2🌹

945 39 1
                                    

Νεφέλης POV

Ο Άρης με την παρέα του απομακρύνεται. Ποναω ποναω πολύ. Νιώθω ότι το οξυγόνο μου τελειώνει. Δεν μπορώ να πάρω ανάσα.

Αλεξ POV

Εκεί που περπατούσα με τον Φίλιππο νιώθω τον Φίλιππο να παγώνει στην θέση του και να κοιτάει στο πίσω μέρος του σχολείου.
Εγώ{τι κοιτάς ρε μαλακά?}
Φιλ{κοίτα την κοπέλα που χτύπησε ο Άρης} μου λέει με τρεμάμενη φωνή.
Γυρίζω το βλέμμα μου πρως τα εκεί και βλέπω την κοπέλα κάτω στην άσφαλτο να κλαίει και να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Χωρίς να το σκεφτώ τρέχω κατευθείαν πρως το μέρος της για να την βοηθήσω. Μόλις όμως πλησίασα αυτή αποτραβήχτηκε.
Εγώ {μην φοβάσαι μικρή δεν θα σε χτυπήσω.} Αμέσως βάζω το κεφάλι της ανάμεσα από τα χέρια μου για να την ηρεμησω. Η κοπέλα δεν μπορεί να πάρει ανάσα έτσι περνώ το κεφάλι της και το βάζω πάνω στην καρδιά μου.
Εγώ {μικρή προσπάθησε να ακούσεις την καρδιά μου ακολούθησε την και πάρε ανάσα} Αφού άρχισε να ηρεμεί και να ανασαίνει την απομάκρυνω από πάνω μου και την κοιτάζω στα μάτια. Γαμώτο είναι πολύ όμορφη.

Νεφέλης POV

Βλέπω να με πλησιάζει ένα αγόρι από την παρέα του αδερφού μου που εγώ το έβλεπα πρώτη φορά. Με πλησίασε αλλά εγώ τραβήχτηκα γιατί νόμιζα ότι θα με χτυπήσει.
Αλ{μην φοβάσαι μικρη δεν θα σε χτύπησω}  μου είπε. Έτσι και εγώ τον άφησα να με πλησιάσει. Έπεσε στα γόνατα και πείρε το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια του. Αφού κατάλαβε ότι δεν μπορώ να αναπνευσω έβαλε το κεφάλι μου πάνω στην καρδιά του και μου είπε να προσπαθεισω να ακολουθησω τον ρυθμό της καρδιάς του. Και αυτό έκανα. Μόλις ηρεμισα με απομάκρυνε από κοντά του και έμεινε να κοιτάει τα μάτια μου και εγώ τα δικά του. Είναι πολύ ωραίος.

Αρης POV

Όπως έμπαινα στο σχολείο με το παιδιά και κατευθυνομαστε πρως την πίσω μεριά του σχολείου βλέπω την πουτανα την αδερφή μου να κάθετε στο παγκάκι μας. Με το που το βλέπω αυτό νευριαζω παρά πολύ. Την δουλειά έχει εδώ το μπάσταρδο.
Την πλησιαζω και αφού της ρίξω ένα πολύ δυνατό χαστούκι την έριξα κάτω στην άσφαλτο και άρχησα να την χτυπάω και να την Βριζώ. Τα παιδιά δεν έκαναν τίποτα.  Ο Αχιλλέας και ο Πάνος ξέρουν πως αν ανακατευτούν θα έχουν να κάνουν μαζί μου. Πάλι καλά που δεν ανακατεύτηκε ο Άλεξ με τον Φίλιππο αυτή δεν ξέρουν την νεφέλη ούτε τι γίνετε μεταξύ μας.
Αφού φύγουμε από την νεφέλη η οποία είναι κάτω και κλαίει ο Άλεξ με τον Φίλιππο πήγαν στις τουαλέτες και εμείς μείνανε στο παγκάκι και λέγαμε διάφορες μαλακιες. Ξαφνικά με σκουνταει ο Πάνος και μου κάνει νόημα να κοιτάξω πρως ένα συγκεκριμένο σημείο με το που γυρίζω το βλέμμα μου βλέπω τον Άλεξ να είναι γονατισμένος να βοηθάει την νεφέλη. Εγώ αμέσως νευριασα σηκώθηκα και κατευθηνηκα πρως το μέρος τους. Μόλις έφτασα μπροστά στον Άλεξ άρχησα να τον χτυπάω με μανία και να του φωναζω να μην ξανά πλησιάσει ή να μην ξανά βοηθήσει την Νεφέλη γιατί θα τον σκοτώσω.   Δεν γουσταρω να βοηθάει κανένας την νεφέλη δεν της αξίζει.
Νομίζω έχασε της εστισεις του. Η νεφέλη έκλαιγε πολύ δυνατά και μου φώναζε να τον αφήσω.

Άλεξ POV

Δεν κατάλαβα για πότε ήρθε ο Άρης για πότε με χτύπησε αυτό που ξέρω είναι ότι πονάω πάρα πολύ. Η νεφέλη δίπλα μου είχε πλανταξει στο κλάμα.
Την λυπάμαι αλλά θα μείνω μακριά της ο Άρης μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος δεν θέλω μπλεξίματα.
Έτσι σηκώθηκα με το ζόρι και έφυγα από κοντά της. Μπορεί να φαινομαι δειλός αλλά δεν με νοιάζει δεν θέλω φασαρίες με τον Άρη.

Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now