Iubirea

36 5 2
                                    

"Atunci când mi-e foarte dor de oamenii pe care îi iubesc, îmi amintesc că îmi bat în piept"

Iubirea nu este perfectă, nicidecum. Însă iubrea este singrul sentiment care te poate schimba. Atât în bine cât și în rău. Iubirea este singurul sentiment care te pote înălța în al nouălea cer, dar tot ea te poate sfâșia de durere. 

Atunci când ești la pământ, doar iubirea te mai poate ridica. Persoanele pe care le iubești și te ajută, și toți cei dragi. Doar iubirea te poate face bine. Mai presus de asta, doar iubirea față de tine îți mai poate da aripi să zbori. 

Mereu m-am întrebat unde pleacă iubirea atunci când nu mai este. Și de ce nu mai este. Simplu. Precum gândurile tale, personalitatea ta care sunt în contiună evoluție. Așa și iubirea. Poate rămâne acolo de când apare până când va veni sfârșiul sau se poate schimba. Precum obiceiurile. Când erai mic, iți plăcea inghețata, iar acum nu, sau poate îți place în continuare.  Iubirea te schimbă. Dar depinde durata. Te poate schimba temporar sau să te marcheze pe viață.

Iubirea niciodată nu se evaporă. Ea se transofrmă. În milă, ură, dor, sau regret. În viață se poate trece peste orice, însă cel mai greu sentiment de înlăturat este DORUL. El te poate lăsa ca pământul din Egipt, uscat, lipsit de viață... 

Dar iubirea vindecă. Iubirea este viață, fără iubire nu am trăi. Iubirea este cel mai pur și intens sentiment care poate să înflorească sau să ofilească la fel de bine un om

Cuvinte nespuseWhere stories live. Discover now