8🌹

705 27 3
                                    

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα θα προσπαθήσω να μιλήσω με την Αριάνα και ελπίζω να με ακούσει και να με πιστέψει . Αφού σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και πήγα στο μπάνιο να κάνω τα απαραίτητα πήγα μπροστά από την ντουλάπα μου για να αποφασίσω τι να φορέσω. Τελικά αποφάσισα να φορέσω 👇👇👇

Σήμερα θα πάω με τα πόδια στο σχολείο γιατί ειπαμε να μην έρθει ο Αλεξ να με πάρει με το αυτοκίνητο γιατί δεν θέλουμε να το πούμε ακόμη σε κανέναν ότι είμαστε μαζί για να μην το μάθει ο αδελφός μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Σήμερα θα πάω με τα πόδια στο σχολείο γιατί ειπαμε να μην έρθει ο Αλεξ να με πάρει με το αυτοκίνητο γιατί δεν θέλουμε να το πούμε ακόμη σε κανέναν ότι είμαστε μαζί για να μην το μάθει ο αδελφός μου. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι την αντίδραση του αδερφού μου εάν μάθει ότι εγώ τα έχω με κάποιο αγόρι και μάλιστα κολλητό του .

Αφού έφτασα στο σχολείο το πρωτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω να δω που είναι η Αριάνα . Την βρήκα στην πίσω μεριά του σχολείου να κάθεται σε ένα παγκάκι και να χαζεύει. Πήγα σιγά σιγά προς το μέρος της αλλά μόλις με είδε πήγε να φύγει αλλά αυτή τη φορά την πρόλαβα και την έπιασα από τον καρπό και την σταμάτησα .

{Θέλω να μιλήσουμε θέλω να σου εξηγήσω τι έγινε και εάν δεν θέλεις μετά να μου ξανά μιλήσεις εγώ θα το σεβαστώ.} Της είπα και φάνηκε να ηρεμεί και πήγε να ξανά κάτσει στο παγκάκι το ίδιο έκανα και εγώ .

{Ακούω }είπε πολύ ψυχρά.

{Αριάνα εγώ εκείνη την ημέρα πήγα στο σχολείο από έναν ποιο απομονωμένο δρόμο εκεί που περπατούσα είδα τους τρεις μαλακες από την τρίτη τον Γιάννη τον Νίκο και τον Παύλο άρχισα να φοβάμαι και να επιταχύνω το βήμα μου αλλά ήταν τρεις και με πρόλαβαν μετά άρχισαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με βίασαν δεν το έκανα ούτε γιατί ήθελα ούτε επειδή πλυρωθηκα όπως πιστεύεις εσύ και πολύ άλλοι. Χθες μόλις έφυγες εσύ από της τουαλέτες αυτοί ξανά ήρθαν αλλά πάνω μου ξανά έβγαλαν τα ρούχα μου ήρθε ο Άλεξ με τον Φίλιππο και με έσωσαν. Αριάνα ήταν η πρώτη μου φορά και με βίασαν αλήθεια σου λέω πίστεψε με .} Είπα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς.
Η Αριάνα με έβαλε μέσα στην αγκαλιά της.

{Ησύχασε κοριτσάκι μου συγνώμη που δεν ήμουν δίπλα σου σε όλο αυτό συγνώμη που δεν σε πίστεψα από την αρχή είμαι απαίσια φίλη συνχωρισεμαι σε παρακαλώ}μου είπε και άρχισε και αυτή να κλαίει.

{Κοριτσάκι μου εννοείτε πως δεν σου κρατάω κακία και εγώ αυτό μπορεί να έκανα . Τέλος τώρα αυτά από εδώ και πέρα θα είναι πάντα η μία δίπλα στην άλλη.❤️❤️💓💖}

Η Αριάνα δεν απάντησε απλά εγνεψε και συνέχισε να κλαίει . Μετά από λίγο σταμάτησε και αρχίσαμε να λέμε διάφορα της είπα και για εμένα και τον Άλεξ και χάρηκε πολύ. Είπαμε με τον Άλεξ να μην το πούμε σε κανέναν εκτός τους κολλητούς μας δηλαδή τον Φίλιππο και την Αριάνα.

Author pov

Τα πράγματα για τον επόμενο μήνα κυλούσαν ομαλά ήταν όλα ήσυχα και ωραία. Ο Άλεξ με την Νεφέλη συνέχιζαν να είναι μαζί κρυφά από όλους και κυρίως από τον αδερφό της Νεφέλης . Η Άριανα άρχισε να νιώθει πράγματα για τον Πάνο (ο κολλητός του Άρη) αλλά δεν έκανε καμία κίνηση γιατί ο Πάνος κάθε μέρα πήγαινε και με άλλη . Η Νεφέλη έβλεπε την κολλητή της να διαλύεται και δεν ήξερε τι να κάνει .






Τι θα γίνει με την Αριάνα και τον Πάνο?

θα τo μάθουμε στα επόμενα κεφάλαια........

Ελπίζω να σας άρεσε το κεφάλαιο αν και μικρό. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ 😘😘😘

Κοίτα με στα μάτια.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα