3🌹

833 36 0
                                    

Νεφέλης POV

Ο φίλος του αδερφού μου που από ότι κατάλαβα τον λένε Άλεξ έφυγε. Ο αδερφός μου χτύπησε τον Άλεξ πολύ πάρα πολύ μόνο και μόνο επειδή με βοήθησε. Στεναχωριθηκα για αυτόν γιατί εξαιτίας μου βρέθηκε σε αυτήν τη θέση. Θα μείνω μακριά του, θα μείνω μακριά από όλους δεν θέλω να πάθει κανένας κακό εξετίας μου.
Αφού σηκώθηκα από την άσφαλτο που ήμουν τόσο ώρα πήγα πρως τις τουαλέτες. Εκεί είδα ένα αρκετά όμορφο κορίτσι που καθόταν κάπως σκεπτικό. Δεν την πλησίασα δεν θέλω να πάθει και αυτή ότι έπαθε ο Άλεξ.
Πήγα να φύγω γιατί ήθελα να μείνω μόνη μου αλλά η κοπέλα με πλησίασε και με πήρε αγκαλιά εγώ ξαφνιάστηκα και δεν ανταποκριθηκα.
Κoπ{Γειά}
Εγώ{γεια}
Κοπ{είμαι η Αριάνα}
Εγώ {Εεε χάρηκα. Εγώ είμαι η Νεφέλη} της είπα καθώς ήμουν πολύ παραξενεμένη
Αρ{Δεν είμαι τρελή απλώς σε πήρα αγκαλιά γιατί μου φάνηκε ότι το χρειαζόσουν} μου είπε καθώς μου χαμογέλασε. Είναι πολύ όμορφη.

Εγώ{Ευχαριστώ υποθέτω} Αρ{Εε μήπως θα ήθελες να κάνουμε παρέα} είπε λίγο διστακτικά

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Εγώ{Ευχαριστώ υποθέτω}
Αρ{Εε μήπως θα ήθελες να κάνουμε παρέα} είπε λίγο διστακτικά.
Εγώ{εγώ δεν έχω πρόβλημα απλά δεν θέλω να με κάνεις παρέα επειδή με λυπάσαι. Ασε που άμα κάνουμε παρέα μπορεί να σου κάνουν και εσένα την ζωή κόλαση.} της είπα
Αρ{Δεν το κάνω επειδή σε λοιπά με το κάνω γιατί μου φάνηκες πολύ συμπαθητική και καλή κοπέλα αλλά εαν δεν θέλεις δεν πειράζει.}
Είπε και το ύφος της ήταν κάπως απογοητευμένο.
Εγώ{όχι όχι θέλω απλά δεν θέλω να σου κάνουν την ζωή κόλαση επειδή κάνεις παρέα μαζί μου.} της είπα
Αρ{Θα τα καταφέρουμε μαζί.} είπε και με ξανά πείρε αγκαλιά αλλά αυτήν την φορά ανταπέδωσα και εγώ.
Αρ{Να σε ρώτησω κάτι?} είπε κάπως σκεπτική.
Εγώ {ναι ρώτησε με ότι θέλεις.} της είπα καθώς της χάρισα ενα πλάτη χαμόγελο ψεύτικο όμως. Ήταν ψεύτικο όχι γιατί δεν την συμπάθησα τόσο η Κάτι τέτοιο απλώς πονουσα πονουσα πολύ.
Αρ{γιατί σε χτύπησε ο Άρης?} με ρώτησε με απορία στο βλέμμα της.
Εγώ { κοίτα εγώ με τον Άρη είμαστε α-δερ-φια δεν ξέρω τι του έχω κάνει πάντως μου φέρεται έτσι τα τελευταία 6 χρόνια} της απαντάω με παράπονο στην φωνή μου.
Αρ{Αα οκ} είπε κάπως μπερδεμένα. Άλαξε κατευθείαν κουβέντα μιας και κατάλαβε πως με φέρνει σε δύσκολη θέση. Καθώς βγαιναμε από της τουαλέτες πολλά βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω μας. Δεν τους δώσαμε σημασία η τουλάχιστον προσπαθήσαμε.

Άλεξ POV

Έφυγα, έφυγα και την άφησα μόνη της. Και εάν πάει πάλι ο μαλάκας που δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει μαζί της και την ξανά χτυπήσει. Με αυτές τις σκέψεις έφτασα στο σπίτι μου. Μένω μόνος μου. Μετά τον θάνατο τον γονιών μου έμεινα με την γιαγιά μου και τον παππού μου αλλά τώρα αποφάσισα να μείνω μόνος μου. Την σκέφτομαι αλλά θα μείνω μακριά της θα της φερωμαι και εγώ άσχημα. Δεν έχω άλλη επιλογή δεν θέλω να ξανά γίνει ότι έγινε με τον Άρη δεν είναι ότι τον φοβάμαι απλά δεν γουσταρω φασαρίες.

Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now