Kapittel 22

2.8K 37 4
                                    

Alicia sitt perspektiv 

Han tar tak i rumpa mi før han presser meg mot han.

«Jeg må dusje, siden jeg stinker sikkert svette» forklarer jeg, siden jeg kommer på løpeturen jeg var på. Han ler litt, før han sier «Dusjen er rett bak deg».

Jeg trekker meg unna han, før jeg tar tak nederst i treningstoppen og drar den over hodet. Alan følger nøye med på hver eneste cm av den nakne huden min som kommer til synet.

Hvem er jeg? Alicia for noen uker siden ville aldri stått på badet med en gutt full av tatoveringer som hun nettopp har fått ut av en slåsskamp.

Jeg drar av meg sports bh'en, etterfulgt av tightsen og trusen min, slik at jeg blir stående helt naken foran ham. Jeg kan kjenne blikket hans på hele kroppen min i det jeg går inn i dusjen.

Alan har også begynt å kle av seg, og det tar ikke lange tiden før han kommer inn i dusjen sammen med meg. De nakne kroppene våres møtes, ryggen min mot magen hans.

 Det varme vannet skyller over oss, og jeg legger merke til antydningen til rød fargen i vannet til å begynne med, og skjønner at det må komme av sårene til Alan.

Jeg lener meg mot han, og jeg kan kjenne reisingen hans mot ryggen min. Herregud, det kribler i kroppen. 

«Bare så det er avklart, så får ingen andre gutter lov til å røre kroppen din. Forstått?» hører jeg han hviske inn i øret mitt, og ordene hans tenner meg enda mer.

Jeg nikker bekreftende, før han legger en hånd om brystet mitt, finner frem til nippelen min. Jeg stønner før jeg legger hodet mitt bakover mot brystet hans.

«Alan» klarer jeg så vidt å få frem, og han stopper opp den deilige torturen.

Jeg snur meg rundt mot han, og blikket mitt flyttes automatisk til den store reisingen hans. Han ser at jeg ser på han der nede, og jeg begynner å rødme.

«Jeg vil dusje ferdig, slik at vi kan ligge i sengen din og bare slappe av» forklarer jeg, og jeg kan se øynene hans lysne opp i det han svarer «Baby, tro meg. Jeg skal få deg til å slappe av».

Jeg dunker til han i skulderen, og han ler. Jeg elsker stemningen som er mellom oss nå.

Etter cirka fem minutter står vi inne på rommet hans.

«Jeg har ikke klær å ha på meg» forklarer jeg, litt forvirret. Det er uaktuelt at jeg tar på meg treningstøyet som jeg har svettet i. 

Jeg står på rommet hans surret inn i et hvitt håndkle i det han kommer gående mot meg i kun en svart bokser.

«Jeg liker deg best uten klær» sier Alan, før han tar tak i håndkle mitt, og det faller ned på gulvet ved beina mine. Bare ordene hans kan få meg til å kjenne på følelser jeg ikke ante fantes.

Han går enda et skritt nærmere meg, og i det jeg skal til å ta et skritt bak stopper sengekanten meg, og jeg faller ned på senga hans. 

Jeg føler meg veldig blottlagt, så jeg tar en hånd foran skrittet mitt litt flau. Han merker det.

«Ikke dekk deg til for meg, du har ingenting og skamme deg over» sier Alan, før han kommer krypende over meg i senga. Han tar tak i håndleddet mitt, før han legger det fast bestemt over hodet mitt, og kjønnet mitt blir blottlagt igjen.

Han smiler, før han legger leppene sine over mine og jeg klarer nesten ikke å vente til å få en orgasme av han.

«Alan, vær så snill» trygler jeg.

DANGEROUS LOVEWhere stories live. Discover now