017 » Jalat jalustimissa, pää pilvissä

154 23 46
                                    

🦄 • 🦄 • 🦄

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

🦄 • 🦄 • 🦄

"Mä meen jo kasaamaan esteitä, tuokaa Vili perässä", Jungkook huikkasi iloisena kiinnittäessään kypärän päähänsä. Isä oli aamulla kysynyt, jos hän voisi parhaimman estekokemuksen myötä hypätä kesän alussa tulleella puoliverisellä, jonka koulutukseen herra Jeon oli panostanut koko loman. Sillä oli tänne tultaessa ollut paha tapa kieltää esteillä ja pukitella ärtymyksestä, kun siltä pyydettiin jotain, mutta nyt hevonen toimi ainakin sileällä ja kavaleteilla hyvin. Vielä pitäisi koittaa esteitä, mutta koska Taehyung panosti kouluun ja herra Jeon itse ei uskaltaisi hypätä enempää kuin kahdeksankymmentä senttiä hän oli pyytänyt poikaansa ratsastamaan päistäriköllä.

Jungkook tallusteli Yoongin kanssa kentälle, jonne he olivat ehtineet nostaa muutaman estetolpan. Tarkoitus olisi hypätä ratana yhdeksän estettä nostettuna sataankahteenkymmeneen senttiin ja sen jälkeen yksittäisenä esteenä niin korkealle kuin hevosella antoi vain kapasiteetti myötä. Vilin omistajat olivat ilmoittaneet tulevansa hakemaan kisalupauksensa muutaman viikon kuluttua, jotta he ehtisivät kunnostautumaan syyskauden estekentille. Herra Jeon arveli saavansa päistäriköstä hyvät rahat, kun sen omistajat olivat laskeneet ratsunsa varaan niin paljon toivoa tulevissa kisoissa.

"Pelottaako sua yhtään?" Yoongi kysyi ohimennen, kun he raahasivat puomeja kentän laidalta tolppien läheisyyteen. Jungkook nosti sinivalkoraidallisen puomin kannakkeille ja jätti toisen maahan jumppapuomiksi.

"Eipä oikeestaan, esteitä ne vaan on", Jungkook hymähti pyyhkien pölyt käsistään mustiin ratsastushousuihinsa. Hän hymyili rauhoittavasti huolestuneen näköiselle Yoongille, sillä tiesi pojan pelkäävän hänen puolestaan, vaikka mitään pelättävää ei ollutkaan.

"Se menee hyvin, luota muhun. Iskä on tehnyt hyvän työn Vilin kanssa", Jungkook koki tarpeelliseksi sanoa, koska tahtoi helpottaa blondin oloa jotenkin. Yoongi nyökkäsi, siltikin epäröivän näköisenä sanoista huolimatta. Häntä ahdisti Jungkookin uhkarohkeus, suuren päistärikön käyttäytyminen ja se, ettei Jungkook ollut ratsastanut kertaakaan aiemmin hevosella ja nyt aikoisi hypätä tuolla yli metrin rataa.

Vain muutama puomi jäi odottamaan kentän laidalle käyttäänottamista, kun herra Jeon talutti innokkaan näköisen Vilin kentälle. Hevonen tuijotti kirjavia estepuomeja jännittyneen näköisenä ja steppaili niin, että Jungkookilla oli vaikeuksia päästä ruunan selkään. Hän sääti käynnin aikana jalustimet oikean mittaisiksi ja kuunteli samalla Taehyungin ohjeita siihen, kuinka hänen pitäisi ratsastaa nuorta hevosta.

"Mä nostan nää puomit eka kuuteenkymmeneen senttiin, ala sä vaan jo verkkaamaan", Taehyung kehotti kun oli saanut kannettua jokaiselle esteelle kolme puomia. Raviverkassa isä kertoi Jungkookille radan, jonka tämä painoi mieleensä tiukasti. Taehyung kävi laskemassa etäisyyksiä esteiden välillä, jotta laukan pituus oli helppo arvioida. Jungkookista alkoi tuntua, kuin hän olisi ottanut osaa suuriin kansainvälisiin kisoihin, niin tarkasti kaikki hänelle jakelivat vinkkejä ja ohjeita.

Ride till I can't no more ✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن