001 » Maailman paras hevoskesä

877 38 69
                                    

🦄 • 🦄 • 🦄

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🦄 • 🦄 • 🦄

Jeon Jungkook notkui kentän laidalla hiestä märkänä. Hän seurasi laiskasti katseellaan mustan hevosen työskentelyä pöllyävällä hiekalla ja koitti vetää kypärän lippaa paremmin suojaamaan ruskettunutta ihoaan auringolta. Elettiin toukokuun puolta väliä, mutta ilma tallin pihan yllä paukkui 25 asteessa ja aurinko porotti taivaalla armoa antamatta.

"Hitto että on kuuma", Park Jimin, Jungkookin paras ystävä huokaisi löyhytellen valkoisen t-paitansa kaula-aukkoa. Tämäkin seurasi silmät kiiluen kootun hevosen kevyttä askellusta kentällä, kun tämän ratsastaja Kim Taehyung vaati hevostaan venyttämään raviaan pituushalkaisijalla. Ratsukko näytti uupuneelta puolen tunnin uurastuksestaan, molemmat kiilsivät auringon säteiden alla hiestä.

"Lähtisit uittamaan hevosia meidän kanssa Tae!" Jungkook hihkaisi, kun Taehyung viimein tarjosi ohjaa puuskuttavalle hevoselle. Nashville Star, tuttavallisemmin Narri, otti mielellään palkkionsa vastaan ja venytti kaarevaa kaulaansa jalkojansa kohti.

"En mä nyt ehdi", Taehyung huudahti takaisin, pyyhkien kaksin käsin hikeä punaisena helottavalta otsaltaan. Hän koitti siirtää ihoon liimautuneita mustia suortuvia kypäränsä alle, mutta ne pysyivät itsepintaisesti kasvoilla.

"Tuu nyt, eihän Narrikaan koko päivää jaksa koulua vääntää", Jimin marisi nojaten koko painollaan viime kesänä valkoiseksi maalattuun aitaan. Musta hevonen pärskähti, kuin sekin anellen ratsastajaansa suostumaan Jiminin sanoihin.

"No olkoon. Menkää laittamaan teidän hevosenne valmiiksi, käyn Narrilla vielä yhden sarjan läpi", Taehyung puuskahti luovuttaen. Ilakoiden Jungkook ja Jimin lähtivät pomppimaan tallia päin, kun Taehyung heidän takanaan keräsi hevosen uudelleen muotoon ja nosti vasempaan kierrokseen lyhyen laukan.

Jungkook avasi suuren oven viileään talliin ja muutama hevonen nosti päätään karsinoista. Ne hörähtivät ystävällisesti kaveruksille, jotka kipaisivat hakemaan satulahuoneesta harjasankonsa. Jimin nappasi samalla mukaan hevosensa suitset ja vinkkasi innosta huolimatonta Jungkookiakin tekemään samoin.

"Huippua, että saatiin Taekin mukaan", Jimin hymähti avatessaan karsinan oven. Hän työntyi sisälle hevosensa vierelle ja Ramses nuuhki herkkujen toivossa Jiminin shortsien taskuja. Kun niitä ei löytynyt, liinakko puski päänsä ruskeahiuksisen pojan rapsutettavaksi.

"Niinpä, luulisi Narrinkin olevan ihan kyllästynyt koulukiermuroiden hiomiseen", Jungkook myötäili kaivaen pölyharjan sinisen sangon pohjalta. Rascal oli iloisena odottamassa ovella vastassa Jungkookin avatessa karsinan oven hymyillen. Ponilla ratsastus oli viime aikoina jäänyt hieman vähemmälle kun Jungkook oli työstänyt yhtä isänsä projektihevosta, joka oli muutama päivä sitten myyty eteenpäin. Nyt hänellä oli taas aikaa harmaalle ponilleen. Se ei kuitenkaan enää kuulostanut Jungkookista niin miellyttävältä, kuin sen olisi pitänyt.

"Kuule, mä oon vähän miettinyt, että uusi hevonen olisi kiva", Jungkook päätyi tunnustamaan Jiminille, sillä ainoa ääni tallissa oli satunnainen kavion kopsahdus ja harjojen viuhunta. Jiminin pää nousi näkyviin Ramsessin selän takaa ja tämän kulmakarvat kohosivat hämmentyneinä.

Ride till I can't no more ✔Where stories live. Discover now