YİRMİNCİ BÖLÜM

29.6K 2.3K 3.4K
                                    


AHALİ (2. SEZON) - YİRMİNCİ BÖLÜM



# benny blanco, Swae Lee, Jesse - Better To Lie


1 gün sonra...


ALEYNA,


Melis ve Arslanoğlu kardeşlerle amcamın evinin oturma odasında toplanmıştık. Melis'le Lodos koltukta oturmuş Marvel'le ilgili konuşuyor, ikizlerden biri pencerenin kenarına yaslanmış dışarıyı izlerken diğeri yerde şınav çekiyor, İlker ise kanepede sırt üstü uzanmış telefonuyla uğraşıyordu. Hakan'la ikimizse iyi haberi ne zaman ve nasıl versek diye fısıldaşıyorduk yerleştiğimiz koltukta.

Kısa süre daha böyle devam ettikten sonra Hakan, ''Sen bu işi bana bırak,'' dediğinde yüzünde kararlı bir ifade vardı. Elimi tutup parmaklarımızı kenetledi, ardından sesini herkesin duyabileceği şekilde yükselterek ciddi bir edayla konuştu.

''Biz artık sevgiliyiz.''

Bunu işiten herkesin başı bize dönerken hepsinin tepkileri farklı farklıydı. Melis'le İlker önceden bildiklerinden baya sakin, Lodos'la Atahan ise biraz şaşkındı. Atakan öyle şok olmuştu ki şınav hareketini yapamayıp yüzünün üzerine düşmüş ve acılı bir ses çıkarmıştı.

Uzun zaman almayan sessizliği bitiren Atakan'ın kahkahası oldu. ''Neredeyse beni kandırıyordunuz, şakacılar sizi!'' derken doğrulmuştu. ''Az kalsın harbiden sevgilisiniz sanacaktım!''

''Şaka değil,'' diye reddetti Hakan.

''Hee eminim öyledir,'' dedi Atakan inanmayan bir tavır takınarak.

''Niye durduk yere böyle bir şaka yapalım Atakan?''

''Onu size sormalı, ben nereden bileyim?''

Hakan sabırlı olmaya çabalıyorcasına gözlerini tavana çevirip ciğerlerini yavaşça havayla doldurup boşalttı. Sonra en büyük kardeşine odaklandı. ''Ben söyleyince inanmıyor, bir de sen söylesene İlker.''

İlker sıkıntıyla gözlerini devirerek suskunluğunu bozdu. ''Cidden sevgililer.''

''Senin de bu şakanın içinde olmadığını nasıl bileceğim?'' dedi Atakan İlker'e şüpheci bakışlar atarken.

Melis daha fazla dayanamayıp söze girdi. ''Niye inanmamakta inat ediyorsun? Sevgililer işte!'' dedi sertçe.

Atakan Melis'e alaycı ve bir o kadar da ters bir bakış yolladı. ''Silencio!'' derken sanki bir büyücüymüş ve asasını sallıyormuş gibi yaptı. Son günlerde Melis ona hoşlanmadığı bir şey dediğinde bunu yapmayı alışkanlık haline getirmişti.

Genelde Melis de kendini tutamayıp ona aynı biçimde karşılık veriyordu ve ikisi bir büyü savaşına başlıyordu. Şimdi de öyle oldu.

''Furnunculus!''

''Densaugeo!''

''Pullus!''

''Ducklifors!''

Ben araya girene kadar yaklaşık bir dakika boyunca harpı sürdürdürler. Hadi Melis neyse de Atakan bunca büyüyü nereden biliyordu? Hayret vericiydi.

AHALİ (2. SEZON)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin