17 🌹

656 29 0
                                    

Η ώρα είναι 8:45 και σε λίγο θα φύγουμε με τον Άρη να πάμε στο πάρκο για να του μιλήσω. Ο Άρης δεν ξέρει ότι εκεί θα είναι και ο Άλεξ.

{Νεφέλη πάμε!;}  με ρωτάει ο Άρης.

{Ναι μισό λεπτό να πάρω την ζακέτα μου και θα φύγουμε.} του απάντησα εγώ. Θέλω παρα πολύ να το πάρει όλο αυτό καλά ο Άρης γιατί δεν θέλω να μαλωνουμε.

Όταν φτάσαμε στο πάρκο ο Άλεξ ήταν είδη εκεί και μας περίμενε σε ενα παγκάκι. Εγω πήγα προς το μέρος του και από πίσω μου ερχόταν ο Άρης.

{Γεια σου Άλεξ.} του είπα εγώ.

{Γεια σας παιδιά} μας είπε. Είναι ανχομενος.

Παρατηρούσα τον Άρη που κοιτούσε μπερδεμένα. Λογικό αφού δεν ήξερε τι θέλαμε να του πούμε και δεν ήξερε ότι θα είναι και ο Άλεξ.

{Λοιπον Άρη εγώ με τον Άλεξ θέλουμε να σου πούμε κάτι} του είπα λίγο διστακτικά.

{Για πείτε μου} είπε και ακόμη φαινόταν ήρεμος.

{Κοιτά Άρη εγώ με την αδερφή σου εδώ και λίγους μήνες είμαστε μαζί. Ξέρω ότι μπορεί να θυμώσεις αλλά θέλω να ξέρεις ότι την αγαπάω πολύ και δεν θέλω να την χάσω μην μου την πάρεις.} είπε ο Άλεξ και μου έπιασε το χέρι.

{Δεν θα σου την πάρω αρκεί να μην την πλήγωσεις ποτέ γιατί θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια.} είπε ο Άρης στον Άλεξ.

{Δεν θα την πλήγωσω ποτέ είναι η μικρή μου και την αγαπάω.} είπε ο Άλεξ και με κοίταξε.

{Δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα?}

{Όχι δεν έχω αρκεί να μην σε πλήγωσει} μου είπε και εγω αμέσως έτρεξα και τον αγκάλιασα.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα αυτή την αντίδραση απο τον Άρη αλλά πάλι καλά το πήρε μια χαρά.

Μετά φύγαμε όλοι μαζί για το σπίτι μας. Κανόνισαμε να πάμε στο σπίτι και να έρθει και η Ιωάννα για να γνωριστεί με τον Άλεξ αλλά και για να κατσουμε.

Το βράδυ ειμασταν όλη μαζεμένοι στο σπίτι και βλέπαμε ταινία ενω τρωγαμε πίτσες. Εγω ήμουνα αγκαλιά με τον Άλεξ και ο Άρης με την Ιωάννα. Ειμασταν πολύ cute όλοι μαζί μακάρι από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά.

Αρης pov

Σήμερα το απόγευμα η Νεφέλη μου είπε ότι είναι μαζί με τον Άλεξ. Η αλήθεια είναι οτι με πείραξε λίγο που ο φίλος μου τα έχει με την αδερφή μου αλλά εαν ειναι αυτοί καλά εμένα δεν με πειράζει.

Τώρα καθόμαστε όλοι μαζί στο σπίτι και βλέπουμε ταινία.

Κοίτα με στα μάτια.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon