YİRMİ DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

37K 2.4K 5.5K
                                    


Yazar notu: Selam!

Umarım bu bölüm, bu can sıkıcı günlerde biraz olsun eğlenmenizi sağlar. Hepinize iyi okumalar!


*


AHALİ (2. SEZON) - YİRMİ DÖNDÜNCÜ BÖLÜM


# Loote - 85% (Audio) ft. gnash



Adam kartı görür görmez, ''Joker'e hoş geldiniz efendim,'' diye bizi selamladıktan sonra kapıdan geçebilmemiz için geri çekildi. Ardından eliyle merdiveni işaret ederek, ''Bu taraftan,'' diye ekledi.

İlker kartı çıkardığı yere geri koyup içeri girdiğinde bende aynısını yaptım ve o önde, ben arkada uzun metal merdivene yürüyerek basamakları indik.

Aşağıda giriştekine benzer bir koridor ve koridorun sonunda bir kapı karşıladı bizi. Kapının önünde duran iki adam da yaş, boy, vücut ve kıyafetleriyle ilk gördüğümüz adamı andırıyordu. 

İlerleyerek adamların yanına vardığımızda bize başlarını sallayarak selam verdiler, arkası sıra içlerinden biri kapıyı açmak için uzanırken iyi eğlenceler diledi. 

Kapı aralanır aralanmaz, içeride hapsolmuş yüksek sesli müzik oluşan boşluktan dışarıya kaçtı, şimdiye kadar çıt bile duymadığıma göre mekanda ses yalıtımı vardı.

İlker'le birlikte içeri adım atmamızla kapının ardımızdan kapanması bir olurken kendimi büyülü bir geçitten başka bir dünyaya geçmiş gibi hissediyordum, daha cüretkar ve çılgın bir dünyaya... 

Bundan önce hiç bir gece kulübüne gitmemiştim, hele böyle yer altında olanının yakınından dahi geçmemiştim. O sebeple, merakla etrafıma bakınırken biraz endişeliydim.

Yüksek tavanlı bir yerdi ve üst katında merdivenlerle tırmanılan balkonlar vardı. Tavandaki ve duvarlardaki fosforlu ışıklar yanıp sönüyor, bukalemun misali renk değiştiriyordu, gökkuşağının içindeydik sanki... 

İlker'in iskambil kartındaki Joker resminin aynısı, mekanın duvarlarından birini komple kaplamıştı. Daha önce bu resmi inceleme şansı bulasam da şimdi bulmuştum. Yüzünde şeytani bir sırıtışı olan bir erkek çizimiydi, soytarı şapkası takıyor ve bir elinde iskambil kağıtları tutuyordu. Ayrıca fosforlu renklerle boyanmıştı. 

'İlginç ama biraz korkunç' diye geçirdim içimden.

Alt katta hiç oturacak yer yoktu, yüksek platformun üzerindeki DJ müzik çalarken herkes ayakta dans ediyordu. Şarkıyla yavaşça sallananlar da vardı, hoplayıp zıplayanlar da...

Bizi karşılayan kız benim boylarımda ve zayıf vücutluydu. İlker'in yaşlarında ya da azıcık daha büyük olduğunu tahmin ediyordum, elbise ve topuklu ayakkabılar giyiyordu.

Kız bizi yerimize götürmek üzere yukarı çıkardı. Üst kat aşağıya göre boş ve sakindi, ayrıca koltuklar koyulmuştu. 

Balkon kenarındaki C şeklindeki koltuğun yanına vardık. Koltuğun önünde dikdörtgen prizma şeklinde, parlayan bir sehpa duruyordu. 

Kız, ''İstediğiniz gibi sizin için en güzel locayı ayırdık efendim,'' derken İlker'e bakıyordu.

İlker, ''Gracias,'' diyerek rahat bir tavırla koltuğa oturduktan sonra eliyle yan tarafına birkaç kez vurarak beni çağırdı. ''Gel otur prenses.''

AHALİ (2. SEZON)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin