7🌹

760 31 3
                                    

Μόλις μπήκαμε στο γραφείο του διευθυντή ο Άλεξ μου έσφιξε το χέρι για να μου δώσει θάρρος.

Δ{τι έγινε παιδιά τι πάθατε?} μας ρώτησε και κοιτούσε επίμονα εμένα.

Εγώ{κύριε ε-με-να τα παι-δια από την Τρίτη με με } δεν μπορούσα να το πω ο Άλεξ το κατάλαβε και συνέχισε αυτός.

Άλεξ{κύριε Ο Γιάννης Ο Νίκος και Ο Παύλος την βίασαν εχθές έξω από το σχολείο και σήμερα προσπάθησαν να το ξανά κάνουν στις τουαλέτες.} είπε και εγώ εκείνοι την ώρα εγώ ένιωθα απεσια . Μου έφυγαν μερικά δάκρυα τα οποία ο Άλεξ μου σκούπισε κατευθείαν και με πήρε αγκαλιά . Ενώ εγώ έκλαιγα βουβά μέσα στην αγκαλιά του Άλεξ Ο Άλεξ μιλούσε με τον κύριο.

Δ{παιδιά αυτό που μου λέτε είναι πολύ σοβαρό μπορώ μέχρι και να τους αποβάλλω από το σχολείο οριστικά} είπε με σοβαρό τόνο .

Άλεξ{ναι κύριε αυτό να κάνετε} είπε ο Άλεξ μέσα από τα δόντια .

Δ{Κοιτάξτε παιδιά θα τους δώσω μια αποβολή και με το παραμικρό που θα ξανά κάνουν θα τους αποβάλλω οριστικά από το σχολείο.} είπε και ένιωσα τον Αλεξ να σφίγγει τις γροθιές του .

Εγώ{Άλεξ ηρεμισε } του ψυθιρισα για να ηρεμισει.

Αφού φύγαμε από το γραφείο του διευθυντή πήγαμε στην τάξη μου με τον Άλεξ να πάρουμε τα πράγματα μου και να φύγουμε γιατί εγώ ήμουν σε χάλια κατάσταση.

Όταν φτάσαμε στο σπίτι μου ο Άλεξ ήρθε μαζί μου στο δωμάτιο μου που εγώ πάλι ξέσπασα σε κλάματα.

Άλεξ {μικρή μου θέλεις να σε κάνω ένα μπάνιο για να ηρεμήσεις?} Με ρώτησε αλλά εγώ δεν απάντησα. Έτσι ο Άλεξ με πήρε σε στιλ νύφης και με πήγε στο μπάνιο , ξεκίνησε να μου βγάζει τα ρούχα αλλά εγώ μαζεύτηκα στην γωνία και άρχισα να κλαίω.

Άλεξ {εεεε μικρή μου μην φοβάσαι δεν θέλω να σου κάνω κακό αλήθεια ένα μπάνιο θέλω να σε κάνω για να ηρεμήσεις.} μου είπε καθώς είχε βάλει το κεφάλι του μέσα στα χέρια του.

Εγω{το ξερω ότι δεν θα μου κάνεις κακό απλά μου ήρθαν στο μυαλό οι στιγμές που αυτοί μου έβγαζαν τα ρούχα και με βίαζαν.}του είπε και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια μου . Ο Άλεξ χωρίς να χάσει χρόνο με έβαλε μεσα στην αγκαλιά του .

Άλεξ {το ξερω μικρή μου θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις αλλά θα είμαι δίπλα σου και όσο θα είμαι εγώ δίπλα σου δεν θα αφήσω κανέναν να σε πειράξει.} Μου είπε και μου άφησε ένα γλυκό φιλί στο κεφάλι. Μετά συνέχισε να μου βγάζει τα ρούχα οσπου έμεινα τελείως γυμνή μπροστά του τραπηκα

πάρα πολύ και ο Άλεξ μάλλον το κατάλαβε γιατί μου είπε {μικρή μην ντρέπεσαι το σώμα σου είναι υπέροχο δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι εμένα.} Είναι πολύ γλυκούλης μωρέ.

Οι ώρες πέρασαν και είχε σχεδόν βραδιάσει και εγώ ακόμα καθόμουν με τον Άλεξ αγκαλιά στο κρεβάτι μου και συζητούσαμε διάφορα πράγματα για τις ζωές μας . Έμαθε πως όταν ήταν 7 πέθαναν οι γονείς του σε τροχαίο ατυχήμα και πως μεγάλωσε με τους παππούδες του αλλά τώρα μένει μόνος του, μου είπε ότι δεν το έχει πει σε κανέναν από το σχολείο και γενικά από τα άτομα που κάνει παρέα ότι το ξέρω μόνο εγώ και ο Φίλιππος . Λέει πως δεν θέλει να τον λυπούνται. Μετά από λίγο ο Άλεξ έπρεπε να φύγει γιατί θα γυρνούσαν οι γονείς μου και ο Άρης που μετά το σχολείο θα πήγαινε μια βόλτα με έναν φίλο του .

Άλεξ {μωρό μου εγώ τώρα θα φύγω για να μην με βρει εδώ ι αδελφός σου αν είναι τα λέμε αύριο. Καληνύχτα ψυχή μου .}μου είπε και με φίλησε στο κεφάλι.

Εγώ {εντάξει μεγάλε μου καληνύχτα.}
(Τον λέω μεγάλο επειδή με λέει μικρή του και αυτός είναι ο μεγάλος μου .}
Επίσης από ότι καταλάβατε εγώ με τον Άλεξ τα φτιάξαμε.

Flash back

Λιγο ποιο πριν στο κρεβάτι μου.

{Αλεξ εμεις τώρα τι είμαστε?}τον ρώτησα με αγωνία για την απάντηση του.

{Αν θέλεις και εσύ μπορούμε να γίνουμε ζευγάρι . Τι λες λοιπόν θέλεις να γίνεις κοπέλα μου?} Με ρώτησε φανερά ανχομενος.

{Φυσικά και θέλω . Θέλω να ξέρω πως είσαι μόνο δικός μου πως σε ακουμπάω μόνο εγώ .}του είπα και αυτός χαμόγελασε .

{Εντάξει μωρό μου θα είμαι μόνο δικός σου θα με ακουμπάς μόνο εσύ και θα θέλω μόνο εσένα}είπε και με φίλησε στο στόμα. Αχχ ήταν απλά υπέροχο όλος ο ζωολογικός κήπος κάνει πάρτι στο στομάχι μου .

And flash back

Ο Άλεξ έφυγε και εγώ έκατσα να διαβάσω γιατί αύριο δυστυχώς έχω σχολείο. Αύριο πρέπει να μιλήσω με την Αριάνα να της εξηγήσω τι έχει συμβεί και μακάρι να με πιστέψει .
Αφού τελείωσα τα μαθήματα μου έπεσα για ύπνο αύριο θα είναι μια μεγάλη μέρα.

Κοίτα με στα μάτια.Where stories live. Discover now