Kapittel 17

2.8K 39 8
                                    

Alicia sitt perspektiv 

«Denne gangen har jeg lyst til å ha fingrene mine inni deg» begynner han, men han kan se nervøsiteten som kommer frem i meg umiddelbart. Tankene farer gjennom hodet mitt med en gang om det kommer til å gjøre vondt.

«Vi kan prøve bare en til å begynne med baby, vil du la meg få lov til det?» fortsetter han med en stemme som oser av seksualitet og over hvor mye han har lyst på meg.

Jeg nikker nervøst, og han drar en finger gjennom sprekken min. Saftene på fingeren hans avslører hvor våt jeg er, og han smiler før han putter fingeren sin i munn. Hva? Gjorde han nettopp det der? Jeg legger hendene foran ansiktet flau over hva han nettopp gjorde.

«Du smaker godt» hører jeg han si, før han drar ned armene mine, og t-skjorten faller ned igjen.

«Ta av deg t-skjorta» hører jeg Alan si med en stemme som viser hvem som er sjefen. Jeg tar tak nederst i t-skjorta til Alan som jeg har på meg, før jeg drar den over hodet og kaster den på gulvet.

Nå sitter jeg helt naken oppå han, og jeg kan se han måler kroppen min. Kroppen min verker etter å bli tatt på.

«Du er så deilig» begynner han, før han tar tak i den ene nippelen min, og klemmer hardt.

«Au, Alan» sier jeg når jeg kjenner smerten som farer gjennom kroppen min.

Han smiler, før han drar den ene fingeren sin gjennom sprekken min på nytt, men denne gangen stopper han opp ved gullknappen min, før han begynner å masere den.

Åh herregud, her er denne deilige følelsen igjen. Jeg stønner mens jeg ser han rett inn i øynene, og jeg kan se hvor mye han liker å ta på meg der nede. Det er så uvante følelser som farer gjennom kroppen min, siden jeg ikke er vandt til å bli tatt på slik.

«Alan» stønner jeg i det jeg kjenner beina mine begynne å riste. Jeg vet at han elsker at jeg stønner navnet hans. Han drar fingeren sin frem og tilbake gjennom sprekken, og jeg rykker til hver gang han treffer favoritt stedet mitt.

Han holder fingeren sin utenpå åpningen min, og ser meg rett i øynene i det han presser en finger inn i meg. Jeg kniper øynene igjen i det jeg kjenner på en antydning til smerte i det han tøyer meg.

«Går det bra?» spør han, før han drar fingeren ut, og inn igjen på nytt. Alt jeg klarer er å nikke som en bekreftelse på at det går bra. Han fortsetter å ta den ene fingeren sin ut og inn, mens tommelen hans finner gullknappen og masserer meg så deilig.

Jeg slenger hodet bakover mens jeg stønner.

«Ja, baby. Jeg vil høre deg» hører jeg Alan si, mens beina mine begynner å stivne til, og jeg vet hva som kommer til å skje.

Elektrisiteten farer gjennom kroppen min i det jeg kommer, og han stopper ikke opp, før hele orgasmen har skylt gjennom meg.

Han trekker fingrene sine unna, og jeg åpner øynene. Jeg lener meg fremover mot han, før jeg legger meg over brystet hans.

«Det var godt» klarer jeg å få frem sjenert, og jeg kan kjenne at han smiler selvom jeg ikke ser ansiktet hans her jeg ligger. Jeg kjenner at han begynner å stryke meg over ryggen.

Herregud, jeg er stresset over følelsene som foregår inne i kroppen min i det jeg er i nærheten med han. Jeg vet ikke hva som får meg til å føle dette, men jeg har lyst til å ta på han.

Uerfarheten min skremmer meg akkurat nå, og på et tidspunkt skulle jeg ønske jeg visste hvordan jeg skulle håndtere en penis. Siden jeg ikke ser han i ansiktet manner jeg meg opp, og flytter den ene hånden min mellom beina mine til jeg kjenner han under meg.

 Jeg kan høre at han gisper etter pusten i det jeg rører ved han utenpå bokseren. Jeg klemmer til, og han får rykninger i beina.

«Alicia» sier han advarende, og jeg stopper opp umiddelbart. Vil han ikke?

«Se på meg» hører jeg han legger til. Planen min om at jeg blir mindre nervøs når han ikke ser på meg går rett i dass, men jeg setter meg opp og ser på han.

«Jeg vil ikke at du skal føle at du må gjøre noe tilbake» begynner han, men jeg avbryter han kjapt «men jeg vil».

Han smiler som en liten guttunge, før han gjør et tegn til at jeg skal gå av han, og det gjør jeg. Han drar av seg bokseren, og det store utstyret hans spretter frem. 

Shit, jeg trodde ikke det var så stort. Jeg blir plutselig litt nervøs. Kanskje jeg burde ventet litt?

Han tar tak i hånden min, før han legger den rundt seg selv der nede med hans fingere rundt mine. Det føles godt at han veileder meg, han vet at jeg aldri før har gjort dette. Jeg klemmer litt til, før han begynner å bevege hånden sin og min følger etter.

«Bare fortsett sånn baby» forklarer han, før han slipper meg og jeg drar han alene. Jeg prøver å møte blikket hans, men det er lukket igjen og munnen hans er formet som en O. Jeg øker tempoet litt og jeg kan se at han reagerer med en gang i det han tar tak i låret mitt og klemmer til. Herregud, han gjør jo meg kåt igjen.

«Baby, du gjør det så deilig for meg. Jeg kommer til å komme» begynner han, men jeg fortsetter bare enda fortere. Shit, det føles godt å runke han. Kjenne på den myke huden hans der nede.

Beina hans stivner, før jeg hører han stønne navnet mitt flere ganger før han kommer utover magen sin. Shit.

Jeg føler meg på en måte litt stolt som har fått Alan til å komme. Han ligger for å få igjen pusten, mens jeg ser på griseriet på magen hans. Han åpner øynene og møter mine, før han smiler fornøyd.

«Man skulle trodd at du hadde runket mange gutter før» er det første han sier, og jeg rødmer av at han syntes jeg var flink. 

--------------------------------------------------------------------------------

♡ 𝓒𝓲𝓵𝓲𝓪

Håper dere likte kapittelet 🔥

I neste kapittel oppdager Alicia noe på kroppen til Alan som får henne til å stille spørsmål, noe Alan ikke blir så veldig glad for..  ❤


DANGEROUS LOVEWhere stories live. Discover now