Kapittel 33

2.5K 30 14
                                    

Alicia sitt perspektiv

De neste dagene frem mot helgen går fort, og tiden har blitt brukt på å vise Paul forskjellige plasser rundt skolen, og vi har lest en del sammen til forelesinger. Du lurer kanskje på hvordan Alan har taklet det? Overraskende nok har han ikke sagt noe stygt eller slått ned Paul, men blikkene han har sendt har vært preget av så mye irritasjon og hat. 

Jeg har også fått time hos legen min til neste uke for å finne ut hvilken prevensjon jeg skal begynne på. Alan fortalt meg i går at han hadde tatt en test som var levert inn til legekontoret, og at han skulle få svar i løpet av neste uke. Jeg håper så inderlig at han er frisk, samtidig så har jeg en følelse som sier at sannsynligheten for at han har blitt smittet kan være stor. Uansett så setter jeg faktisk pris på at han tester seg for meg.

I kveld er det fest i studenthuset til Alan, selvfølgelig. Hvor ellers? Jeg skjønner ikke hvordan Alan orker å bo et sted hvor det er så mye festing. Nå elsker jo Alan å feste, men jeg kunne aldri bodd i et slikt kollektiv.

«Du ser helt fantastisk ut» sier Karolina i det hun ser hvilken kjole jeg har på meg. Jeg har på meg den eneste tettsittende kjolen jeg eier. Kjolen rekker meg til rett over knærne og har en sterk rød farge. Jeg kan se på blikket til Karolina når hun lyver, men denne gangen snakker hun sant. Når jeg har på meg de lange kjolene mine med blomster og Karolina sier den er fin, kan jeg røpe det umiddelbart, fordi hun alltid får rykninger i høyre øyebryn når hun lyver.

Karolina har på seg en glitterkjole som får henne til å se bra ut som alltid, selvom kjolen er altfor kort etter min mening. Jeg tenker tilbake til den kvelden hvor jeg begynte å kaste opp utenfor studenthuset til Alan, og hele baken min kom til synet på grunn av den korte kjolen jeg lånte av Kate. Slike kjoler er virkelig ikke min smak.

 «Du ser også helt fantastisk ut» slenger jeg tilbake, og hun tar en piruett for å vise seg frem.

Når vi ankommer festen har det allerede kommet en del folk. Jeg og Karolina tok følge med Paul bort hit, siden han ikke visste hvor det var og fordi han er fadderungen min. Paul har på seg en hvit skjorte, og jeg blir fortsatt satt ut over hvor pyntet klesstil han har. Han går med skjorte nesten hver eneste dag, bortsett fra når han trener.

Blikket mitt flytter seg til Alan som spiller beer pong sammen med tre andre damer. Blikket hans er festet konsentrert til den lille ballen han nå skal til å kaste, og damene står rundt han, mens de surrer håret sitt rundt pekefingeren. Alan har denne tiltrekningen som fører til at alle damer vil ha han, og det irriterer meg.

«Kom, jeg trenger en drink» hører jeg Karolina klage, før hun begynner å gå mot kjøkkenet. Jeg og Paul ser på hverandre før vi ler av Karolina, og følger etter henne. Jeg går rett forbi Alan uten å stoppe på vei inn til kjøkkenet, og jeg kjenner et lite håp om at han legger merke til meg.

«Vil du ha Alicia?» spør Karolina omtrent før jeg har rukket å komme inn på kjøkkenet. Jøss, hun er gira hvertfall. Vesken hun blander i et glass har en rødlig farge og passer perfekt til kjolen min.

«Gjerne» svarer jeg, samtidig som jeg sier til meg selv at vodka er en dårlig ide.

Paul har allerede blandet seg ferdig en klassisk drink med vodka og Redbull, og allerede på første slurken er halve glasset tomt. Det er visst ikke bare Karolina som er over gjennomsnittet gira på alkohol i kveld. Hvordan kommer dette til å gå? At jeg må trille dem begge to hjem i en trillebår..

Karolina rekker meg drinken, og jeg tar en prøvesmak, men det tar ikke lang tid før første rykning sendes gjennom ansiktet mitt. Karolina og Paul ler, fordi de skjønner at jeg syntes den var altfor sterk. Heldigvis dekker den gode kirsebær smaken over mye av den sterke vodkaen.

DANGEROUS LOVEWhere stories live. Discover now