006 » Villi väripaletti

206 29 16
                                    

🦄 • 🦄 • 🦄

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

🦄 • 🦄 • 🦄

Pojat eivät ehtineet kauaa odottaa pihalla, kun punainen suuri auto ajoi sorapihalle ja pysähtyi. Trailerista kuului kovaa hirnuntaa ja kavioiden pauketta, joka sai vierestä seuraavat vilkuilemaan toisiaan jännittyneinä. Vanha, väsynyt mies nousi auton ratin takaa ja kätteli yhtä uteliaan näköistä herra Jeonia.

"Mikäs siellä kopissa on?" Jungkookin isä kysyi, kun koko traileri heilui hevosen mukana. Mies huokaisi raskaasti uupuneena ja pyysi Taehyungia apuun saadakseen hevosen ulos vaunusta.

"Ole sitten varovainen, se on voimakas ja villi", miehen sanat saivat kaikki varuilleen.

"Villi?" herra Jeon kysyi kulmiaan kohottaen. Hänellä ei ollut tapana ottaa täysin mahdottomia tapauksia ratsutettavakseen, ratsastihan tallilla enimmäkseen hänen rakkaan poikansa lisäksi tämän kaksi ystävää.

"Täysin villi, löysimme tamman muutama kuukausi sitten käyskentelemästä vapaana pelloilla. Saimme sen vasta viikko sitten kiinni ja silloin päätin soittaa sinulle, sillä meillä ei riitä resurssit sen pitämiseen", mies selitti herra Jeonin kuunnellessa mietteliäänä. Häntä vihastutti, kuinka vanha mies ei ollut maininnut puhelimessa hevosen olevan villi, silloin heillä olisi ollut enemmän aikaa valmistella paikkoja ja menetelmiä sitä varten.

"No olkoon, voimme koittaa, jos se sopeutuisi tänne. Jos näin ei kuitenkaan ole, sovimme kauppaan lisäkohdan jossa saan palauttaa sen takaisin sinulle", Jungkookin isä myöntyi miehen nyökytellessä helpottuneena.

"Kunhan vain tiedän tamman saavan parasta mahdollista koulutusta, se riittää. Se osoitti älykkyyttään ja voimakkuuttaan pakoilemalla meitä viikkoja, joten en tahtonut pistää sellaista hevosta ilman mahdollisuutta teuraaksi", mies perusteli motiivejaan herra Jeonille. Taehyung oli saanut avattua trailerin peräluukun ja pyysi Yoongia tulemaan pitämään sitä niin kauan pystyssä, jotta hän pääsisi irrottamaan hevosen edestä. Alle minuutin kuluttua suuri, kirjava hevonen peruutti kimeästi hirnuen ulos ansastaan ja yritti päätään aggressiivisesti viskoen päästä irti riimunnarusta. Jungkook tuijotti silmät pyöreänä tamman kaunista kiiltävää karvaa ja maata polkevia vahvoja kavioita. Se yritti päästä pakoon Taehyungia, mutta pojan vahva ote voitti hevosen tällä kertaa ja se jäi tanssahdellen paikoilleen.

"Vie se suoraan takaniitylle siihen suurimpaan aidattuun tilaan, sen kanssa pitää varmaankin edetä aivan eri tahdissa kuin yleensä", herra Jeon ohjeisti, tuijottaen itsekin kunnioittavasti nuorta tammaa. Taehyung lähti kävelyttämään rauhassa hevosta, joka yritti jatkuvasti juosta mustahiuksisen yli vapauden saavuttamiseksi. Jungkook seurasi ihastuneena, kuinka tamma hirnui muille hevosille ja koitti nousta pystyyn, kun se ei muulla tavalla päässyt pakoon Taehyungin päättäväistä otetta.

"Soo tyttö, pysy edes hetki aloillasi", Taehyung koitti rauhoitella kuumunutta hevosta. Kirjava hevonen syöksähti niin pitkälle eteenpäin kuin naru vain antoi periksi, kunnes luovutti hetkeksi ja käveli muutaman metrin rauhassa vanhimman vierellä.

Ride till I can't no more ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora