10🌹

713 25 4
                                    

Αριανα POV

Οταν πηγαμαι με τον Πανο στο σπιτι αυτος χωρις να πει κατι εφυγε θα ηθελα παρα πολυ να κατσει εδω μαζι μου αλλα ετσι ειναι ο Πανος.Εγω αρχισα να κλαιω και παλι και χωρις να το πολυ σκεφτω πηρα τηλεφωνο την Νεφελη για να ερθει απο εδω για να της πω τι εγινε θα της πω και για τον Πανο και ας μου θυμωσει δεν μπορω να της το κραταω κρυφο.

Μετα απο 10 λεπτα ακουσα το κουδουνι να χτυπαει σαν τρελο και λογικα θα ειναι η Νεφελη , πηγα ετσι οπως ημουν δηλαδι κλαμενη βασικα ακομη εκλαιγα με ανακατεμενα μαλια κοκκινα ματια να ανοιξω την πορτα μολις την ανοιξα αντικρισα την Νεφελη αλλα οχι μονη της ηταν μαζι της και ο Πανος. Τι κανει εδω ο Πανος μαζι με την Νεφελη . Εγω εμεινα να τους κοιταζω χωρις να πω τιποτα το μονο που εκανα ηταν να συνεχισω να κλαιω.

Πανος POV

Καθως πηγαινα στο σχολειο το πρωι ειδα την Αριανα να κλαιει και να προσπαθει να ξεφυγει απο κατι μαλακες απο την τριτη χωρις να χασω χρονο πηγα εκει και αρχισα να τους χτυπαω για να απομακρυνθουν απο κοντα της . Μετα απο λιγο αφου τους ειχα χτυπησει αρκετα πηγα κοντα στην Αριανα που ειχε μαζευτει σε μια γωνια και εκλαιγε χωρις να το σκεφτω ειχα γονατισει και εγω και την ειχα βαλει μεσα στην αγκαλια μου . Εκλαιγε με λιγμους σε σημειο που συσκολευοταν να παρει ανασα. Μετα απο λιγο αφου ειχε ηρεμισει λιγο πηγα να σηκωθω αλλα αυτη με εσφιξε ακομη πιο πολυ πανω της .

{μεινε σε παρακαλω σε χρειαζομαι , φοβαμαι μονη μου μην με αφηνεις} μου ειπε . Αληθεια θα ηθελα να κατσω εκει μαζι της αλλα εχω δουλεια και πρεπει να παω να βρω τα παιδια .

{δεν μπορω μικρη πρεπει να φυγω ελα να σε παω στο σπιτι σου.} της ειπα γιατι δεν υπηρχε περιπτωσει να την αφησω να παει μονη της και να την ξανα πετυχουν εκεινοι οι μαλακιες .Αφου σηκωθηκαμε την πηγαμε μεχρι το σπιτι της και την αφησα και εφυγα . Νοιαζομαι πολυ για την Αριανα δεν ξερω τι νιωθω , νιωθω πρωτη φορα ετσι δεν θελω να την ακουμπαει κανενας θελω να την προστατευω να την εχω στην αγκαλια μου ολη την ημερα θελω να μοιριζω το αρωμα της . Το ξερω οτι ειναι πολυ μελο ολα αυτα αλλα εγω ετσι νιωθω νομιζω οτι την εχω ερωτευτει. Ναι εγω που δεν εχω συναισθηματα για κανεναν θελω να κανω τους παντες να πονανε αυτη θελω να την κανω να γελαει και θελω να την προστατευσω απο οτι την πληγωνει η την ποναει. Καθως τα σκευτομουν ολα αυτα επεσα πανω σε καποιον .

{συγνωμη εγω απλα βιαζομαι}μου ειπε η Νεφελη η αδερφη του Αρη .

{Ρε βλαμενο προσεχε που πας } ειπα με νευρα και την κοιταξα

Κοίτα με στα μάτια.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt