Kapittel 27

2.5K 32 5
                                    

Alicia sitt perspektiv

Vi kommer gående inn på rommet mitt, og Alan låser døren etter oss før han drar den ene hånden frustrert gjennom håret sitt. Alan var tydelig irritert over avbrytelsen til Cornelia, så han krevde at vi skulle gå opp på rommet mitt for å snakke videre der.

«Alicia, jeg hadde ikke snakket med Cornelia engang når hun sendte det bildet. Hun sendte det bare ut av det blå, jeg lover» begynner Alan kjapt.

Ingen av oss har satt seg ned engang før Alan begynner å forklare seg.

«Men hvorfor lagret du bildet da?» spør jeg forvirret.

«Det er bare en vane» forklarer han litt høyere, mens han slenger ut armene for å vise poenget sitt. En vane? Når han har som en vane å lagre alle nakenbildene han mottar, så har han mottatt en del..

«Plis ikke bry deg om de bildene» legger Alan til før jeg rekker å svare han. Jeg avbryter han umiddelbart. «Selvfølgelig bryr jeg meg om dem. Hva hadde du tenkt om jeg hadde en mappe full av nakenbilder av andre gutter?»

Blikket hans endres, og jeg kan se at han blir irritert bare av tanken på at jeg skulle hatt nakenbilder av andre gutter på telefonen min.

Jeg bryter blikk kontakten med Alan, og kjenner tårene presse seg frem i øyene mine, og jeg prøver alt jeg kan for å ikke slippe dem ut.

Plutselig kjenner jeg Alan tar tak i haken min, og tvinger meg til å møte blikket hans igjen. Når øynene hans møter mine vet jeg at han kan se hvor mye jeg jobber med å holde tårene inne.

Alan sukker tungt ut.

«Jeg er så redd for at jeg ikke er den eneste du forholder deg til, og jeg sverger på at hvis jeg finner ut at du har en greie med Cornelia så er jeg ferdig med...»

Jeg rekker ikke å fullføre setningen engang, før han avbryter meg «Baby, det er ingen andre jeg har lyst på. Jeg vil kun ha deg».

Ordene som kommer ut av munnen min skaper en stillhet gjennom rommet mitt, og han ser like sjokkert ut som meg av det som kommer ut av munnen hans.

Fingrene hans berører fortsatt haken min, og blikkene våres er låst i hverandres. En tåre glipper ut av øyet mitt, men nå vet jeg ikke om det kommer av glede eller sorg.

Plutselig forsvinner berøringen hans, og han tar opp telefonen sin fra jeans jakken. En glede spres i meg når jeg ser at han markerer en mappe som heter «nudes», før han trykker på slett. Jeg føler meg lettet, men det er ikke det som fanger oppmerksomheten min nå. Det er det siste bildet som er tatt med telefonen hans som dukker opp i kamerarullen.

«Få se» spør jeg kjapt, og han skjønner at jeg snakker om det siste bildet, så han trykker seg inn på det. 

På bildet ser du meg og Gabi som sover i dobbeltsengen hans på gutterommet.

«Når tok du det?» spør jeg nysgjerrig.

«Jeg var oppe på do midt på natta, og når jeg så dere to ligge der så fredfulle, så måtte jeg bare ta bilde» forklarer han, før han zoomer inn på bildet til han ser fjeset mitt med åpen munn.

Jeg tar hånden over skjermen hans, fordi jeg ikke vil se han zoome inn på sovefjeset mitt. Det rykker til i smilebåndet hans, før han ler og trekker meg inntil seg.

Øyene hans finner mine og blikket han sender meg er så intenst at det nesten gjør vondt. For raskt tenker jeg. Jeg har falt skremmende raskt for Alan.

«Alan» sukker jeg ut, nærmest et rop om at han skal kysse meg.

Akkurat som om han har lest den skjulte beskjeden min legger han leppene sine om mine i et lidenskapelig og hett kyss.

Alt ved Alan tenner meg, fra hvordan han ser ut til den kraftfulle måten han tilfredsstiller meg på. 

Jeg flytter hendene mine opp til håret hans, før jeg drar i det silkemyke håret.

«Jeg har aldri hatt så lyst på noe» kommer nærmest som et hvisk ut av munnen hans.

Ordene hans får kroppen min i fyr og flamme. Herregud, jeg er varm, og jeg vet at varmen kommer av opphisselsen min og ikke temperaturen i rommet.

Hendene hans flytter seg ned til enden av kjolen min, før han drar den av meg slik at jeg blir stående i kun undertøy. Bomull, som alltid. Jeg føler meg ikke veldig sexy i dette undertøyet, men måten blikket til Alan møter kroppen min på får meg til å føle meg fantastisk.

«Jeg elsker kroppen din, Alicia» hvisker han inntil øret mitt, før han beveger leppene sine over til kinnet mitt og nedover mot halsen.

Et gisp kommer ut av munnen min. 

Han fortsetter å kysse meg nedover magen, og berøringene hans sender strømninger gjennom kroppen min som jeg ikke visste fantes for bare noen uker siden.

Før jeg vet ord av det har han dratt av meg trusen og kjønnet mitt er blottlagt for han. Herregud, her står jeg kun i bh'en og han er fortsatt fullt påkledd.

Jeg tenker ikke i det jeg høre nærmest som et stønn komme ut av munnen min «Jeg er klar, Alan».

Blikket hans møter mitt kjapt, mens leppene hans er farlig nærme kjønnet mitt. Han ser på meg sjokkert, han kan ikke tro hva jeg nettopp sa. 

«Hva sa du?» spør han litt hest, selv om jeg vet at han hørte meg første gangen.

Rødmen ankommer, og jeg kan så vidt høre min egen stemme i det jeg gjentar «Jeg er klar»

Det blir stille. Hele kroppen hans lyser at han vil ha meg, og jeg har nettopp gitt han min tillatelse. 

Tillatelse til hele meg. 

-----------------------------------------------------------------------------

♡  𝓒𝓲𝓵𝓲𝓪

Beklager for sen oppdatering, men jeg har skrevet om dette kapittelet tre ganger i dag, fordi jeg blir aldri fornøyd.., men men ♡ 

Dette kapittelet ble litt kort, men lover at kapittelet som blir publisert i morgen er verdt å vente på 🔥🔥🔥 

Håper dere likte dette kapittelet bedre enn meg ♡


DANGEROUS LOVEWhere stories live. Discover now