Bölüm 46: Yalan ve Gerçek

148 22 27
                                    

Arkadaşlar ilk önce bir reklam yapayım dedim.

⚠-REKLAMLARRR-

Eun-Kook  adlı hikayeme bakın lütfen.

O belki de bundan daha güzel.

Profilimden bulabilirsiniz.

⚠-REKLAM BİTER-

Bu bölüm tamamen +18 şeyler içeriyor.
Smut bölüm değildir!!!

Evine ulaştığımızda kapıyı açtı. Montumu hiç çıkarmadım. Sadece çantamı köşeye koyup gösterdiği koltuğa oturdum.

Rin: Montunu çıkarsana.

Montu yanıma bıraktım.
Mutfağa gitti.
Birkaç dakika sonra elinde iki kupayla geldi.

Rin: Al bakalım. İçin ısınsın.
Jungkook: Sağol.

Kupayı masaya bırakıp dik bakışlarımı ona çevirdim.

Rin: Ne bilmek istiyorsun?
Jungkook: Benden saklanılanı
Rin: Uh! Peki.

Kahvesinden bir yudum alıp arkasına yaslandı.

Rin: Ben eskiden o grubun gözdesiydim. Sehun ile kardeş gibiydik. Derken gel zaman git zaman... Ortamda hep beraber olduğumuz için dikkat çekiyordu... Eun-Shii bana aşıktı.

Gözlerim kocaman olurken kupa bardağını aldım elime.
Sinirlerim yavaş yavaş tırmanıyordu.

Rin: Bende ona aşıktım... Birbirimize itiraf ettik bunu benim doğumgünümde. Çıkmaya başladık. Sonra birbirimizi daha çok sevmeye başladık. Gruba da anlattık. Biz geziyor eğleniyorduk. Benim evimde film izliyorduk. Onda kahvaltı yapıyorduk... Akşam yemeği için ona gitmiştim. Kapıyı açtığında üzerinde sadece beyaz incecik bir tişört vardı. İç çamaşırları belliydi.

Ellerim titrerken alt dudağımı dişlemeye başladım.

Rin: İçeri girdim. Yemek hazırladık. Masayı hazırlarken beni duvara yasladı. Noluyor dedim. O çilekli dudaklarını dudaklarımda gezdirdi. Sonra kolunu tişörtümün içine daldırdı... (*Dudak yalama*) o kadar şehvetliydi ki karşı koyamadım. Kucağıma çıktı ve odasına gittik. Beni istediğini söylüyordu. (*alt dudak dişleme*) (jk deliriyoreee) o akşam beraber olduk. Biz olduk. Sonrada sürekli istemeye başladı. O kadar ki fazla istiyordu. Bende onu reddettim. Fazlasının ona zarar vereceğini söyledim ama benimle tartıştı. Sonrada ayrıldı. Her gün bana nefret mesajları atıyordu. Bir süre sonra kendine yeni birini buldu. Sonra bende pişman oldum. Sırf onunla olmadım diye seninle sevgili oldu Jungkook.

Ellerim titreme hızını arttırmış gözüm dönmek üzere. Cinnet geçirmem an meselesi.

Jungkook: Yalan... Eun-Shii bunu ölse yapmaz... Şimdi o boktan çeneni aç ve gerçekleri anlat yoksa seni ağır becereceğim!
Rin: Peki... Aslında beni onun için terk etmedi. Ama beraberliğimiz doğru. Şehvetli hareketleri sexy bakışlarıyla beni çıldırttığı o çilek dudaklarını benimkilerle bütünleştirdiği... Neyse... Ama çok isteği beni korkuttu. Ona karşı soğuttu. Parti gecesi, mevzuniyette... Bir kızla beraber oldum. Çok sexydi ve ona karşı koyamadım ama bunu o gördü. Onu aldattığımı sadece onunla olmam gerektiğini söyleyerek kavga etti benimle. Sonrada çekti gitti. Yıllar sonra pişman oldum. Baştan çıkarıldığım için... Ona geri dönmek af dilemek istedim ama o kendine yeni bir oyuncak bulmuştu ve o heves oyuncağı da sensin.

Sıktığım kupa daha fazla dayanamadı ve elimde parçalandı.
Elime saplanan parçaları hızlıca çektim.
Şu an cinnet geçiriyordum ve acıyı hissetmiyordum.

TATLI PSİKOPATIM  ✴JeonJungKook✴  (+18)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt