Kilencedik rész

246 10 0
                                    

Ma kedd van aminek köszönhetően egy újabb csodás következik! Sikerült kialudni a tegnapi napot,és ennek köszönhetően reggel mosolyogva ébredtem(ami eltér a normál viselkedésemtől )ezért valamennyien azt hitték hogy esetleg valamiféle hangulat ingadozásom lehet. Bár nem szoktam még is mosolyogtam,aminek talán az oka, hogy Sam hajnalban írt egy üzenetet amiben az állt hogy „Marcusnak betört az orra, köszönd meg az én  nevemben is a hercegednek" oké a mondat másik fele nem annyira tetszett de az hogy Marcusnak betört az orra valamiért nagy vidámságal töltött el!
...
Reggel  egy kék farmer, rózsaszín Just run-os pólóval rá egy fekete pulcsi (a csuklóm miatt,ami egy kicsit még mindig fáj) és a kedvenc sport cipőmmel együtt vettem fel, és indultam el a suliba. Persze Hannah azonnal kiszúrta hogy mi ez a jó kedv az arcomon ezért rögtön meg is kérdezte hogy mi történt. Nem akartam a teljes storyt elmondani mert valszeg elkezdene hogy Jasonnel kapcsolatban tévedtem és hogy igaza volt a lányokkal együtt és hogy mindjárt nekik is elmeséli ezt, na ezt nem akartam, szimplán annyit mondtam neki hogy az egyik ismerősömmel valami jó történt , erre azt mondta hogy el hiszi de csak mert végre nem szidom Jasont. Na igen és ha tudna volna mi történt ...de mindegy is nem gondolkodok Jasonon mert nem éri meg és felesleges idő pazarlás lenne felőlem. A suli szokásosan telt: unalmasan órák és millió tanulnivaló, de persze azért mert ez még csak a nap eleje volt. Miután sikeresen megírtam egy csomó dogát ofő jött. Nos itt kezdődtek a gondok... ja amúgy az ofőm egy férfi aki nagyon jó fej és megértő a diákokkal szemben.
- Gyerekek nagyon büszke vagyok arra hogy ilyen jól teljesít az osztály. A tanároktól nem hallok felőletek annyi panaszt, bár vannak akik nem tudják tartani a szájukat órán.nézett a fiúkra. Ez után igazából még beszélt arról hogy milyen osztály programot szervezne nekünk és igazából ennyi volt a többieknek.Már éppen indultam volna ki az ajtón mikor... -Elisa légyszíves te maradj.
-Mr. Hart valami rosszat tettem?
-Nos nem egészen, én inkább a spanyol jegyeidről szeretnék veled beszélni és Jason légyszíves gyere be. Jason? Miért? nem is egy osztályba járunk , nem kellene ezt hallania... -Tehát mint mondtam Elisának a spanyol jegyei eddig szörnyen rosszak,és bár csak év eleje van, hogy megelőzzük a legrosszabbat, már beszéltem a szüleivel is és arra jutottunk mivel Jason spanyolból nagyon jó tanuló.jajj ne! Ugye nem az amire gondolok!-Hogy ha neked megfelelő lenne Jason, korrepetálhatnád. UGYE EZ MOST CSAK EGY ROSSZ VICC?!kérlek mondj nemet Jason nem teheted ezt velem! Nem nem Jason nem hülye
-Én... nagyon szívesen segítenék Lisának és örülök hogy Mr Hart és Mrs.Keller (a spanyol tanárunk) rám gondolt.mondta mosolyogva majd rám pillantott és vissza az ofőmre. A FRANCBA!
-Ez nagyszerű! Akkor beszéljétek meg hogy mikor lenne jó és én meg jelzem Lisa szüleinek,és akkor végeztünk is. Miután kiment Mr. Hart én is indultam volna,de valaki becsukta előttem az ajtót.-Te meg mit csinálsz?vontam kérdőre Jasont
-A kezed jobban van már?
-Igen jobban.mondtam átlagosan,de azért egészen kéz fejemig húztam a pulcsimat
-Figyelj sajnálom hogy meg akartalak védeni de nem tudtam tétlenül nézni ahogy az a fasz úgy viselkedik veled,én csak segíteni akartam érted?
-Nézd Jason nem azzal van bajom hogy segíteni próbáltál,hanem azzal ahogy.akkor próbáljunk kedvesen fogalmazni.-Nézd én is sajnálom a történteket és hogy bunkó voltam,de sajnálom nekem megvan a véleményem rólad és vannak elveim is például az hogy egyedül is megtudom magamat védeni.
-Aha értem akkor máskor ne védjelek meg?
-Egyáltalán ne legyen máskor Jason! Én csak...figyelj azt szeretném ha nekünk kettőnket egyáltalán semmi köze nem lenne a másikhoz soha többet
