Harmadik rész

387 9 3
                                    

Szeptember 8,hétfő
A hétvége szuper volt. A csajokkal nagyon jól szórakoztunk,és a vasárnap se volt rossz,így hát kipihenten mentem reggel suliba. Oké szeptember 8 most biztos azt gondoljátok hogy én is beleszeretek életemszerelmébe mint a Szent Johanna Gimiben az a csaj. Nos nem én inkább azt mondanám nem. Ja és ha azt hiszitek hogy SZJG fan vagyok:nagyot fogtok tévedni! A szüleim miatt elolvastam azt a könyvet,és miután befejeztem soha többet elő nem vettem. Komolyan egy csaj aki 2,5 évig vár a szerelemre,mennyire naív bár az igaz a végén eljött de ez nem fontos.
Szóval egy szokásos hétnek indult unalmas órák, házifeladatok stb.
Miután a suliba beértem fura módon nem köszöntött senki(nem vagyok nagyképű de akkor is) szóval később rájöttem hogy ennek oka egyetlen ember:Jason a "nagybeteg"nem akarok gonosz lenni de mindenki körbe ugrálta,és ezzel nem is túlzok. Amint megláttam...elakadt a szavam egy barna hajú,kék szemű srác volt ott. Én most elmondom a valóságot konkrétan nem is ellenkezett a nagy közönsége ellen látszott rajta hogy kifejezetten élvezi a figyelmet. Mint mondtam barna haj,kék szem szokásos helyes srác. Bár nekem különösebben nem volt szimpatikus. Helyesnek helyes de a általános beképzelt önelégült arccal vigyorgott az őt körbe vett társaságra. Az az igazság hogy elfogott a „tehát ő a suli menője érzés". 
...
Az órák borzasztóan unalmasak voltak: diktálások, jövőhéten felmérő mennyire tudsz bármit is stb. Miután kijutottunk óráról a lányokkal megbeszéltük hogy holnap suli után Mekibe megyünk mi hárman és még néhányan az osztályból.
-Akkor holnap.mondtam vidáman mert szeretek mekibe enni. Éppen indulni készültem amikor Emily megállított:-Lisa várj.mondta szokatlanul izgatottan
-Mi az??kérdeztem furán
-Láttad ma Jasont,hát nem helyes?
-Mi van? kérdeztem megint furán
-Olyan aranyos,cuki,és gondoskodó arra gondoltam hogy holnap ő is jöhetne velünk a mekibe.mondta vidáman
-Na jó lehet hogy nem ismerem,de az kizárt hogy gondoskodó lehetne.-Ez egy magát megjátszó majom. mondam dühösen
-Héj én miattad szeretném hogy jöjjön,hogy jobban megismerd..és talán beszélgessetek egy kicsit. azután kacsintott. Ezt nem hiszem,nincs szükségem kerítőre.
-Szerintem neked kéne megismerned jobban biztos jól kijönnétek.mondtam magamról elterelve a témát
-Ne már nekem tudod hogy a 10.ből Matthew jön be! mondta idegesen. -És amúgy is olyan helyes,Naa!Oké tényleg igaz Emilynek egy dögös 10.-es tetszik, a fenébe ezzel beégtem hogy felejthettem el!
-Oké figyu nincs szükségem egy Jason alakra!zártam le a témát idegesen.
-Hát jó de azért meghívhatom holnapra a mekibe?kérdezte félve a válaszomtól
-Tőlem aztán,viszont most mennem kell!mondtam sietve.-Szia
-Szia
Miután hazaértem idegesen ledobtam a táskámat a szobámba! Ezt nem hiszem el komolyan kerítő kéne nekem a pasizáshoz?Ez röhej a köbön.

Váratlan szerelem (Befejezett)Where stories live. Discover now