11🌹

673 26 0
                                    

Αριάνας POV

Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που μου είπε ο Πάνος. Και να τον αγαπάω και εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν μπορώ να γίνω το κορίτσι του όχι γιατί δεν το θέλω η γιατί φοβάμαι ξέρω πως είπε πως θα προσπαθήσει να αλλάξει και τον πιστεύω αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό στην Νεφέλη είναι κολλητή μου και έχει περάσει τόσο πολλά εξετίας του Πάνου και του αδερφού της. Όταν τον είδα να φεύγει στεναχωρημένος ράγισε η καρδιά μου, τον αγαπάω πολύ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Όλη αυτή την ώρα η Νεφέλη είχε μείνει και με κοιτούσε λες και ήμουν εξωγήινος.

Νεφέλης POV

Είχα μείνει πραγματικά δεν περίμενα ποτε οτι ο Πάνος ο κακός, ο άγριος, που δεν τον νοιάζει τίποτα θα έλεγε όλα αυτά τα πραγματα και μάλιστα στην κολλητή μου. Αφού σκεφτόμουν όλα αυτά ακούω τον Πανω να ρωτάει την Αριάνα αν θέλει να γίνει το κορίτσι του, αλλά αυτή του είπε Όχι γιατί του είπε όχι αφού φαίνεται από ρο πως τον κοιτάει οτι νιώθει πράγματα για αυτον. Ο Πάνος χωρίς να πει τίποτα σηκώθηκε πανω για να φύγει και είδα ενα δάκρυ να τρέχει στο μάγουλο του έφυγε και έκλεισε την πόρτα με λίγο παραπανω δύναμη. Δεν μπορω να πιστέψω σε αυτό που βλέπω ο Πάνος έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Αριάνα αυτή του είπε όχι και δεν μπορω να καταλάβω και γιατί και ο Πάνος έφυγε από εδω χωρίς να πει τίποτα και άρχισε να δακρύζει. Οκ όλα αυτά ηταν πολύ περίεργα.

{Αριάνα γιατί του είπες όχι?} την Ρώτησα και φάνηκε να παραξενεύτηκε πολύ.

{Νεφέλη συγνώμη αλλά τι εννοείς εγώ τον αγαπάω αλλά δεν μπορώ να σου το κάνω αυτό.} μου είπε και εγώ έμεινα να την κοιτάζω τι εννοούσε?

{Αριάνα τι εννοείς τι έκανες για εμένα?} την ρωταω χωρίς να καταλαβαίνω.

{Για εσένα του είπα όχι, ξέρω τι σου έχει κανει, ξέρω οτι σε χτυπούσε, ξέρω οτι εξετίας του περνούσες χαλιά αλλά εγώ τον αγαπάω είμαι ερωτευμένη μαζί του και τώρα τελευταία δεν είμαι καλά γιατί όταν τον έβλεπα με κάποια άλλη κοπέλα πονουσα έσπαγε η καρδιά μου, όταν με έχει αγκαλιά νιώθω υπέροχα, σήμερα με έσωσε απο τα παιδιά που βίασαν και εσένα εαν δεν ηταν ο Πάνος θα με είχαν βιάσει και εμένα, συγνώμη το ξέρω είμαι απαίσια φιλη αλλά δεν θα κάνω τίποτα με τον Πανό θα τον ξεχάσω αλήθεια μην μου θυμώσεις?} μου είπε και αρχισε να κλαίει. Εγώ αμέσως την έβαλα στην αγκαλιά μου.

{Κοριτσάκι μου αλήθεια δεν έχω πρόβλημα δεν φταίει ο Πάνος που με χτυπούσε ο Αρης φταίει δεν έχω πρόβλημα μαζί του αλήθεια και εννοείται πως θα τα φτιάξεις μαζί του σε αγαπάει και το βλέπω στα ματια του όταν του είπες όχι δάκρισε. Πήγανε να τον βρείς να τα φτιάξετε.} της είπα και αμέσως χαμογέλασε

Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now