Nyolcadik rész: első fele

246 11 0
                                    

...Hétfő ez is eljött. Miután szombaton elkellet hogy rohanjak Sam hogy megnyugtassam,szinte záporozni kezdett a Messenger.
Miután odaértem vittem nutellát, filmeket,és sok sok  egészségtelen nasit. Kiderült hogy Logan(Sam fiúja) azt mondta a barimnak hogy szerinte Sam ruháinak nagy része kurvás. Mire odaértem elkezdte szét vágni a ruháit. Hosszas beszélgetés után megbeszéltük hogy Logan egy seggfej és hogy a halálnál nem érdemel jobbat!
Vasárnap azzal hívott fel hogy kibékültek. Marha jó a messengerhez visszatérve. Egész vasárnap kaptam az üzeneteket hogy " mi történt" "mi van Jasonnel" miért hagytam ott" és ehhez hasonlóakat. Jasonről szombat óta semmi hír. Nem mintha érdekelne...
...
Szóval az egész nap jónak indult időben elkészültem reggel és  be is értem a suliba. Bent rögtön lerohantak Emiliék. Egy biztonságos helyen elkezdtünk beszélgetni (lány vécé ).Elmondtam nekik sablonosan a történteket hogy elkellett rohanjak Samhez mert megfázott(oké azért mégsem mondhattam el hogy a legjobb barim mikor oda értem a ruháit kezdte el vagdosni annyira ki volt). Persze kérdezgettek Jasonről is és megmondtam nekik 1000-ére is hogy nem érzek iránta semmit! -Lányok miért nem tudjatok felfogni hogy soha nem járnék egy olyan sráccal mint Jason,bocsi de ő nem az esetem!
-De Lisa ne csináld már,olyan helyes Jason és magasabb mint te és érettebb is!mondta Hannah
-Érettebb? Hah!nála még egy óvodás is érettebb ne hülyülj Hannah! mondtam nevetve.- Oké hogy magasabb de ennyi! És egyébként is ha annyira helyesnek tartod gyere vele össze te.mondtam egyszerűen.
-Nem!nem!nem! Lisa ő a tökéletes srác aki neked kell!Nekem nos mondhatni a kicsit kockább fiúk az eseteim.mondta Hannah
-Miért nem értitek meg hogy nem kell nekem olyan srác mint Jason! Jason egy nagyképű idióta és beképzelt,nekem se időm se idegem nincs rá!
-DE LISAAA!nos igen így fejeződött be a beszélgetésünk. Egész nap kerültem Jasont vagy is próbáltam ,nem tudom hogy a szombati dolog után mit vágna a fejemhez. És amúgy is semmi kedvem vele beszélgetni!
Éppen mentem matekra (az utolsó órám)mikor valaki megfogta a kezemet. Megpróbáltam tovább menni de nem engedett.Ki más lehetett volna az illető ...
-Héj Lisa minden oké?kérdezte mélyen a szemembe nézve Jason
-Miért ne lenne?még is mit akar ez a majom,csak nem lelkizni?hah!
-Mert egész nap kerülsz, nem válaszolsz az üzeneteimre szombat óta pedig írtam vagy húszat.
-Wow a suli nagy menője nekem írogat ,mi van itt?kérdeztem flegmán. Semmi kedvem Jasonnel beszélgetni, mondanám hogy időm se de pech hogy ez a 20 perces szünet.
-Neked meg mi bajod van? Nem mondtam semmi rosszat csak tudni akartam hogy minden rendben van-e ,szombat óta nem hallottam felőled.
-Jason mi nem vagyunk barátok érted? Az hogy a parkban sétáltunk egymás mellett néma csendben az nem jelent semmit .mondtam mérgesen.-Figyelj szombaton elkellett menjek mert valakinek szüksége volt rám, és ha annyira tudni akarod ha nem Sam lett volna akkor is ott hagytalak volna.
-Oké nem tudom hogy mi történt és hogy mi a bajod de mindenesetre szeretném ha tudnád hogy én nagyon élveztem a szombatot.
-Remek! Ennyi vagy van még valami? Nézd mennem kell matekra szóval...
-Ez most komoly ?? Te nem élvezted a szombatot ?
-Őszintén? Nem nem élveztem,az volt a nap legjobb része amikor már nem voltam veled egy helyen. szeretném elhinni amit mondtam.Oké igaz hogy ez egy beképzelt majom de ahogy sétáltunk szombaton és ahogyan megfogta a kezemet mintha egy teljesen más ember lett volna...hülye ábrándok. Valszeg azért érezhettem így mert amíg sétáltunk ki sem nyitotta a száját. Na mindegy is már ha itt vége lett volna a beszélgetésnek...
-Lisa ne hülyülj! Minden lány álma hogy velem legyen akár 5 percre is.na igen általában  mikor elkezd valaki máshoz hasonlítani felmegy a pumpa bennem.- Mi van veled?
-Most megkérlek szépen Jason hogy kussolj! Tudod én nem vagyok más lány,és tudod nincs semmi bajom csak annyi hogy nem tudod felfogni hogy nem érdekelsz. Bármit mondhatsz bármit tehetsz nem érdekel! Miért nem tudod felfogni ? Nem vagy az esetem és kész!
-Komolyan? Na ne viccelj! Lisa tudod...
-Jason elég legyen! Én most elmegyek órára! Nem vagyok hajlandó végig hallgatni téged.mondtam és kirántottam a kezeimet az ő kezei közül. Elegem van belőle! Még is mi a francot akarhat tőlem? Ha azt akarja hogy megkedveljem nagyon messze áll tőle. Csodák csodájára a matek tanárunk hiányzott ami azt jelentette hogy szabad óra. Óra alatt instáztam,és megnéztem a Messengert azon belül is Jason üzeneteit. Hihetetlen de olyanokat irt hogy „minden rendben van-e "meg hogy „nem érti mi történt,de reméli minden rendbe lesz"fura üzenetben más mint a való életben. Bár gondolom ez is az egyik trükkje. Ki kell hogy ábrándítsam,nálam ez nem működik.
Suli után meg beszéltem a szüleimmel hogy elmehetek kicsit A Városi Parkba,mert eddig a jegyeimre nincs panasz.Hah ezt neked iskola. A lányok mondtak hogy velem tartanának de szóltam nekik hogy most ki kell hogy szellőztessem a fejemet egyedül.
...
Mikor a parkba értem ment a zene a fülesemben, közben pedig csodáltam a tájat. A kedvenc bandám az 5SOS zenéi mentek sorban. A park nyugodt hangulata és a fülemben szóló zene egyszerűen arra késztetett, hogy álljak meg egy pillanatra és csukjam be a szememet. Magam előtt láttam a parkot azt a pillanatot amikor a "nagy ő" oda jön és megfogja a kezemet. Nem láttam az arcát ,és azt sem tudtam hogy ki lehet,de azt tudtam hogy vele kell hogy legyek. Éreztem azt ahogy magához húz és megcsókol,éreztem ahogy átölel szorosan a csók után nem akartam elengedni. Mikor kinyitottam a szememet valaki megállás nélkül a hátam mögül szólongatott. Persze egyszer szeretnék nyugodtan sétálni a parkban akkor is valaki megzavar. Mikor megfordultam nem tudtam el hinni hogy kit látok. Mit keres itt ? Egyáltalán mit akarhat tőlem? Honnan tudta hogy itt vagyok ? Most biztosan aki ezt olvassa az lenne az elképzelése hogy Jason volt ott,de nem pech hogy van olyan ember akit jobban utálok mint Jasont.
...

Váratlan szerelem (Befejezett)Where stories live. Discover now