002 » Harjoittelua ja harjoittelija

298 36 34
                                    

🦄 • 🦄 • 🦄

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

🦄 • 🦄 • 🦄

Narri vaihteli kentällä Taehyungin käskyn mukaan laukkoja. Jungkook odotti omaa vuoroaan Rascalin kanssa aidan vierellä. Päivä oli viilennyt jo illaksi ja lämmin kesäinen tuuli puhalsi pihan poikki nostattaen kentältä pölypilven mustan hevosen jaloista. Jimin odotteli kentän laidalla ystäviään valmiiksi, sillä hän oli jo aiemmin päivällä juoksuttanut Ramsessia, jotta Jungkookin isä olisi voinut tarkistaa tämän liikkeet. Yleensä herra Jeon myi hevoset heti koulutuksen jälkeen eteenpäin, mutta Jiminin projektihevonen oli pysynyt jo neljä vuotta ruskeahiuksinen uskollisena ratsuna. Haflingerin mahdollinen myyminen hiersi Jiminin mielialaa, sillä Ramsesissta oli ehtinyt muodostua hänelle jo tärkeä ystävä vuosien varrella.

"Sun vuoro Jungkook!" Taehyung huudahti, kun oli saanut koottua Narrin tarpeeksi lyhyeeseen raviin, jotta se riitti vain parasta kelpuuttavalle ratsastajalle. Tehtävän mukaisesti Jungkook nosti ponillaan vastalaukan ja laukkasi sillä suuren ympyrän. Taehyungin käskystä hän vaihtoi lennosta myötälaukkaan ja taivutti Rascalin uudelle voltille.

"Erittäin hyvä, mutta kokoa sitä enemmän. Se menee sulla aika pitkänä ja Rascalilla varmasti on kykyä parempaankin", Taehyung ohjeisti Jiminin huokaistessa kovaäänisesti kentän reunalta.

"Rascal meni tosi nätisti Kook, älä kuuntele herra tiukkista", hän hihkaisi ansaiten mulkaisun Taehyungilta. Musta hevonen toisti saman tehtävän uudestaan, tosin väliin oli mahdutettu paljon enemmän laukanvaihtoja. Taehyungia ja Narria odottivat läheisen ratsastusseuran järjestämät koulukisat viikonloppuna, jonne mustahiuksinen oli treenannut silmäteräänsä ahkerasti, vaikka he kaikki tiesivätkin taitavan ratsukon vievän voiton joka tapauksessa.

Jungkook kokosi Rascalia enemmän edestä, kun Taehyung antoi ponille käskyn laukata. Tällä kertaa Taehyung pyysi laukanvaihtoa kesken ensimmäisen ympyrän, ja Rascal kuunteli Jungkookin pienintäkin apua niin kuin unelma. Mustahiuksisen antaessa harmaalle ponilleen lisää ohjaa, Jimin vihelsi aidan viereltä ja taputti käsiään yhteen.

"Nyt se meni jo paljon paremmin", Taehyung kehui hymyn häivähdys huulillaan. Hänkin antoi Narrin kävellä pitkin ohjin loppukäynnit, sillä oli itsekin tyytyväinen omaan ja hevosensa suoritukseen.

"Autatteko mua antamaan iltaheinät hevosille?" Taehyung kysyi, kun hevoset olivat kävelleet muutaman kerran kentän ympäri. Jimin ja Jungkook suostuivat yhteistuumin, ja Jimin lähti jo edeltä viemään laitumella aikaa viettäville hevosille heinää.

"Ootko sä kuullut, että tänne tulee kuulemma kesän ajaksi toinenkin talliapulainen?" Taehyung kysyi Jungkookilta laskeutuessaan alas Narrin selästä. Hän löysäsi hevosen satulavyötä kiitokseksi, ennen kuin nosti jalustimet ylös.

"Aijaa, ei mulle ole kerrottu mitään", Jungkook hymähti hypätessään alas harmaan ponin selästä. Hän oli kuullut isän puhuneen puhelimessa uusista hevosista muutama päivä takaperin, mutta talliapulaisesta hän ei ollut kuullut mainittavan sanallakaan. Tai, ehkä hän oli ollut liian innoissaan uusista ratsutettavista, että oli lukinnut korvansa kaikelta muulta.

Ride till I can't no more ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang