016 » Tyhmänrohkea

159 22 13
                                    

🦄 • 🦄 • 🦄

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🦄 • 🦄 • 🦄


Pojat olivat viettäneet koko päivän ajan kulukseen tallihommissa ja Taehyungin auttamisessa, sillä aamusta oli iskenyt armoton hellepäivä, vaikka säätiedotukset olivatkin luvanneet niiden olevan takana päin. Asteet olivat keikkuneet helposti yli kolmessakymmenessä ja kesän ennätykset paukkuneet rikki keskipäivään tultaessa. Ilman armoilta heidän kaikkien suunnitelmat olivat siirtyneet syrjään, odottamaan illan viilenemistä.

Jungkook oli Yoongin kanssa siivonnut satulahuonetta vaihtelevalla tehokkuudella. Tasaisin väliajoin he olivat uppotuneet toisiinsa kadottaen maailman ympäriltään ja hassutelleet satuloita pestessään. Jäätelöä talon pakastimesta oli kadonnut monen litran edestä ja vettä siivouksen yhteydessä lennellyt puolin jos toisin viilentämään hikistä ihoa.

Jimin oli hoitanut Taehyungin kanssa karsinoita ja kiertänyt kottikärryjen kera siivoamassa tarhojakin. Aurinkolasit, suuri lierihattu ja paksu aurinkorasvakerros olivat suojanneet häntä luontoäidin kuumalta kylvyltä. Tarhojen vesikaukalot oli pitänyt täyttää monta kertaa ja laitumen vesiautomaatin toiminta oli pitänyt varmistaa, sillä olisi kurjaa jos hevoset olisivat kärsineet kuumuudessa ilman virkistävää juotavaa.

Vihdoin seitsemään asti venyneen päivällisen jälkeen ensimmäinen kevyt tuulen puuskahdus oli puhaltanut tallipihan yllä ja saanut ruskettuneen ihon nousemaan kananlihalle. Pojat olivat hakeneet ratsunsa putipuhtaaseen talliin ja päättäneet hoitaa ne aikaa käyttäen, jotta ilma ehtisi viilentyä entisestään.

"Säkö meet Daisylla kentälle?" Jungkook huikkasi kiikuttaessaan Rascalin kiiltävät suitset karsinan oveen. Taehyung nosti peukun pystyyn arabialaisen karsinasta ja syventyi uudelleen silkkisen hännän setvimiseen.

"Aiotteks te laittaa satulaa?" Jungkook jatkoi kysymyksiään osoittaen ne tällä kertaa Yoongille ja Jiminille. Molemmat vastasivat myöntävästi johon Jungkook ilmoitti, että aikoisi itse tulla selkäratsastajana. Se ei todennäköisesti yllättänyt ketään, sillä jokainen tiesi ilman satulaa ratsastamisen olevan yksi ainoista mausteista, jolla Rascalilla ratsastamisen oli Jungkookin mielestä jännittävää.

"Menkää te edeltä nousemaan selkään kentällä, niin mäkin pääsen sitten hommiin", Taehyung hoputti kun toiset olivat ratsujensa kanssa valmiita. Jimin oli nähnyt kovan työn Viikingin saamisessa takaisin hyvinvoivan hevosen näköiseksi ja nyt hiirakon karva kiilsi kilpaa satulan kanssa. Valkoinen harja oli leikattu siististi pystyyn ja vaikka se olikin tavallista ohuempi, se sai Vikken näyttämään terveemmältä. Ohut otsatukka, harva häntä ja heikosti erottuvat kylkiluut rikkoivat hieman illuusiota, mutta Jimin oli silti saanut edistystä aikaan vain kuukauden päivissä.

Hevoset lähtivät halukkaina kiertämään kenttää muutaman kierroksen, ennen kuin pojat järjestyivät peräkkäin valmiina maastoon. Rascal tepasteli jonon ensimmäisenä ja viimeiseksi oli sijoitettu auringon säteissä loistava Nalle, jolla Yoongi ratsasti ylpeänä. Friisiläinen ei ollut varmastikaan vielä koskaan näyttänyt niin upealta, kuin nyt kiiltävän puhtailla varusteilla ja pikkuturhan tarkasti harjatulla karvalla.

Ride till I can't no more ✔Where stories live. Discover now