4🌹

852 29 0
                                    

1 Ενας μηνας μετα ..

Νεφελης POV

Εδω και ενα μηνα τα πραγματα δεν εχουν βελτιωθει καθολου. Εγω συνεχιζω να κανω παρεα με την Αριανα ,ο αδερφος μου συνεχιζει να μου κανει την ζωη μου κολαση με την παρεα του μονο που τωρα αρχισαν να με πειραζουν και ο Αλεξ με τον Φιλιππο. νομιζα πωσ ο Αλεξ θα με βοηθουσε αλλα εκανα λαθος . Απο την πρωτη μερα στο σχολειο που με χτυπησε ο Αρης με εχει ξανα χτυπησει αρκετες φορες αλλα ευτηχως οχι τοσο πολυ. Καθε φορα που μου μιλαν ασχημα η με χτυπανε βλεπω στα ματια του Αλεξ μια λυπη σαν να θελει να το σταματησει ολο αυτο αλλα να μην μπορει φαινετε λεσ και το κανει με το ζορι. Τα συναισθηματα μου για τον Αλεξ εχουν δυναμωσει παρα πολυ . Νομιζω ειμαι ερωτευμενη μαζι του .Σημερα ειναι ακομη μια μερα που πρεπει να παω σε αυτην την κολαση που λεγετε σχολειο . Αφου ντυθηκα και εβαλα

 Αφου ντυθηκα και εβαλα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ξεκινησα για το σχολειο. Σημερα ειπα νε παω απο εναν διαφορετικο δρομο στο σχολειο λιγο ποιο απομονομενο . Oπως περπατουσα ακουσα θωρυβο απο πισω μου , οταν γυρισα να δω τι ειναι ειδα μια παρεα απο 3 αγορια να με ακολουθουν. Εγω αμεσως τρομαξα αλλα προσπαθησα μα μην το δειξω , αρχισα να επιταχυνω το περπατημα μου εκεινοι μαλλον το καταλαβαν και αρχισαν να επιταχυνουν και εκεινοι . Φοβομουν φοβομουν παρα πολυ. Ξαφνηκα νιωθω ενα τραβηγμα στον ωμο μου αμεσως σταματησα και κοιταξα πισω μου .

Αγορι1{Γεια σου ομορφη } ειπε με χυδεο τονο στην φωνη του .

Ε{Αφησεμε σε παρακαλω } του ειπα παρακαλωντας τον .

Αγορι2{Ρε μαλακα αυτη τρεμει σαν το ψαρι } ειπε γελοντας και με μια δωση ειρωνιας .

Αγορι1{Ομορφη μην φοβασαι δεν θα σε σκοτωσουμαι απλα θα περασουμε καλα και μετα μπορεις να φυγεις . Και εσυ αυτο δεν θες να περασουμαι καλα ετσι δεν ειναι?} μου ειπε .

Εγω { οχι εγω απλα θελω να φυγω σε παρακαλω αφησεμε } του ειπα με τρεμαμενη φωνη.

Αγορι3 { εισαι σιγουρη μικρη μου οτι δεν θες ?}

Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now