005 » Kimo kuningatar

220 30 23
                                    

🦄 • 🦄 • 🦄

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

🦄 • 🦄 • 🦄

Auringon ensimmäiset säteet olivat juuri ehtineet tavoittaa yläkerrassa nukkuvan Jungkookin ikkunan, kun hän säpsähti hereille pihatieltä kuuluvan hevoskärryn ryminään. Innostuneena poika pomppasi välittömästi jaloilleen ja rynnisti ikkunaan juuri parahiksi nähdäkseen, kuinka mies nousi autosta ja kätteli pihalla jo valmiiksi odottanutta herra Jeonia. Jungkook veti nopeasti ratsastusvaatteensa päälle koeratsastusmahdollisuuden toivossa. Matkalla alas hän tekstasi todennäköisesti vielä sikeästi nukkuvalle Jiminille ensimmäisen hevosen saapuneen.

Jungkook astui ulos lämpimään aamuiseen ilmaan korkeat ratsastussaappaat jalassaan ja jäi seuraamaan, kuinka nuori arabialainen tanssahteli ulos trailerista. Hän päätteli isän puheiden perusteella hevosen olevan Rain Dancer. Kimo tamma nosti siron päänsä korvat höröllä korkealle ja hirnui ihmeissään laitumelta sitä katseleville hevosille. Paikalle saapunut Taehyung otti hevosen haltuunsa ja Yoongi auttoi kantamaan trailerista varusteita sisälle talliin. Jungkook tiesi talliapulaisten nousseen jo aikaisin aamulla valmistelemaan puhtaita karsinoita ja aitaamaan takaniityltä laitumia uusille tulokkaille. Taehyungilla oli venähtänyt koko viikonlopun kilpailemassa, joten paikkojen valmistelu oli jäänyt viimetinkaan.

"Hevonen on muuten oikein mukava, mutta se ei osaa ravata", Jungkook kuuli lähestyessään miehiä palan heidän keskustelustaan. Herra Jeonin huomatessa poikansa tämä hymyili yllättyneenä siitä, kuinka mustahiuksinen oli jo jalkeilla seitsemän aikaan, vaikka yleensä tämä mieluusti jätti aamutallin hoitamisen Taehyungille.

Jungkook jatkoi matkaansa talliin, kun miehet jäivät sopimaan koulutuksen aikatauluista ja hinnasta. Rain Dancerin korkea hirnunta kuului kauas pihalle asti ja talliin aamulla napatut hevoset haistelivat ilmaa ihmeissään Jungkookin tupsahtaessa talliin. Rascal tuijotti silmät suurina karsinassa pyörivää kimoa, vaikka vuosien varrella se olikin tottunut uusien hevosten tuloon.

"Rascal taisi rakastua", Taehyung nauroi kun huomasi Jungkookin lähestyvän heitä. Yoongi huikkasi huomenet satulahuoneen suunnalta, jonne hän yritti raivata tilaa Rain Dancerin kalliin näköiselle kevyelle satulalle.

"Haluatko tänään tulla liinaamaan Rain Danceria? Olisi kiva nähdä sen liikkeet", Taehyung ehdotti Jungkookin pujahtaessa harmaan poninsa karsinaan harja kädessään.

"Voin mä tulla joo. Se ei kuulemma osaa ravata", Jungkook virkkoi, Taehyungin vastatessa tietävänsä asiasta jo. Mustahiuksinen katosi satulahuoneeseen Yoongin avuksi. Jungkook jäi harjaamaan pölyistä poniaan. Rascal olisi pakko ratsastaa tänään, sillä viikonlopun ajan Jungkook oli keskittynyt vain Boraksen työstämiseen, jotta tuollekin saataisiin hommattua mahdollisimman pian uusi koti. Rascal ei vaikuttanut olevan pienestä tauosta laisinkaan loukkaantunut, nuuhki Jungkookin kasvoja samalla tavalla kuin aina ennenkin.

"Yoongi, lähdetkö sä tänään mun ja Jiminin kanssa uittamaan hevosia, vai onko sulla liian kiire?" Jungkook huikkasi, kun blondi ilmaantui satulahuoneesta harjapakki kädessään. Tämä suostui hymyillen ja paljasti, ettei ollut vielä koskaan elämässään käynyt hevosen kanssa uimassa. Jungkook vannoi Taehyungin kanssa sen olevan hauskinta ikinä, kunhan vain otti itselleenkin uikkarit mukaan ja kykeni istumaan hevosensa selässä ilman satulaa.

Ride till I can't no more ✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن