OTUZUNCU BÖLÜM

22.4K 1.8K 2.8K
                                    


Yazar notu: Selam!

Kendime not; bölümü saat 15.40'ta yayınladım. Siz de saat kaçta okumaya başladığınızı buraya yazabilirsiniz.

Hepinize iyi okumalar!


*


AHALİ (2. SEZON) - OTUZUNCU BÖLÜM


# Walking On Cars - Speeding Cars


🎵 Even the half smile would have slowed down the time 

If I could call you half mine 

Maybe this is the safest way to go 

We're singing 

Heya heya heya heya 

Heya, heya heya 

This is the safest way to go nobody gets hurt 🎵



''Duygusuz kral seni,'' dedi gülerek. ''Merak etme, beni konuşturmazsan düşmem... Yani umarım... O yüzden sus!''

Sözünü dinleyip ağzımı açmazken koşmaya devam ettik. Aleyna'dan daha büyük adımlara ve daha sportif bir vücuda sahip olduğum için aramızdaki mesafe gittikçe azalıyordu, ona yaklaşıyordum.

Aleyna sokağın sonundaki ayrıma vardığında iki tarafına da hızlıca göz attı, ardından sağa döndü. Arkasından gidip bir ara sokağa saptığımda ilerimizde bir çocuk parkı vardı ve Aleyna oraya doğru yönelmişti.

Çok geçmeden parkta oradan oraya koşuşturuyorduk. Ne zaman Aleyna'yı yakalayacak gibi olsam, parktaki herhangi bir şeyle aramıza engel koyup kaçıyordu. 

Saniyeler boyunca salıncakların etrafında döndük, o sağa gidince ben sola, o sola gidince ben sağa gidiyordum. Sonrasında Aleyna birden salıncaklardan birini hızlıca bana doğru salladığında çarpmamak için ani bir hareketle geri çekildim. 

Ben salıncaktan kaçınmaya uğraştığım sırada Aleyna dikkatimin başka bir şeyin üzerinde olmasını fırsat bilip fırlamıştı, tekrar ona odaklandığımda çok uzağımızda olmayan oyuncak merdivenin oradaydı. O basamakları çıkarken bende hemen merdivene doğru uçtum.

''Bana salıncak fırlattın, farkında mısın kurnaz prenses?'' derken sesim parkın, gecenin sessizliğinde çınlamıştı. 

Alınganlık veya benzeri bir şey hissederek değil, şakacı bir tavırla söylemiştim bu kelimeleri. Hareketi beni gücendirmemiş, aksine böyle bir hinlik yapması hoşuma gitmişti.

''Fırlatmadım, salladım,'' diye düzeltti Aleyna, kendini savunmaktan ziyade benim gibi eğleniyordu.

''Kirli oyunlar oynamaktan çekinmiyorsun, ha?'' derken merdivenin basamaklarını ikişer ikişer çıkmaya başlamıştım. Aleyna ise tırmanışını bitirip oyuncak kuleye çıkmıştı, oradan da iki kuleyi birbirine bağlayan köprüye yönelmişti.

''Sana özendim diyelim!''

''Taklitler aslını yaşatır prenses,'' dedim kendini beğenmiş bir tonda ve gülümsemeyle. Ardından, ''Ve çok yakında gerçeğinin, yani benim, farkını göreceksin!'' diye tatlı tatlı uyardım.

AHALİ (2. SEZON)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin