Kapittel 24

2.6K 36 8
                                    

Alan sitt perspektiv
Vi står utenfor det gule barndomshjemmet mitt, etter å ha kjørt motorsykkelen hit. Ja, jeg har en egen motorsykkel som jeg arvet fra pappa når han døde..

Jeg kunne se at Alicia ble ganske sjokkert når jeg hentet hun på motorsykkelen, og heldigvis hadde hun ikke pakket med seg så mye. Typisk jenter å pakke med seg halve klesskapet sitt når de skal bort en natt, men heldigvis er ikke Alicia slik.

Jeg måtte ringe mamma for å si at vi ble forsinket, slik at hun måtte dra før vi kom. Helt ærlig gjorde jeg det med vilje, fordi jeg vet ikke hvordan jeg skulle introdusert Alicia for mamma.., ikke enda. 

 Jeg vet at Alicia tilhører kun meg, og jeg har lovet henne å holde meg unna andre jenter. Akkurat det kjæreste spørsmålet er ikke noe som har dukket opp enda, allikevel så er jeg redd for at Gabi skal leke hundre spørsmål med meg i det jeg kommer hjem med en jente.

«Hun kan være litt mye» forklarer jeg til Alicia i det vi står utenfor huset, og jeg kan se at hun skjønner at jeg snakker om Gabi. 

Hun rekker ikke å svare før Gabi står i døråpningen med tidenes smil. Gabi har de mørke trekkene akkurat som meg. Vi har også ganske lik øyenfarge, men hennes er lysere. Jeg kan se at Alicia ser på Gabi, før hun ser opp på meg igjen. Hun kan se likheten.

«Jeg er Alicia» hører jeg Alicia presenterer seg, og Gabi gir hun en klem til begges overraskelse. 

Hva faen? Gabi kjenner jo ikke Alicia engang. Der har vi en ting som er totalt ulikt mellom meg og Gabi, siden jeg hadde aldri klemt en fremmed slik. Selvom jeg har hatt sex med fremmede jenter som jeg ikke visste navnet på en gang, men det kan ikke sammenlignes.

«Gabi det holder nå» sier jeg bestemt i det hun har klemt Alicia altfor lenge, og hun slipper tak i Alicia. Alicia møter blikket mitt, og jeg kan se at hun liker Gabi allerede.


«Mamma snakka om noe lekse greier du hadde til mandag, hvem i helvette gir lekser til helga» sier jeg oppgitt før jeg går inn på kjøkkenet for å se hva mamma har kjøpt inn til middag. Alicia går bort til Gabi som har begynt å ta opp skolesakene sine. God ide Alicia, du hjelper Gabi med lekser og jeg lager mat. Selvom jeg står inne på kjøkkenet er ikke huset så stort, så jeg kan fortsatt følge med på samtalen. 

«Skal du skrive en fortelling?» spør Alicia nysgjerrig, og hun virker faktisk interessert. Jeg kan se på Gabi at hun allerede liker Alicia. Gabi gir Alicia et ark med tekst på, før Alicia begynner å lese.

Mamma hadde kjøpt inn frossen pizza til oss, så da var det jo ikke så veldig mye å gjøre på kjøkkenet lenger. Allikevel blir jeg stående for å følge med på Gabi og Alicia.

«Dette er jo kjempe bra, Gabi» uttrykker plutselig Alicia seg, og jeg blir plutselig litt nysgjerrig på hva Gabi har skrevet skoleoppgaven sin om. 

«Hvorfor valgte du dette temaet?» spør Alicia nyskjerrig.

«Det er så mange gutter som ikke vet hvordan man skal behandle jenter. Jeg ser det på skolen min hver eneste dag» forklarer Gabi, og jeg blir plutselig oppmerksom på samtalen. 

Helvette, skriver hun virkelig en oppgave om hvordan gutter skal behandle jenter?

«Alan, vil du også lese den?» spør Gabi med et smil om munnen, og jeg kan jo ikke si nei..

Jeg går mot dem, før jeg møter blikket til Alicia og det er akkurat som om hun sier du burde virkelig lese denne teksten.

Jeg setter meg ned ved kjøkkenbordet sammen med dem, før jeg tar arket ut av hendene på Gabi og begynner å lese.

Jeg heter Gabi og er tolv år. Oppgaven min handler om gutter som ikke klarer å oppføre seg. Hver dag ser jeg gutter som er slemme og stygge mot vennene mine, og det er jeg lei av. Burde ikke regelen om at man skal behandle jentene fint være en del av folkeskikken man lærer som barn?....

Jeg leser ikke mer, og legger fra meg arket, før jeg reiser meg for å sjekke pizzaen i ovnen, selv om jeg vet at den er langt ifra ferdig ...

«Hva syntes du?» spør Gabi med håp i stemmen, fordi jeg vet at meningene mine betyr mye for henne. Det har dem alltid gjort.

«Bra» svarer jeg kort, og Alicia vet at jeg føler meg truffet.

«Behandler Alan deg bra?» hører jeg plutselig Gabi spørre Alicia, og blikket mitt møter Alicia umiddelbart. Hun ser nervøst på meg.

«Gabi, slutt med alle disse jævla spørsmålene dine» sier jeg bestemt, kanskje litt bestemt fordi jeg kan se at Gabi blir helt stille.

«Alan» sier Alicia plutselig advarende, sikkert fordi hun mener jeg er for hard mot Gabi.

Jeg trodde ikke at Alicia skulle begynne å besvare spørsmålet, så det overasker meg når jeg hører hun svarer «Alan behandler meg bra nå».

Faen. Ikke snakk med Gabi om dette.

«Gjorde han ikke det før?» spør Gabi forsiktig, og jeg prøver å møte blikket til Alicia for å be hun holde kjeft, men blikket hennes er festet til Gabi.

Alicia blir stille, så Gabi snur seg mot meg på kjøkkenet.

«Gabi det er ikke noe du har noe med» forklarer jeg, og Gabi reiser seg opp umiddelbart og kommer mot meg. For et sta menneske, det har hun alltid vært.

«Jo, for hvis du ikke behandler henne bra trenger du tydeligvis hjelp» sier Gabi bestemt, og noen ganger kan jeg ikke skjønne at hun bare er tolv år.

Alicia sitter ved bordet og ser nervøst ned på de sammenknyttede fingrene sine under bordet.

Gabi står og venter på svaret mitt.

Hva i helvette skal jeg svare på dette her? Faen. Jeg vet at jeg ikke har behandlet Alicia noe bra. Det skal være hundre prosent sikkert, men ikke faen om Gabi skal få vite det. Da kommer alle blikkene hun sender meg i fremtiden være preget av det hun vet. Helvette hun er lillesøsteren min, det er ikke meningen at hun skal vite sånt..

«Gabi det er nok nå. Gjør ferdig de jævla leksene dine, hvis ikke kan du gå og legge deg» slenger jeg sint ut, og Gabi blir stille.

Alicia ser på meg med et blikk som viser at jeg var altfor hard mot Gabi.

Når jeg møter blikket til Gabi ser jeg tårer i øynene hennes. Nei, faen.

«Gabi» prøver jeg å si stille, men hun begynner å grine før hun løper opp på rommet sitt.

Det blir stille, og jeg drar begge hendene gjennom håret mitt frustrert.

Alicia reiser seg opp og kommer gående mot meg.

«Jeg visste for faen ikke hva jeg skulle svare» forklarer jeg før Alicia rekker å si noe.

Hun tar tak i ansiktet mitt og jeg lener meg mot berøringene hennes.

«Jeg skjønner det. Vil du jeg skal gå og snakke med henne?» spør hun, og jeg er glad for at Alicia ikke er sur på meg for måten jeg snakket til Gabi på.

«Ja. Hvis jeg går opp dit nå får jeg nok en jævla blyant slengt i trynet» forklarer jeg, før jeg trekker Alicia inntil meg. 

Faen, jeg har lyst på henne. Jeg kunne trengt å ha knullet henne nå for å få ut litt frustrasjon..

Håper det skjer snart. 

-------------------------------------------------------------------

♡ 𝓒𝓲𝓵𝓲𝓪

Beklager for sen oppdatering, men har vært på jobb i hele dag.. 

Dere kan se Gabi på bildet som tilhører kapittelet ❀

Setter utrolig stor pris på stemmer og kommentarer ❤ ❤ ❤

DANGEROUS LOVEOn viuen les histories. Descobreix ara