Epilog

260 27 8
                                    

„Ahoj, pojď dál,“ Arza otevřel dveře a v pustil do domu Zacha.

„Už je připravený?“ šel rovnou do kuchyně a posadil se.

„Zachu, ahoj,“ Hope s Davidem po něm okamžitě skočily. Měly ho stále moc rádi. Už to byl rok, co s Heili nejsou spolu. Myslel si, že ji už nikdy neuvidí, ale osud to chtěl jinak. Dva týdny poté mu Heili volala a oznámila mu novinku. A teď, má tříměsíčního syna Lewise.

„Ahoj,“ přišla za nimi Heili. „Promiň, ale zas se pokadil, když už byl oblečený. Tady máš mlíčko,“ dala ho rovnou do tašky, náhradní oblečení, pleny a hygienu,“ vše mu ukazovala.

„Heili. Nemusíš mi toho dávat tolik. Já mám doma i pleny i mlíčko i oblečení,“ s úsměvem ji napomenu.

„Promiň, síla zvyku. Tak tady je,“ předala mu spokojený uzlíček do rukou.

„Ahoj chlapáku, jak se máme? Koukám, že dobře,“ usmíval se pyšně na svého syna. Byla to přesná kopie jeho, jen v mini verzi. Děťátko si spokojeně zamručelo.

„Tak mi jdeme. Čeká na mě Ive. Už se ho nemůže dočkat.“ Ive byla Zachova nová přítelkyně a vypadalo to, že brzy bude svatba. Heili na něj byla pyšná. Dal si život do pořádku. Našel si skvělou přítelkyni a má to, co si vždycky přál. Dítě. Doprovodila je ke dveřím. Rozloučila se se synem, který jí měl totálně na háku a zavřela dveře.

„A co budeme dělat my?“ laškovně na ni mrkl. Věděl, co by mohli dělat.

„Ty si dělej, co chceš. Já jdu spát, jsem grogy. Malej vstává každý tři hodiny a já vstávám s ním. Spánek je pro mě dar z nebes. Ahoj, zlato,“ políbila ho na tvář a odebrala se do ložnice.

„Ale zlato, to nemůžeš myslet vážně?“ roztáhnul ruce do prostoru.

„Tati, skočíme si na hřiště, když máma spí?“ zeptala se Hope, která moc dobře věděla, kdo je v tomto těle.

„Jo tati, prosím,“ David spojil ruce do prosíku. I on mu říkal tati. Sice nevěděl, že v tomto těle měl opravdového otce, ale něco v něm mu říkalo, že je to prostě táta. A Arza? Jakmile uviděl ty dva, hned poznal, že je bude milovat. Nikdy neřekl, že nejsou jeho. Uvnitř sebe to tak prostě cítil. Jako by mu jeho vnitřní hlas našeptával Hej chlape, to jsou tvoje děti.

Konec

Všem moc děkuji, že jste dali i třetímu dílů šanci. Vážím si každého komentáře, hlasů i přečtení

Tropická bouře 3 - šance pro Deloneho✔️ Where stories live. Discover now