13🌹

673 28 0
                                    

{Γιατρε πείτε μας τι έχει} είπε η μαμά του με ανησυχία στην φωνή της.

{Κοιτάξτε επειδή το χτύπημα ηταν αρκετά δυνατό και η σύγκρουση του με το έδαφος ακόμη ποιό δυνατή Ο Πάνος χτύπησε την μέση του και έχει μείνει ανάπηρος. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και προσωρινό μπορεί όμως και όχι. Ας ξυπνήσει με το καλό και βλέπουμε.} είπε ο γιατρός και εγω προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι μας είπε. Αυτό τον Πάνο θα τον σκοτώσει. Αλλά εγω θα είμαι διπλα του μαζί θα το ξεπεράσουμε. Γύρισα να κοιτάξω την μαμά του και είδα πως κάποια δάκρυα έτρεχαν απο τα ματια της χωρίς να χάσω χρόνο πήγα και την αγκαλιασα.

{Κύρια Ευγενία μην στεναχωριεστε δεν θα τον αφήσουμε μόνο του θα είμαστε όλοι δίπλα του θα τον βοηθήσουμε. Εγω θα είμαι διπλα του θα κάνω οτι μπορω για να είναι καλά μην στεναχωριεστε.} της είπα καθώς την είχα στην αγκαλιά μου.

{Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ που είσαι δίπλα στον γιο μου και δίπλα σε εμένα.} μου είπε και εγω την εσφιξα ακόμη ποιο πολύ.

Μετα από ένα μήνα.

Εδώ και έναν μήνα δεν έχει αλλάξει τίποτα ο Πάνος είναι σε κόμμα εγω είμαι εδω συνέχεια η εαν φεύγω δεν φεύγω για πάνω από μια ώρα, είμαι εδω κάθε μέρα του μιλάω τον φιλαω, η μαμά του έρχεται και αυτή κάθε μέρα με τον μπαμπά του αλλά δεν κάθονται εδω όλη την ημέρα αφού είμαι εγω εδω αλλά και επειδή δουλεύουν. Τα παιδιά έρχονται μια δυο φορες την εβδομάδα γιατί έχουν και σχολείο και δεν προλαβαίνουν, εγω όλο αυτό τον καιρό δεν πηγαίνω στο σχολείο δεν μπορώ να αφήσω τον Πάνο μόνο του.
Σήμερα όπως και κάθε πρωί εδω και ενα μήνα σηκώθηκα το πρωί και βγήκα προσεκτικά απο την αγκαλιά του Πάνου για να μην τον πονεσω. Έκατσα διπλα στην καρέκλα και του κρατούσα το χέρι, σήμερα όμως έκανε κατι που δεν έκανε τις προηγούμενες μέρες μου έσφιξε λίγο το χέρι μου. Εγω όταν το κατάλαβα πατισα το κουμπί για να έρθει ο γιατρός στο δωμάτιο ο Πάνος μου εσφιγγε ακόμη ποιο πολύ το χέρι. Όταν ήρθε ο γιατρός και του το είπα πήγε να τον εξετάσει εγω πήγα να σηκωθω αλλά ο Πάνος δεν μου άφηνε με τίποτα το χέρι.

{Κάτσε κορίτσι μου μην φύγεις είναι καλό που σου σφίγγει το χέρι δείχνει οτι αντιδράει και ότι νιώθει ασφάλεια με εσένα.} μου είπε και εγω του χαμογέλασα.

Αφού ο γιατρός συνέχισε την εξετάσει μου είπε οτι σιγά σιγά συνέρχεται. Εγω αμέσως πήρα τηλέφωνο τους γονείς του και τα παιδιά για να έρθουν.

Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now