Kapittel 28

2.6K 34 11
                                    

Alicia sitt perspektiv

«Legg deg ned på senga» sier Alan med en forførende stemme, rett etter at han har fjernet bh'en min. Jeg står nå helt naken foran han. Så blottlagt.

Vi kan høre den høye fest musikken nede, men det eneste vi bryr oss om nå er hverandre. Vi er i en boble, utestenger alt og alle. Det er kun oss to.

Det er ganske mørkt på rommet, kun litt lys som kommer fra vinduet.

Alan begynner å kle av seg alle de mørke klærne, bortsett fra bokseren, før han kommer over meg i senga og begynner å kysse meg nedover magen. Fortsetter der jeg avbrøt han når jeg ga han min tillatelse.

Han sender meg et intenst blikk i det han åpner meg der nede med fingrene sine, før tungen hans finner frem til knappen.

Øynene mine lukkes umiddelbart og jeg presser hodet hardt ned i puta når jeg kjenner den fløyelsmyke tungen hans gli over den følsomme klitten min.

Plutselig kjenner jeg en finger gå inn i meg og jeg stønner. Jeg kjenner ikke noe smerte med en finger lenger, og det gjør at jeg bare har enda mer lyst på han.

Orgasmen bygger seg kraftig opp i kroppen min, og jeg er så nære. Allerede.

«Du er så våt baby» hører jeg den raspende stemmen til Alan si. De ordene er det siste som skal til for å sende meg over kanten, men denne gangen stopper han ikke..

Han fortsetter å slikke meg, mens han nå presser to fingre inn meg. Jeg krymper litt av den umiddelbare svake smerten, men vender meg fort til det. Det er ikke like vondt som det var første gangen.

Jeg er så overfølsom. Har han tenkt at jeg skal komme en gang til? Han begynner å fingre meg hardt, og jeg stønner av berøringene han treffer inni meg..

«Alan, vær så snill» ber jeg, siden jeg er altfor klar for han.

«Fitta di er liten og trang, Alicia. Du trenger å bli varmet opp ordentlig» svarer Alan bestemt mens han fortsetter rytmen med fingrene sine.

«Ååh... Alan.. Jeg er klar.. vær så snill» ber jeg igjen, mellom hvert stønn som kommer ut av munnen min.

«Kom en gang til, så skal jeg knulle deg» sier han bestemt, før tungen hans finner knappen min igjen, og jeg er ikke i stand til å svare han.

Jeg sverger på at det ikke tar lang tid før hele kroppen min rister og jeg stønner navnet hans, mens den andre orgasmen skyller gjennom kroppen min. Herregud, dette er intenst.

Han stopper opp, og jeg kan se saftene mine på fingrene hans i det han trekker de ut av meg.

«Å se deg komme er det beste jeg vet, Alicia.  Lydene du lager og hvordan hele kroppen din skjelver»

Berøringene hans forlater meg, og jeg får bekreftet det jeg trodde han skulle gjøre i det han drar av seg bokseren og trer på et kondom han hadde liggende i jeansen sin som ligger slengt på gulvet.

Reisingen hans er så stor og hard. Jeg forstår fortsatt ikke hvordan den skal få plass inni meg.

Madrassen beveger på seg i det han steller seg mellom beina mine, og jeg knytter nevene mine rundt sengetøyet mens forventingene og nervøsiteten bygger seg opp.

"Sikker på at du vil dette?" spør han med en stemme som oser av antydning til bekymring, men lysten er større. Hos oss begge to. Jeg vil dette.

"Ja" svarer jeg kort, mens jeg vrir meg utålmodig på madrassen.

«Du må love meg å si ifra hvis du vil jeg skal stoppe» begynner han, og jeg kan se alvorligheten i blikket hans. Jeg blir nesten litt overasket over hvor omtenksom og omsorgsfull han er ovenfor meg.

Når du ser på den nakne kroppen hans full av tatoveringer og muskler som spenner seg under huden hans, ville man trodd han var en som dreit i hva jenta følte, og bare trengte seg inn.

«Jeg lover» svarer jeg bekreftende, men stemmen min røper nervøsiteten min.

«Det er viktig at du slapper av, baby» legger han til, og jeg vet det kommer av at han ser nervøsiteten som skyller gjennom kroppen min.

