Nyolcadik rész:második fele

249 10 0
                                    

...
Még 7.-be történt hogy egy hosszabb osztálykiránduláson össze jöttem az osztálytársammal (magasabb mint én és akkor pont nem volt annyira paraszt). 6 napig jártunk utána közös döntés kapcsán(oké igazából rájöttünk hogy semmi közös nincs bennünk és értelmetlen lenne együtt maradnunk) szakítottunk.Sammel egy osztályba jártunk és ő jóban volt vele. Marcus-nak hívták a srácot. Egész 8.-ba bunkózott velem és gyakran piszkált a semmivel is. Sam egészen addig jóban volt vele amíg ki nem derült hogy a hátam mögött lekurvázott(engem) többször is. Miután Sam ezt megtudta megmondta neki hogy ha mégegyszer találkoznak fel fogja rúgni. Ezt nem tekintem kapcsolatnak mert 6 napig igazából ölelgettük egymást.
...
Túlzottan jó kedvű volt és egyszerűen úgy éreztem kell hogy legyen annyi önuralmam hogy ne pofozzam fel. - Lisa mizu van veled?kérdezte vidáman.
-Semmi közöd hozzá,és amúgy is miért érdekel?
-Húha valaki bal lábal kelt fel!Tudod csak szeretném ha tudnád az igazságot. Ez még is miről beszél?
-Miről beszélsz Marcus?
-Csak arról hogy mindvégig amíg jártunk csak színleltem az egészet.wow ez meglepett volna ha nem tudtam volna miket mondott a hátam mögött rólam.
-Jajj ne! Most mindjárt összeroppanok.mondtam nevetve. -Te komolyan azt hitted hogy sírva fakadok? Tévedsz !mindig is tudtam hogy mit gondolsz rólam. Egyébként meg az járásnak sem nevezhető, csak egy nap 3-szor megöleltük egymást és kész.
-Rendben akkor remélem hogy tudod hogy egy büdös kurva vagy,aki a tanárok kedvence volt!wow na erre nem számítottam komolyan meglepődtem hogy mit mondott. Nem tudom honnan jött neki ez az egész, mégis úgy éreztem legbelül összeomlok nincs kiutam ,előtte össze fogok zuhanni és nagyon élvezni fogja. Támadás a legjobb védekezés elvem alapján le kevertem neki egy nagy pofont! Kár volt ugyanis elkapta a csuklómat és erősen szorította. Remek! Nem elég hogy szét fogok esni lelkileg még a kezem is piros lesz!-Most engedj el!mondtam már lassan könnyezve. Nem engedett. Most kívántam azt hogy bárcsak erősebb lennék lelkileg. Közben valaki oda lépett. Nem hittem a szemeimnek.
-Most elengeded Lisa-t vagy nagyon megfogod bánni !mondta...Jason
-Haver nyugi van!mondta Marcus.itt volt az hogy erőt kellett vegyek magamon és szépen rá kellett hogy jöjjek Jason előtt nem fakadhatok sírva. Miután otthagytam az előző sulimat sokat változtam. Akkoriban sokat sírtam és utána megfogadtam hogy nem fogok többé. Megfogtam és Marcus-t a „kellemetlen helyén"meg rúgtam erősen aminek következtében elengedte a már piros kezemet.
- Te kis k...!nos igen a mondatát nem tudta befejezni ugyanis Jason behúzott neki egy nagyot.
-Ha még egy rossz szót mersz szólni Lisára esküszöm a kórházban fogsz kikötni legközelebb.mondta Jason miközben megfogta a kezemet és ujjait szorosan az enyémekre kulcsolta. Nah oké erre nem számítottam. Ez a nap egyre furább.
- Várjunk ti jártok? Ez kész mi az Lisa végre találtál egy olyan srácot aki elvisel?kérdezte Marcus röhögve
- Nah jó én szóltam.mondta Jason. Már éppen egy újabb ütést akart mérni a fiúra mikor megállítottam. Bár Marcus megérdemelte volna az ütést egyszerűen nem hagyhattam, hogy ismét beverjen neki úgy éreztem az az egy ütés éppen elég volt. Megfogtam és gyorsan átöleltem Jasont. - Lisa mit csinálsz ? Az a barom meg érdemel még egy öklöst. mondta a "megmentőm".
- Éppen eleget tettél már azzal hogy itt vagy. mondtam végül. Oké mi van velem ??-Légyszíves menjünk.Menjünk?? Nah joo le kell hogy nyugodjak!
-Rendben! De csak azért mert te kéred.mondta Jason.- Viszont veled még nem végeztem. Oké mi?? Erre nem lehet mást mondani. Nem is járunk még is úgy viselkedett mintha a fiúm lenne. De az is lehet hogy ez egy újabb trükkje. Mi van velem? Még mindig egymás kezét fogva lépkedtünk,mikor nem bírtam magammal. Tudtam hogy most nem kéne megszólalnom de még is a sok érzelem utat tört magának ...
-Mondd ezt most miért kellett??kérdeztem flegmán és kitéptem a kezemet az ő kezei közül.
-Ezt meg hogy érted ??lepődött meg
-Tényleg miért tetted ezt Jason? Egyáltalán honnan tudtad hogy itt leszek a parkban?
-Neked meg mi a bajod? Megmentettelek tudod ilyenkor az emberek hálásak szoktak lenni. mosolygott rám
-Tudod mi a bajom. Nekem nincs szükségem arra hogy megvédjenek,egyedül is megbirkózok bárkivel.
-Tényleg ? Mert éppenséggel az előbb nem úgy tűntél mint aki megtudja magát óvni . Amúgy meg az exed egy barom hogy ilyeneket mondott hogy tudtál vele összejönni?.
-Ő nem az exem,és semmi közöd a magán életemhez
-Igen? Akkor még is kicsoda ő ha nem az exed?mondta a szemembe nézve.Egy rossz emlék a múltamból . Na igen ez elég hülyén hangzik és bár igaz azért még sem akartam ezt mondani, ezért kicsit máshogy fogalmaztam. - Nem tartozik rád Jason. ez egy eléggé gyatra szöveg de hát mit lehet tenni.
-Ez komoly? Ennél jobb szöveget is kitalálhattál volna.röhögött a képembe. -És amúgy is mi a baj azzal hogy segíteni próbáltam egy baráton? Ezt nem tudtam hova tenni. Mi az hogy segített egy baráton? Nem is vagyunk barátok. Ez így eléggé kínos volt számomra főleg az hogy ő eljátsza az ártatlan segítőkész fiút. Két valssztásom maradt. Vagy tovább égetem magam vagy... nos  tulajdonképpen  a másik megoldást választottam és gyorsan lezártam a beszélgetést vagy valami ilyesmi.
-Az lesz a legjobb ha most haza megyek, még egy csomó dolgom van amit elkell hogy intézzek. elég nevetséges és szánalmas válasz, na de nem fogok magyarázkodni egy olyannak mint Jason.
-Igazad van, nekem is egy csomó dolgom van. mondta végül ő is.- Szia Lisa.köszönt és elment. Meg sem várva azt hogy hátha én is köszönök neki vagy valami reakcióm lesz-e . Nem ő fogta magát és lelépett.De ez engem miért érdekel annyira ?? Nem akarom hogy érdekeljen. Teljesen felesleges hiszen semmi közünk nincs egymáshoz. Asszem.
Miután hazaértem ledobtam a cuccomat a szobámban,elmentem lezuhanyozni és megírtam a leckémet. Amint kész lettem mindennel elmentem vacsizni utána pedig felnéztem a közösségi oldalakra, közben pedig Sam hívott a saját stílusában kezdett el beszélni.
-Lisa mi a szar? Ma találkoztál Marcus-sal és ezt tőle tudom meg? Mi a fene történt és mi az hogy Jason megütötte?
-Figyelj röviden annyi történt hogy össze futottunk erre Marcus  elkezdett a fejemhez vágni mindent és utána pedig meg szorította a kezemet,erre jött Jason leütötte de előtte én jól megrúgtam, és utána megöleltem Jasont mert újabb ütésre készült,azután pedig mondtam neki hogy nincs szükségem arra hogy megvédjen meg hogy feleslegesen oltalmaz, és utána összevesztünk pedig nem járunk érted meg semmi tényleg semmi közünk nincs egymáshoz de azért veszekszünk. Utána Jason lelépett vagy is én mondtam neki hogy egy csomó dolgom van és aztán ő is mondta hogy neki is utána pedig egy szia-val ment. Én pedig gondolkoztam hogy miért és hogy miért nem várta meg a reakciómat, aztán rájöttem hogy nem tudom miért gondolkodok ezen és hogy lehet hogy megőrültem ami eléggé valószínű. Mert tényleg semmi közöm Jasonhöz.kis idő múlva a telefon másik végén hallottam ahogyan Sam végre megszólal.-Ennyi?kérdezte végül
-Ennyi.mondtam egyszerűen
-Azt a kurva! És ez mind ma történt?
-Igen
-Nos ez durva.és elkezdett röhögni
-Mi olyan vicces Sam??
- Az hogy ahogy erről a srácról beszélsz aki „nem érdekel" úgy dumálsz mint még senki másról. Egyszerűen rajta kattog az agyad mert kezded...de ekkor félbe számítottam
-NEM! Nem és nem. Jason egy seggarc aki a suli nagymenője, mondd miért érdekelne engem??mondtam kissé idegesen
-Mert a hangod egyszerűen elmondja hogy mit gondolsz róla, és nem mellesleg annyit hablatyolsz róla mint senki másról.
-Azért mert annyira idegesítő!! Sam nem érzek Jason iránt semmit ismétlem az égvilágon semmit sem érzek.
-Ahaaa hát jó
-Mi hát jó nincs hát jó,igazából nincs semmi! Sam inkább megyek aludni fáradt vagyok nagyon esemény dús volt ez a nap.jó éjt
-Azt meg hiszem Lisa ,jó éjt.
Ez röhej mindenki azt hiszi hogy érzek Jason iránt valamit pedig nem is. Semmit sem érzek iránta.

Váratlan szerelem (Befejezett)Where stories live. Discover now