολειου να φασωνετε . Τις προαλες ηρθαν κατι αγορια απο την τριτη και ο ενας μου κολουσε και με πειραζε , ηθελε να με φιλισει αλλα επειδη εγω δεν τον αφησα αρχισε να μου ριχνει χαστουκια τοτε εμφανιστικε ο Πανος και αρχισε να τον χτυπαει και να του λεει να μην με ξανα πειραξει. Τα αγορια εφυγαν τρομοκρατημενα και ο Πανος ηρθε και με πηρε αγκαλια χωρις να πει τιποτα , την επομενη μερα ομως παλυ τα ιδια φασονοταν με κατι πουτανες απο την τριτη. Καθε φορα που τον βλεπω να φιλαει καποια αλλη θελω να βαλω τα κλαματα πολλες φορες το κανω κιολας παω στη τουαλετα και κλαιω . Η Νεφελη εχει καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα και με ρωταει συνεχεια αλλα δεν της λεω τιποτα γιατι φοβαμαι μην μου θυμωσει δεν της εχει κανει και λιγα αυτος και η υπολυπη παρεα του αδερφου της.


Σημερα το πρωι καθως πηγενα στο σχολειο ειδα τον Γιάννη τον Νίκο και τον Παύλο λιγο πιο κατω στον δρομο και αμεσως πανικοβληθικα και φοβομουν οτι θα μου κανουν οτι εκαναν και στην Νεφελη. Εφοσον δεν ειχα αλλη επιλογη προχωρησα πρως το μερος του , αυτοι μολις με ειδαν αρχισαν να με πλησιαζουν εγω επειδη φοβηθικα αρχισα να κανω βηματα προς τα πισω αλλα καποια στιγμη το σωμα μου συγκρουστικε με εναν κρυο τοιχο. Αρχισα να τρεμω και να φοβαμαι υπερβολικα πολυ . Την ωρα που με ειχαν πλησιασει αρκετα και αρχισαν να απλωνουν τα χερια τους πανω μου εγω εκλεισα σφηχτα τα ματια μου και αρχισα να κλαιω . Ξαφνικα νιωθω να φευγουν και οι τρεις απο πανω μου και εγω ανοιξα τα ματια μου αυτο που ειδα με ξαφνιασε ο Πανος τους ειχε απομακρυνει απο πανω μου και ειχε αρχισει να τους χτυπαει εγω μαζευτικα στην γωνια και εφερα τα γονατα μου στο κεφαλι μου και αρχισα να κλαιω ακομη πιο πολυ . Μετα απο λιγο αφου ο Πανος τους ειχε χτυπησει αρκετα ηρθε και με πηρε μεσα στην αγκαλια του . Ηταν υπεροχα εκει μεσα ενιωθα ασφαλια πως κανενας δεν μπορει να με πειραξει , μυριζα το αρωμα του , ακουμπουσα το κεφαλι μου στο λεμο του ηταν υπεροχα.

 Ηταν υπεροχα εκει μεσα ενιωθα ασφαλια πως κανενας δεν μπορει να με πειραξει , μυριζα το αρωμα του , ακουμπουσα το κεφαλι μου στο λεμο του ηταν υπεροχα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now