15🌹

667 27 1
                                    

Νεφέλη POV. (Μετά απο καιρό)

Εδώ και 2 μήνες έχουν αλλάξει πολλά. Εγώ με τον Αλεξ τα πάμε μια χαρά, τα παιδιά το έχουν μάθει οτι είμαστε μαζί όλοι εκτώς τον Άρη, στον Αρη δεν το έχουμε πει ακόμη γιατί μεταξύ μας δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ακόμη μου φέρεται άσχημα. Όταν είναι μπροστά ο Αρης τα παιδιά μου μιλάνε άσχημα ακόμη και ο Αλεξ αλλα δεν με πειράζει το κανουν για να μην έχω εγω πρόβληματα μαζί του. Ο Πάνος είχε ενα ατύχημα και έμεινε παράλυτος.
Η Αριάνα πέρασε πολύ δύσκολα όσο ο Πάνος ήταν στο νοσοκομείο. Ηταν χαλιά. Δεν έτρωγε δεν κοιμόταν είχα αρχίσει να φοβάμαι πάλη καλά τωρα είναι καλά μπορεί να μην μπορεί να περπατήσει ο Πάνος αλλα είναι ποιο αγαπημένοι απο ποτε. Τον τελευταίο καιρό ο Αρης δεν είναι όπως είναι παντα κλεισμένος στο δωματιο του και δεν μου μιλάει, βασικά δεν μιλάει σε κανέναν. Θελω να πάω να του μιλήσω αλλα φοβάμαι.

Αλεξ POV

Εδω και δυο μηνες όλα πάνε καλά ο Πάνος βέβαια είχε ενα ατύχημα αλλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Εγω με την Νεφέλη τα πάμε μια χαρά, δεν το έχουμε πει ακόμη στον αδελφό της γιατί φοβάμαι πως θα αντιδράσει, και φοβάμαι μήπως πειράξει και την Νεφέλη. Τα παιδιά το ξέρουν, τωρα κάνουμε όλοι μαζί παρέα αλλά όταν έρχεται ο Αρης μιλάμε άσχημα στην Νεφέλη για να μην καταλάβει τίποτα.
Βέβαια τωρα τελευταία ο Άρης δεν πολύ βγαίνει εξω βασικά έχει να βγει εδω και εναν μήνα.

Αρης POV

Εδώ και έναν μήνα δεν βγαίνω καθόλου έξω. Εχω μετανιώσει που φερομουν έτσι στη Νεφέλη. Οι γονείς μας δεν ξέρω πως αλλά έμαθαν πως εγω φερομουν άσχημα στην Νεφέλη και από τοτε με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι ο χειρότερος ανθρωπως στον κόσμο. Ναι οκ κατάλαβα το λάθος μου αλλά και αυτοί δεν το καταλαβενουν.
Δεν θελω να βγαίνω εξω γιατί ντρέπομαι, δεν θέλω να δω τα παιδιά και την Νεφέλη γιατί φερομουν σε όλους και ιδικά στην Νεφέλη απεσια.
Θελω να της ζήτησω συγνώμη αλλα φοβάμαι οτι δεν θα την δεχθεί και δίκιο θα έχει. Πολλές φορές κάθομαι στο δωμάτιο μου και κλαίω. Ναι καλά ακουσατε εγω το μεγαλύτερο bad boy που δεν με ένοιαζε τίποτα και κανένας κάθομαι και κλαίω γιατί η αδερφή μου με μισεί και οι γονείς μου μου φέρονται απεσια. Τόσες μέρες δεν έχω βγει εξω από το δωμάτιο μου και δεν ενδιαφέρθηκαν να δουν αν είμαι καλά. Εδω και τρεις μήνες είχα μια μια σχέση με μια κοπέλα την Ιωάννα αλλα δεν το είχα πει πουθενά γιατί εγω υποτίθεται οτι ήμουν player αλλα όταν γνώρισα την Ιωάννα άλλαξα γιατί την αγαπάω πραγματικά. Μόνο εκείνη με ηρεμουσε. Αλλά τώρα που έμαθε για την συμπεριφορά μου απέναντι στην αδερφή μου δεν θέλει ούτε να με βλέπει. Εκείνη ηταν η μόνη που με καταλάβανε, της μιλούσα ηταν δίπλα μου και τωρα που έφυγε πονάει πολύ. Κάνω ότι μπορώ να την κερδίσω πάλι αλλά είναι αδύνατον κάθε φορά μου λέει πως μπόρεσα να κάνω κατι τέτοιο. Εγω της λέω οτι άλλαξα και οτι έχω μετανιώσει αλλα μου λέει πως αυτό που έχω κάνει δεν συνχωριτε.
Θελω να τα διωρθωσω όλα αλήθεια έχω μετανιώσει. Καθώς τα σκεφτόμουν όλα αυτά άρχισα πάλι να κλαίω δυνατά αφού ήξερα ότι τέτοια ωρα δεν είναι κανένας στο σπίτι.

Κοίτα με στα μάτια.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα