Acolo unde ești tu.

28 10 0
                                    

Și crezi că ai văzut totul, însă nu e așa. Priveși peretele din camera ta, ani de zile, e tot același. Viața e ca el. Nu se schimbă, ea tot așa este. Ca acel părete. Doar timpul trece. Însă ce se schimbă cu adevărat ești tu!

Viața o poți privi în mai multe feluri, din multe unghiuri. Viața este tot aceași, dar cotează felul în care o privești. Dacă o privești de jos, poți fii și tu jos. Și... așa va fi și starea ta, jos, rea, neagră.

Exact cum poți privii viața din mai multe unghiuri, fix așa, poți privii și peretele din camera ta. Chiar dacă acum are 5 tablouri pe le, și ieri au fost doar 2, e tot același perete. Viața merge înainte, contează cum o privești. Contează cum o privești, cum acționezi asupra ceea ce-ți oferă ea.

În viață o să ai mereu pe cineva în suflet, pe care ai să-l porți mereu cu tine. Chiar dacă azi te uiți la păretele din casa unde ai copilărit, iar mâine în alt loc, mult mai îndepărtat. Mereu contează momentul, prezentul, peretele din fosta casă nu mai e important. Nici trecutul. Contează cum privești viața acum, dacă azi muncești și ești pozitiv, oferi iubire persoanei pe care o porți mereu cu tine în suflet. Mâine vei primi doar iubire și bucurie. Ziua de mâine depinde de ce faci azi.

Peretele, nu contează unde ești. Inclusiv dacă privești un perete alb, negru sau gri, contează cum îl privești. Contează ceea ce vrei sa vezi, nu ce vezi în realitate. Două persoane puse în fața aceluiași părete alb. Pentru una peretele poate fi monoton, să nu-i exprime nimic. Însă pentru cealaltă este un loc alb, un loc în care poate să-și scrie povestea. Un loc în care poate să creeze, să-și imagineze.

Exact așa este și viața. Fie albă, sau neagră, nu contează nuanța, poate fi și roșie. Contează să iți creezi scopurile și să-ți îndeplinești visurile, pictează frumos și fă ceea ce-ți dorești să devină real. Nu lăsa viața fără imaginație, privește viața din mai multe unghiuri.

Cuvinte nespuseWhere stories live. Discover now