14🌹

662 30 1
                                    

Μετα από λίγες μέρες

Σήμερα είναι η μέρα που ο Πάνος βγαίνει απο το νοσοκομείο η αλήθεια είναι οτι δυσκολεύτηκα πολυ να πεισω τους γονεις μου να δεχτούν να ερθει ο Πάνος να μείνει εδώ μαζί μου για να τον προσέχω και να τον βοηθάω αφού τώρα θα είναι σε αναπηρικό καροτσάκι.

Πήγα στο νοσοκομείο για να τον πάρω τον Πάνο, τον είδα κάπως στεναχωριμένο.

{Ζωή μου τι έχεις?} τον Ρώτησα.

{Κοίτα Αριάνα ξέρω οτι με αγαπάς αλλά δεν θέλω να με λυπάσε. Δεν μπορώ να περπάτησω δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνος μου πλέον, σε παρακαλώ φύγε μακρυά μου μην κατσεις εδώ και περάσεις την ζωή σου με κάποιον που δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα.} μου είπε και δακρυσε.

{Πανό δεν μένω μαζί σου επειδή σε λειπαμε αλλά επειδή σε αγαπάω. Νομίζεις οτι δεν μπορείς να μου προσφέρεις τίποτα αλλά μπορείς να μου προσφέρεις το ποιο σημαντικό την αγάπη σου και πίστεψε με για εμένα είναι το ποιο σημαντικό πράγμα. Δεν πρόκειται να φύγω απο κοντά σου όσο και να με διώχνεις γιατί ξέρω οτι δεν το Εννοείς. Σε αγαπάω και για αυτο δεν πρόκειται να φύγω απο κοντά σου.} του είπα και τον πείρα αγκαλιά και τον έσφιξα τόσο πολυ πάνω μου νομιζω δε επερνε ανάσα.

Πάνος POV

Εδω και λιγες μέρες έχω ξυπνήσει και έμαθα πως δεν μπορω να περπάτησω. Πάλι καλά που έχω διπλα μου την Αριάνα και με στηρίζει γιατί αν περίμενα απο τους γονεις μου ο θεός να τους κάνει που ότι κάνουν το κάνουν για τα ματια του κόσμου. Μπορεί να δείχνουν οτι νοιάζονται και να κλαίνε και να ρωτάνε τους γιατρούς τι κάνω και τέτοια αλλά όταν μένουμε μόνοι μας με κοιτάζουν με αηδία και μίσος με σκοτώνει αυτό να ξέρω οτι οι γονεις μου με μισούν. Τους είπα οτι θα πάω να μείνω με την Αριάνα και το μόνο που μου ειπαν ηταν εντάξει. Εχω αρχίσει να πιστεύω πως όντως εγω φταιω για τον θάνατο της Κατερίνας. Είμαι στεναχωριμενος για όλα αυτά δεν θελω να γίνομαι βαρος σε κανέναν και τωρα θα γίνω στην Αριάνα. Την αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει κανέναν. Δεν θελω να την χάσω είχα καιρό να νιώσω πως κάποιος με αγαπάει και τον αγαπάω. Το χρειαζομουν αυτό Χρειαζομουν να νιώσω οτι κάποιος με αγαπάει οτι κάποιος ανησυχεί για εμένα οτι κάποιος με νοιάζεται. Είμαι πολύ τυχερός που έχω την Αριάνα.

Σήμερα είναι η μέρα που θα βγω απο το νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι ειπαν οι γονεις της Αριάνας εκείνη μου είπε οτι δεν έχουν πρόβλημα αλλά δεν ξέρω. Τώρα ήρθε η Αριάνα για να με πάρει και να φύγουμε. Όταν μπήκε στο δωμάτιο κάναμε μια κουβέντα και της είπα οτι εαν θέλει να φύγει απο κοντά μου δεν θα της θύμωσω έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να της προσφέρω τίποτα . Εκείνη μου λέει οτι το μόνο που θέλει είναι η αγάπη μου και αυτή μπορω να την τη δώσω απεριόριστα. Εκείνη μου είπε οτι θα μείνει διπλα μου ακόμη και αν την διωχνω γιατί λέει οτι ξέρει οτι δεν το εννοώ και όντως δεν το εννοώ.

Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now