Második rész

480 11 0
                                    

Szeptember 2 kedd
Mivel ez egy napló azt gondolom hogy több információt kéne tudnia rólam úgy hogy lássuk:A kedvenc színem a tengerkék,kedvenc ételem a gofri. Nem szeretek sportolni,de tényleg ha elakarnál hívni futni jobb ha nem teszed mert úgyse fogok menni. Nos más nem nagyon van azt hiszem...á meg van a szerelem illetve a pasi ideálom. Azt kell tudni rólam főképp hogy nem hiszek az igaz szerelemben,illetve az első látásra szerelemben. Ennek rettenetesen sok oka van de a két legfőbb az hogy nem hiszem hogy valaki meglát valakit és akkor rögtön szerelembe esik. Nem ez számomra kizárt dolog. A másik pedig hogy igazán sohasem voltam még szerelmes így nem tudok nagyon sokat a gyomorban lepkedő pillangókról szóval,hát ja nem tudom milyen érzés lehet. Viszont egy dolgot tudok a szerelmet túl értékelik. De most komolyan miért kell nagy dobra verni hogy ha valakivel jársz? Nem tartozik másra. És amúgy is miért olyan nehéz elmondani egy srácnak hogy mit érzel? Csak mondd meg neki és ha ő nem érez ugyanúgy akkor az az ő baja.
Nos a mai napomhoz térve nem volt semmi extra meg voltak az első óráink(kedd és 6 óra hurrá!). Igazából csak bemutatkozások,illetve hogy mi lesz a tanév rendje. Szünetekben bejelölgettük egymást Facebookon és igazából haza is mehettünk. Én két osztálytársammal tartottam haza fele(Emily és Jessica),félúton leváltunk, mert ők másfele mentek.
Mikor haza értem különös üzenetem jött,az egyik osztálytársamtól.
Nathan: Szia Nathan vagyok az osztálytársad,mondd te láttad már Jasont? Mert úgy lett volna hogy ma találkozunk de lemondta, előre is köszi a választ Nath. oké én már ott le blokkoltam hogy ki az a Jason?mert 100% hogy nincs ilyen osztálytársam,de akkor ki lehet? Na mindegy,ennyit erről majd holnap megkérdezem hátha valaki tudja.
Szeptember 5 péntek
Az elmúlt néhány napban nem történt nagyon sok izgalmas és nem izgalmas dolog. Azt megtudtam viszont hogy Jason az A-sok osztályába jár. Persze nem találkoztam vele hiszen miért is találkoztam volna,valószínűleg olyan őrült mint Nathanék csapata(Nathan,Oliver,Cameron ők általában bajt csinálnak). Ma viszont dob pergés🥁 ma sem jött,ugyan is kiderült hogy allergiás a sulira! Haha elhiszem egyszer biztos. Gondolom otthon gépezik és beszélget a barátaival. A másodikat mindenképpen tudom ugyan is Adam egész nap kommentálta a beszélgetésüket,még azt is amire nem voltam kiváncsi(de tényleg!). Szóval ja így telt a péntekem. Holnap Jessicával és Lilyvel megyünk moziba ,utána vasárnap laza nap lesz, ugyan is arc pakolást készülök majd magamra tenni.Ezt tervezem a hétvégére.

Váratlan szerelem (Befejezett)Where stories live. Discover now