007 » Juhannussuunnitelmia

204 24 22
                                    

🦄 • 🦄 • 🦄

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🦄 • 🦄 • 🦄

Kimon hevosen askeleet olivat ilmavat ja rennot, kun se Taehyungin käskystä käveli liinan päässä suurella ympyrällä kentällä. Daisy oli muutamassa päivässä oppinut tulkitsemaan Taehyungin äänensävyjä ja käskyjä, ja osasi kiihdyttää askeleitaan tai pysähtyä mustahiuksisen pyynnöstä. Arabialainen ei pettänyt rotumääritelmänsä: se oli fiksu ja miellyttämisenhaluinen.

Jungkook löhösi polttavan kuuman auringon alle nurmikolla kahden ystävänsä kanssa ja seurasi Daisyn uurastusta Taehyungin tiukassa kurissa. Tämä halusi ensin hieman kasvattaa nuoren tamman lihasmassaa, ennen kuin itse lihaksikkaana ja pitkänä ihmisenä uskaltaisi nousta hevosen selkään.

"Mä en käsitä, miten hevonen ei osaa ravata", Jimin pohdiskeli ääneen, kun Daisy siirsi jalkansa kolmitahtiseen askellajiin. Se hidasti tempoaan Taehyungin pyynnöstä niin kauan, kunnes laukka ensin putosi ristilaukaksi ja siitä virheelliseksi nelitahtiseksi laukaksi, jonka Taehyung katkaisi äänellään välittömästi, ettei hevonen vain oppisi sitä.

"Niinpä, ja se on varmaan aika paha opettaa", Yoongi hymähti peittäen kädellään siristelystä kipeytyneitä silmiä. He olivat istuneet jo tovin ulkona auringossa ja seuranneet Taehyungin työskentelyä Daisyn kanssa, vaikka tallissakin riittäisi puuhaa. Eilisen vapaapäivän jälkeen hevosten pitäisi saada jonkinlaista kevyttä liikutusta ja Jimin tahtoi palavasti tehdä jotakin Viikingin kanssa. Herra Jeonin mielestä suhteen poniin pitäisi kuitenkin ensiksi olla hyvin vahva, ennen kuin sen kanssa lähdettäisiin etenemään koulutuksessa yhtään pidemmälle.

"Irtohypytetäänkö Ramsessia ja Rascalia tänään?" Jungkook kysyi Jiminiltä osoittaen kentän viereen kasattuja puomeja. Heidän oli ollut tarkoitus hyppiä eilen, mutta koska oli ollut niin kuuma päivä, olivat ponit saaneet vapaapäivän. Jungkookilla oli ollut koko päivä aikaa istua kirjavan tamman tarhan vierellä ja jutella hieman rauhoittuneelle hevoselle niitä näitä. Nimen keksiminen oli vieläkin kesken, sillä Jungkook tahtoi sen sopivan hevoselle kuin nenä päähän.

"Voidaanhan me", Jimin virkkoi noustessaan ylös nurmikolta. Hän pudisteli vaaleita ratsastushousujaan ja kertoi ystävyksille menevänsä kävelyttämään Viikinkiä lähiympäristössä. Yoongi ja Jungkook lupasivat tehdä hyppykujan valmiiksi heti, kun Taehyung vain lopettaisi Daisyn kanssa.

"Mitähän mä voisin tehdä Nallella?" Yoongi mietiskeli käyden selälleen nurmikolle makaaman. Hän peitti silmänsä kädellään ja pohti ääneen, ratsastaisiko vain normaalisti hetken kentällä.

"Voidaanhan me jättää sulle puomeja kentälle, jos haluat koittaa niitä?" Jungkook ehdotti, saaden vastaukseksi epäröivän myöntymisen. Nalle ei ollut maailman tarkin jaloistaan, joten ehkä pieni puomijumppa tekisi friisiläiselle hyvää.

"Autatko laittamaan Ramsessinkin valmiiksi?" Jungkook kysyi noustessaan ylös maasta. Hän auttoi Yoongin kädestä pitäen jaloilleen, eikä kumpikaan voinut jättää huomioimatta sähköistä ilmapiiriä, joka heidän ympärilleen laskeutui käsien lyhytaikaisesta kosketuksesta. Jungkook aisti jotakin outoa olevan ilmassa, mutta hän ei erottanut blondin lämpimistä silmistä, mitä oli tekeillään.

Ride till I can't no more ✔Where stories live. Discover now