-Pedig most úgy tűnik nagyon is van közünk egymáshoz, és én nem csak a spanyolra gondolok. Lisa figyelj tudom úgy tűnhet néha hogy önző vagyok aki csak magával foglalkozok,de ha megismernél...-ekkor félbeszakítottam.
-Ez a szöveg általában mindenkinél beválik ugye?
-Általában igen.mondta egyszerűen
-Figyelj sajnálom de én soha nem fogok irántad semmit se érezni
-Aha,ez mondjuk elég szarul esett hogy így egyszerűen kimondtad
-Gondolom
-Viszont szerintem nem kellett volna el kiabálni a dolgokat
-Ezt hogy érted?nem értettem miről beszél
-Tudod a szokásosnál is több időt fogunk együtt tölteni a spanyol miatt és én előre tudom hogy belém fogsz szeretni.mondta magabiztos arc kifejezéssel
-Mi van?!kínomban elkezdtem röhögni.-Lehet hogy több időt fogunk kettesben eltölteni de az érzéseim irántad változatlanok maradnak,vagy is SEMMI!
-Azt majd meglátjuk,a korrepetáláson találkozunk baby. Mi van???- Ja és tedd szabaddá a hétfőidet és péntekeidet akkor lesznek a spanyol órák.
-Várj Jason én ebbe nem igazán egyeztem bele
-Én vagyok a nagyobb neked nincs beleszólásod.és azzal ott is hagyott. Hát ez hihetetlen! Na mindegy mondjuk péntekre nem szokott sok programom lenni,de nem is azt terveztem hogy majd spanyol korrepem lesz Jasonnel. Azt hiszem otthon kifogom csapni a balhét,és úgy hiszem jogosan!
...
Mikor hazaértem még senki se volt otthon,ezért felmentem a szobámba ami az emeleten van. Amíg várakoztam megírtam a leckémet és tanultam is a holnapi dolgokra,miután ezzel meglettem zenét hallgattam a fülesemen. Egyszer csak arra eszméltem hogy aputól kaptam  egy üzenetet hogy 5 perc múlva hazaérnek. Tökéletes! Gyorsan lementem a nappalinkba és vártam a szüleimet. Beléptek az ajtón letettek a cuccaikat és kezdődhetett a dühkitörésem. -Lisa megjöttünk.köszöntött apukám. Robban a bomba  3...2...1...
-Ti még is hogy gondoltátok ezt? Spanyol korrep pont Jasonnel?? Ezt nem hiszem el! Legalább megbeszélhettétek volna velem,hiszen a lányotok vagyok.
-Kicsim te is tudod hogy rosszul állsz spanyolból,mi apáddal csak segíteni akartunk.szóltak anya kedves szavai. Tudod gondoltuk jót tenne hogy ha az évfolyamtársad lenne mert ő nem annyira idegen és egy fiúval, tudod már tudjuk hogy nem vagy kislány tehát...
-Anya be ne fejezd a mondatot! Nem tudom hogy milyen romantikus filmet néztetek meg ami arra kényszerített hogy be dilizzitek de tuti hogy rossz hatással van rátok. Amúgy meg nem volt más az évfolyamból?
-Valószínű hogy volt,de  a spanyol tanárod elsőre őt javasolta,és persze mi teljesen egyetértettünk vele.
-Apa neked nincs ellenedre hogy egy fiúval kell majd tanuljak heti kétszer,nála?
-Szerintem elég érett vagy és tudod majd kezelni a dolgokat,de ha mégsem szólj mert a pincében van a puska.és anyummal össze röhögtek. Ez ugye valami rossz áprilisi tréfa?? Itt mindenki megzakkant??
-Kicsim nyugodj meg,amint javulnak a spanyol jegyeid a korrepetálásnak vége szakad.próbált nyugtatni az anyám.
-Oké akkor már most elkezdek tanulni
-Azért ne tanulj folyton élvezd az életet is, ja és mit kérsz vacsira?
-Egy olyan embert aki végre nem akar bele avatkozni a magánéletembe. Amúgy meg pizzát.
-Szólunk ha kész van,már mint a kaja
-Pazar,addig felmentem. Fent a szobámban zenét hallgattam és üzengettem Sammel. Hihetetlen de ő is úgy volt a szüleimről hogy megőrültek. Emilyéknek még nem akartam elmondani mert tudom hogy ők is bele avatkoznának a magánéletembe(milyen ruhát vegyek fel spanyol korrepre,mennyi sminket tegyek fel stb) pedig én csak egy normális napot akarnék az életemből. De persze rólam van szó tehát nem lehet az életem normális. Miután elmentem vacsizni közben a nővérem is megjött. Vacsi után elmentem fürdeni, utána lefeküdtem. Próbáltam mindent kizárni a fejemből és elaludni.

Váratlan szerelem (Befejezett)Where stories live. Discover now