012 » Toistuvia vastoinkäymisiä

173 21 28
                                    

🦄 • 🦄 • 🦄

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🦄 • 🦄 • 🦄

Kun hevoset oltiin harjattu ja loimitettu, pojat lähtivät keräämään niille heinää läheiseltä niityltä. Taehyung jäi jakamaan hevosille heinäpaalin ja kauraa, ja lupasipa siinä samalla hakevansa rannasta jokaiselle hevoselle sangollisen vettä, jos pojat keräisivät Narrillekin ylimääräisen tukun heinää.

Niitylle kävellessä Jimin ähisi ja valitti sisäreisiään, joilla hän oli joutunut puristamaan lähes koko matkan eteenpäin pyrkivää Ramsessia. Hän käveli hassun näköisesti jalat erillään, kahden muun pojan nauraessa toisen tuskalle. Jungkook itse tunsi olevansa täysin kunnossa kämmenissä olevia hiertymiä lukuun ottamatta, mitään muuta kohtaa ei kolottanut. Ainoa havaittava asia kehossa oli järkyttävä väsymys, mutta sen hoito oli onneksi helppoa. Yoongillakaan ei ollut kuin hieman takapuoli kipeänä, olihan tämä pisin aika mitä hän oli istunut koskaan hevosen selässä.

Pojat repivät iloisesti keskustellen niityltä vihreää heinää jokainen kukkurallisen sylillisen ja palasivat takaisin hevosten luo, joita Taehyung parhaillaan juotti. He jakoivat heinät jokaiselle ja harmikseen huomasivat joutuvansa hakemaan illalla vielä uudemman kerran lisää ruohoa, samoin kuin aamulla. He auttoivat Taehyungia juottamaan jäljelle jääneet hevoset ja yhdessä tuumin lähtivät valmiiksi täyttämään jokainen omalle ratsulleen sangollisen vettä järvestä, jonka sijoittivat metsään varjoon, jotta se pysyisi viileänä.

"No niin", Taehyung kommentoi hevosten ollessa hoidettuja. Ne rouskuttivat tyytyväisen oloisena heinää ringissä, eikä kenellekkään onneksi vaikuttanut olevan paniikkia siitä, että oli riimustaan langassa kiinni. Hikinen karva oli harjattu kiiltäväksi ja suoraksi piikkisualla, jotta se kuivaisi helpommin. Toisaalta sillä ei tässä vaiheessa ollut hirveämmin väliä, sillä leiripaikan pystytyksen jälkeen he kahlaisivat hevosilla muutenkin veteen uudelleen kastumaan.

"Minne me pystytetään teltta?" Yoongi kysyi nostaessaan laavusta teltan kankaan olalleen. Jimin auttoi ystäväänsä keräämällä maahan hakattavat metallikepit itselleen ja Jungkook noukki osan tavaroista olkapäilleen. Taehyung koitti saada mahdollisimman suuren osan muista yli jääneistä tavaroista käsiinsä niin, että laavulle jäi vain paistettavat ruuat ja sytytystarvikkeet.

"Tonne aukealle, sinne ei tuule kovin hyvin ja ollaan lähellä hevosia", Taehyung perusteli monta vuotta sitten valittua paikkaa teltan pystytykseen. He kantoivat tavarat ylös loivaa rinnettä metsäaukealle ja alkoivat kasaamaan tukikaaria sillä aikaa, kun Jungkook levitti sisäteltan tasaiseen maahan. Neljätoista toisiin yhdistystynyttä keppiä he työnsivät sisäteltan kulmarenkaiden läpi ja Yoongi kauhisteli sivusta, kuinka paljon metallisia keppejä piti taivuttaa, jotta ne sai yhdistymään. Sitten he kiinnittivät sisäteltan tukikaareen muovipussista kaivetuilla klipsuilla kiinni, Yoongin kummastellessa vieressä ilman tekemistä, kuinka kätevästi ystävät hoitivat homman. He levittivät vielä suuren päällyskankaan koko hökötyksen päälle ja kiinnittivät reunat pohjakankaan kulmiin uudella setillä klipsuja. Teltta oli tukevasti pystyssä, ja alle viidessätoista minuutissa.

Ride till I can't no more ✔Where stories live. Discover now