004 » Blondi tallipoika

248 31 24
                                    

🦄 • 🦄 • 🦄

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🦄 • 🦄 • 🦄

Jungkook palasi Boraksen kanssa tallille kahdenkymmenen minuutin kuluttua ja ihmetyksekseen ei nähnyt Jiminiä eikä edes Taehyungia ratsastamassa kentällä. Esteet oli jätetty samoille sijoilleen seitsemäänkymmeneen senttiin, mikä nostatti vain lisää kysymyksiä Jungkookin päähän. Mihin muilla oli noin kiire tullut?

Hän laskeutui alas hionneen lämminverisen selästä ja veti ohjat pään yli käsiinsä. Lähemmäs tallia mentäessään hän alkoi kuulla puhetta, sekä vieraan ihmisen äänen. Uteliaana Jungkook talutti Boraksen avonaisen tallin oven luo ja kurkkasi sisään. Käytävällä seisoi rentoihin vaatteisiin pukeutunut vaaleahiuksinen poika, joka keskusteli Taehyungin kanssa Rascalin karsinan edessä.

"Ai hei Jungkook! Tässä on Min Yoongi, se talliapulainen, josta oli puhetta", Taehyung huomasi Jungkookin ensimmäisenä. Kirkkaan siniset silmät kääntyivät tallin ovella toljottavan Jungkookin puoleen ja pojat nyökkäsivät hyväksyvästi toisilleen. Mustahiuksinen talutti Boraksen omaan karsinaansa ja riisutti tämän, samalla kuunnellen Taehyungin esittelyä tallin tiloista.

"Ootko sä muuten ikinä ennen ratsastanut?" Taehyung kysähti pälpätyksensä väliin, jotta uusi tulokaskin saisi ääntään kuuluville.

"Joo, kuusi vuotta. En mä mikään kovin hyvä ole, mutta oon aina tykännyt hevosista niin siksi tää paikka kiinnosti", Yoongi vastasi molempien poikien helpotukseksi. Vain rahan takia talliapulaiseksi tulleen ihmisen kanssa olisi ollut varmasti vaikea tulla toimeen, jos tuolle olisi pitänyt selittää alusta alkaen aivan kaikki. Hyvä, jos taustalta löytyi edes vähän kokemusta ja suuri plussa oli tietenkin se, että tulokkaalla oli kiinnostusta hevosia kohtaan.

"Kiva kuulla, sillä seuraavaksi voidaankin mennä katsomaan sun projektihevosta", Taehyung ilahtui johdattaen Yoongin ovesta ulos ja kohti niittyä. Jungkook harjasi Boraksen lyhyen karvan kiiltäväksi ja pujotti vihreän riimun tämän päähän. Hän lähti viemään hevosta laitumelle, ja Jimin liittyi hänen seuraansa ulos päästessä.

"Näitkö sä sen uuden jätkän! Me oltiin just hypätty rata Ramsessin kanssa kun se tuli siihen ja kehui mun suoritusta. Oli muuten ihan saamerin hyvännäköinen!" Jimin intoili pomppien aukinainen kypärä päässään heiluen Boraksen vierellä. He laskivat lämminverisen suurelle niitylle muiden seuraan, ja Jungkook muisti samalla myös Rascalin olevan vielä karsinassa. Huokaisten Jungkook lähti Jiminin kanssa hakemaan harmaankin ponin ystäviensä seuraan niitylle.

🦄 • 🦄 • 🦄

Herra Jeon oli vaatinut saada nähdä Yoongin taidot heti kättelyssä, joten nyt Nalle oli varustettuna Narrin kanssa kentällä. Friisiläinen pälyili epäilevänä toista mustaa hevosta, joka keskittyi kuuntelemaan selässä istuvan Taehyungin apuja. Nalle taipui Yoongin käskystä nätisti ympyrälle ja nosti lennokkaan ravin, kun selässä istuva sitä vain pyysi. Jungkook ja Jimin seurasivat silmä kovana uuden tulokkaan ratsastusta ja yrittävät etsiä siitä virheitä. Toki puuttuvan kokemuksen myötä myös ratsastus oli hieman haparoivan näköisempää -varsinkin, jos sitä vertasi vieressä ratsastavaan Taehyungiin- mutta yhtäkään räikyvää virhettä ei puskenut silmillä erotettavaksi.

Ride till I can't no more ✔Where stories live. Discover now