Han drar den ene fingeren sin over kjønnet mitt, sprer saftene mine. Nå skjer det.

Jeg kjenner at han plasserer tuppen sin mot åpningen min, mens blikket hans er festet til mitt. Han legger seg over meg, og det kommer ut et sjokkerende gisp av munnen min i det han plutselig presser seg så hardt inn i meg med hele sin muskelkraft.

Forbindelsen er sjokkerende intens, men så smertefullt. Jeg så for meg at han skulle presse seg sakte inn i meg, så jeg sverger på at jeg kunne kjenne noe sprakk inni meg i det han ankom i et voldsomt støt. Jeg klemmer meg sammen rundt han.

«Du er så trang» peser Alan ut i det han begynner å bevege hoftene sine mot mine. Hoftene hans skubbes mot meg som om han vil si: Kjenner du meg? Jeg er inni deg, Alicia.

Antydningen til smerten er der fortsatt, men jeg prøver alt jeg kan for å være tålmodig i håp om at den skal forsvinne.

Han banner lavt, før han skyver den ene hånden sin under hoften min, griper rumpa mi og løfter meg opp mot støtene, slik at han kommer enda lenger inn i meg. Jeg vet ikke hvor lenge jeg holder ut denne intense, følelsesladde og smertefulle opplevelsen..

Tårene mine velter frem i øyene mine og et lavt hulk kommer ut av munnen min. Blikket til Alan søker mitt umiddelbart og jeg kan se sårhet og bekymring i blikket hans når han ser tårene som nå renner nedover kinnene mine.

Han trekker seg plutselig brått ut av meg, og jeg krymper meg.

Før jeg vet ord av det legger kroppen hans seg ned ved siden av min, før han drar meg inntil brystet sitt. Han trøster meg.

«Nei, baby. Ikke gråt» hører jeg han beroligende, mens jeg prøver å komme meg etter opplevelsen. Opplevelsen av at jeg har hatt sex for første gang.

Blikket mitt fester seg til kondomet på reisningen hans, og synet som møter meg skaper en redsel i meg. Det er blod. Jeg ser raskt mellom beina mine, og ser en liten flekk med blod på lakenet mitt. Nei. Jeg begynner å gråte enda mer, men mest på grunn av redselen som løper maraton gjennom kroppen min.

«Slapp av. Det er normalt» hører jeg Alan legge til kjapt i det han ser hvor blikket mitt er festet, før han trekker meg inn i armene sine. Ordene hans beroliger meg og tårene mine renner ned på brystet hans, mens han stryker meg over ryggen.

Vi blir liggende slik i kanskje fem minutter før tårene endelig gir seg.

«Det blir bedre etterhvert, jeg lover» trøster han.

Han stryker tommelen sin mot den våte huden min under øyet, tørker bort det siste av det salte tårevannet mitt.

«Du presset deg så hardt inn» sier jeg, og husker fortsatt sjokket over det. Jeg trodde han skulle være rolig og forsiktig.

«Jeg visste at hvis jeg trengte meg inn litt etter litt ville det vært større pining og mer smertefullt» forklarer han, akkurat som om han føler han må forsvare seg. Stakkar, jeg vet hvor urolig han er, så jeg føler for å berolige han

«Husk at det var jeg som sa at jeg ville dette, Alan» begynner jeg, før han avbryter meg «Jeg vet det, selv om jeg følte meg som verdens verste menneske når jeg så smerten i øynene dine».

Jeg lener meg inntil han, før jeg plasserer et mykt kyss mot leppene hans.

«Du vet at ingen andre jenter har fått meg til å føle , slik som du får meg til å føle» sier han plutselig, og de ordene treffer meg rett i hjertet.

Det er det fineste han noen gang har sagt til meg, og jeg kjenner antydning til sjokk over at de ordene nettopp forlot munnen til Alan. Trøbbel gutten. Gutten som jeg sa at jeg skulle holde meg langt unna. Han kan se at de ordene betydde mye for meg. Spesielt etter det intime og følelsesladde øyeblikket vi nettopp hadde.

--------------------------------------------------------------------------

♡  𝓒𝓲𝓵𝓲𝓪

Hva syntes dere? ♡ Elsker å høre tankene deres

DANGEROUS LOVEWhere stories live. Discover now