5🌹

804 34 0
                                    


Μολις πηγα να μιλησω στην Αριανα νιωθω το κεφαλι μου να γυρναει 180μοιρες απο ενα χαστουκι που μου εριξε ο Αρης . Ηταν εδω μπροστα μου με την παρεα του και με χαστουκισε .

Αρης{Καλα μωρη πουτανα πως το εκανες αυτο?} με ρωτησε καθως με κοιτουσε και αυτος οπως και οι υπολυποι με ενα βλεμμα αηδιας .

Εγω{τι ε-κα-να?} ειπα τραβληζοντας

Αρης{τι τι εκανες μωρη πουτανα πηγες και πηδηχτηκες με τους μαλακες απο την τριτη και δεν φτανει αυτο το ανεβασατε και στο ιντερνετ ?} με ρωταει ουρλιαζοντας . Μολις καταλαβα για ποιο πραγμα μιλαει αρχισα να βουρκωνω . Με βιασαν και το ανεβασαν και στο ιντερνετ , τι θα κανω εγω τωρα θα το εχουν δει ολοι απο το σχολειο . Πριν προλαβω να απαντησω στον Αρη η Αριανα σηκωθηκε και εφυγε. Την εκανα να ντρεπετε για εμενα .

Εγω{Α-ρη ε-με-να αυ-τοι με με β} δεν προλαβα να τελειωσω γιατι μιλεσε ο Αρης .

Αρης{τι τι σε εκαναν μωρη πουτανα στο τελος θα μας πει πως δεν σου αρεσε κιολας .μηπως πληρωθηκες λεγε μωρη ποσα πηρες ?} ειπε μεσα στην ειρωνια ..

Εγω{Α-ρη με με βι-α-σαν} ειπα και μου ξεφυγε ενας λυγμος. Ο Αρης μου εδωσε ενα χαστουκι και με φωναξε { ναι μωρη σε πιστεψαμε} Εγω αρχησα να κλαιω για τα καλα και αμεσως εφυγα απο εκει τρεχοντας . Πηγα αμεσως στης τουαλετες να μεινω λιγο μονη μου εκει ειδα την Αριανα να καθετε σκεπτικη πηγα να την πλησιάσω αλλα εφυγε πρεπει να της εξιγησω . Αρχισα να κλαιω δυνατα ολοι νομιζουν οτι οτι εκανα το εκανα με την θεληση μου η για τα λεφτα ουτε ο αδερφος μου δεν με πιστεψε. Χωρις να το καταλαβω αρχισα να μην μπορω να αναπνευσω οπως τοτε που με χτυπησε ο Αρης την πρωτη μερα στο σχολειο δεν μπορω να αναπνευσω . Εκει που νομιζα πως θα λυποθυμησω νιωθω καποιον να περνει το κεφαλι μου και να το βαζει αναμεσα στα χερια του καταλαβα αμεσως πως ηταν ο Αλεξ .

Αλεξ{ Μικρη μου ηρεμα ειμαι εγω εδω τωρα δεν θα αφησω κανεναν να σε πειραξει ελα παρε ανασα } μου ειπε και εβαλε παλι το κεφαλι μου πανω στην καρδια του εγω αμεσως αρχισα να ηρεμω .

Αλεξ{ Ελα μικρη μου ηρεμισε } μου ειπε και με εκλεισε στην αγκαλια του . Ενιωθα ασφαλεια εκει μεσα μακαρι να εμενα για παντα εκει μεσα .


Αλεξ POV

Οταν ακουσα την Νεφελη να λεει πως αυτοι οι μαλακες την βιασαν εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου . Θα τους σκοτωσω τολμησαν και πειραξαν την μικρη μου δεν θα τους γλυτωσει κανενας απο τα χερια μου. Και ναι το παραδεχομαι ειμαι ερωτευμενος μαζι της θελω να την κλεισω στην αγκαλια μου και να μην αφησω κανεναν να μου την πειραξει και δεν με νοιαζει ουτε ο Αρης ουτε κανενας . Με αυτες τις σκεψεις εφυγα κατευθειαν για τις τουαλετες . Οταν μπηκα μεσα την ειδα σε μια γωνια να κλαιει και να μην μπορει να παρει ανασα ηταν χαλια . Αμεσως πηγα και εβαλα το μικροσκοπικο κεφαλακι της αναμεσα απο τα χερια μου και προσπαθησα να την ηρεμισω. Mε ποναει η καρδια μου να την βλεπω να κλαιει να την βλεπω να ποναει θελω μονο να χαμογελαει αυτο της αξιζει. Εδω και ενα μηνα της φερομουν και εγω ασχημα την εβριζα μια φορα την χτυπησα κιολας αλλα οχι επειδη τι ηθελα αλλα επειδε με υποχρεωνε ο Αρης . Με τον Φιλιππο δεν κανουμε και πολυ παρεα γιατι αυτος μου ξεκοψε απο την αρχη πως αυτος δεν θελει να κανει οτι εκανα εγω με τα παιδια . Ουτε εγω ηθελα αληθεια απλα πιστευα πως αμα ημουν στην ομαδα του Αρη θα την εβλεπα ποιο πολυ θα ημουν κοντα της . Μονο εγω ξερω ποσο πονουσα καθε φορα που ο μαλακας ο Αρης την εβριζε η την χτυπουσε αλλα περισοτερο πονουσα οταν το εκανα εγω . Αλλα απο εδω και περα θα σταματησω θα την προστατευω απο τα παντα δεν με νοιαζει ουτε ο Αρης ουτε κανενας θα μιλησω και στον Φιλιππο γιατι θελω πισω τον φιλο μου . Οσο εγω σκεφτομουν ολα αυτα η μικρη μου ειχε γατζωθει πανω μου και ειχε χωθει στην αγκαλια μου. Τοτε την εσφιξα και εγω πανω μου και μειναμε ετσι για αρκετη ωρα .

  Τοτε την εσφιξα και εγω πανω μου και μειναμε ετσι για αρκετη ωρα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now