Capitolul 18

566 47 14
                                    

#perspectiva autorului#
- mai spune o dată, si uita-te la mine.
- vreau sa faci dragoste cu mine...
- Oh..deci nu mi s-a parut...Oh my god..

- Kookie, vorbesc serios. Chiar vreau asta.
- Jimin, si eu vreau asta, nu ai idee cat de mult dar nu pot. Nu vreau sa risc sa-ti fac rau. Nu m-as ierta daca ai păți ceva din cauza mea.
- pentru mine nu mai conteaza daca pățesc ceva...
- Jimin, ce tot spui?
- Jungkook in mai putin de doua saptamani, tu nu o sa mai fi lângă mine. Ce vreau sa spun e ca pentru mine nu mai contează nimic daca te pierd, nici macar viata mea.
- Jimin vorbești prostii. Nu vreau sa mai aud asa ceva. O sa ma căsătoresc cu altcineva, dar asta nu însemna ca te părăsesc.
- Știm amândoi unde o sa se ajunga, Jungkook... dar vreau sa-mi promiti ceva...
- Jimin...
- te rog...in seara dinaintea nunți tale, vreau sa faci dragoste cu mine, daca ceva o sa se întâmple cu mine după, vreau sa nu faci nimic. Tot ce vreau e sa pleci si sa ma uiti...
- Jimin tu realizezi ce-mi ceri?! Nu o sa fac....
- Promite-mi...vreau ca ultima mea clipă sa fie cu tine...te rog, Jungkook. Indiferent de ce o sa se întâmple după nuntă, indiferent daca eu o sa mai traiesc sau nu, vreau sa uiti de mine. Dacă o sa fiu in spital si o sa am nevoie de tine ca sa supraviețuiesc, nu veni. O sa fiu ca mama mea, doar ca diferenta dintre mine si ea e ca tu m-ai iubit nu cum a facut tata....
- Jimin, eu...Nu pot. Imi e greu, Tu...chiar vrei asta?

- Da, Jungkook. Dacă mă iubești, o sa faci asta....
- Bine...promit, dar cu o condiție, daca pot sa te salvez, vreau sa ma lasi sa o fac, si dupa o sa plec. Pana cand tu o sa te trezesti, eu o sa plec. De acord?
- Ok....Multumesc...
- Dar vreau sa sti ca nu o sa te uit niciodata. Tu o sa rămâi prima si ultima mea dragoste.
- Te iubesc....Si imi pare rau....
Jimin avea lacrimi în ochi, la fel si Jungkook. Amândoi știau că totul o sa se termine la un moment dat. Nu era nici un final fericit pentru ei, deși își doreau să fie.

Doar ca unul dintre ei, ascundea ceva si stia foarte bine ca după ziua nunții totul o sa se termine. Nu mai era nici macar o cale de întoarcere.

# perspectiva lui Jimin#
Câteva ore mai târziu, Jungkook era lângă mine, ma strângea in brate de parca îi era frică să-mi dea drumul. Iubesc sa-l privesc in timp ce doarme. Pare atât de linistit si cand ma gandesc ca nu mai e mult timp si nu o sa mai pot vedea asta. Mă întreb dacă o sa ma ierte vreodata pentru ca l-am mintit. Dar pana la urma, poate așa o sa-i fie mai usor sa ma uite. Dacă mă urăște totul o sa fie mai bine pentru el si nu o sa mai sufere după mine.
Stiu ca in momentul in care el o sa spuna "da" acelei fete, eu o sa mor. Stiu ca o sa fie dureros si stiu ca nu o sa fie usor. Plătesc asa zisa greșeala a sufletului meu pereche. Stiu ca nu e vina lui, nu am vrut să-i spun ca eu nu o sa mai am nici macar o sansa. Nu o sa pățesc nimic după ce o sa fac dragoste cu el pentru că am vorbit cu Kihyun acum ceva timp si mi-a explicat tot.

#ceva timp în urmă#
- Te-am chemat sa vorbim ceva important.
- S-a întâmplat ceva?
- Jimin, stiu ca iti e frica. Stiu asta dar nu ai de ce.
- Ce vrei sa spui?
- Ai trecut printr-un viol, stiu ca nu ti-a fost ușor. În ziua aia cand ai venit la spital am crezut ca nu o sa te mai salvez. Erai într-o stare oribila, pierduse-i o grămadă de sânge și tot ce era în mintea mea era ca tu nu esti ca oricare pacient si ca nu am sanse sa te salvez. După, într-un final am reusit, deși nu a fost ușor. În tot timpul ăsta am incercat sa-mi dau seama ce se intampla cu, corpul tau si de ce ai pierdut atât de mult sânge atunci. Da, aveai răni si ai fost agresat dar era imposibil sa pierzi atât de mult. Am aflat ca singura persoana cu care poti avea relații intime este sufletul tau pereche. In cazul tău, Jungkook.
- Asta insemna ca....
- Jungkook e singura persoana care te poate atinge în felul ăla, Jimin. El e singura persoana cu care poti face dragoste.

- Deci, nu o sa pățesc nimic?
- exact. El te iubeste, tu îl iubești, asa ca nu ar trebui să vă mai fie frica de nimic.
- Hyung, iti multumesc. Dar eu si Jungkook nu mai putem fi împreună. Sti foarte bine ce s-a intamplat. El stie ca nu mai sunt in viata. Asta a fost hotărârea fratelui meu.
- Jimin, stiu foarte bine ce a decis fratele tau, si stiu ca nu e ceea ce vrei. Asa ca ar fi bine să te întorci la Jungkook. L-am văzut acum câteva zile, nu am vrut sa vorbesc cu el, l-am privit de la distanță. Avea lacrimi în ochi, si se uita in pământ. Era atât de trist, Jimin. Ce faci acum va rănește pe amândoi. De ce crezi ca te-am chemat acum? Ti-am spus toate astea pentru ca stiu ce vrei tu. Asa ca asculta-ma si intoarce-te la Jungkook.
- Multumesc, Hyung. O sa plec acum si promit ca o sa ma gandesc.
- Asculta-ti inima pentru binele amândurora. Ai grija de tine, Jimin.
- o sa am, mersi.

O singură privire(Jikook)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum